- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
yok canım gelmez çünki içeride dikiş ile tutturulmuş tampon çıkmaz merak etme =)Tamamı gelmez öne dimi korkuyorum valla çıkacak diye :))
Burun olarak biraz daha ödemler azaldı şekli oturmaya başladı diyebilirim canım.Canim sen nasil oldun varmi degisiklikgardenrose
Maşallah sana ya hayranım sabrına gerçekten çok iyi toparladın .Eki Görüntüle 1932310 Eki Görüntüle 1932307
Burun olarak biraz daha ödemler azaldı şekli oturmaya başladı diyebilirim canım.
Çene de dikiş kalmadı ağzım hala kapanmıyor o ayrı konu çene kenarındaki ödemlerde geçmedi geçmiyor şuan yüz şeklimde ödemler den dolayı yamuksu bi görünüm var.hep tetikteyim bi sıkıntı çıkacak die vallahi burun aklıma gelmiyor bile
Teşekkür ederim canım sabrediyorum sabretmesem napcam ki elimden bişi gelmiyor.rabbim beterinden korusun dua ediyorum : ))Maşallah sana ya hayranım sabrına gerçekten çok iyi toparladın .
Canım bende ilk alçı çıktığında çok beğenmiştim bu yüzden kafaya takmıyorum Çünkü onu baz alıyorum . Aylar geçip oturduğunda ilk alçı çıktığı ana dönecekGardenrose canim bende sabrina cesaretine hayranim gayet guzel gorunuyosun gercekten
Burnunu ben cok begeniyodum halada cok muntazam gorunuyor odemlerin indigi resimlerde cok belli
Ceneden anlamadigim icin yorum yok oda insallah sorun cikarmaz iyilesir iyice
Benim burnumdada beni rahatsiz etcek hic bi sorun yasamadim ama gorsel olarak ilk alci cikinca begendigim bayildim burnumdan eser yok asiri degisti eski kotu halini hatirladikca aaa yine iyi sus otur diyorum ama alci ciktiginda cok begenmistim tam istedigim gibiydi sanki zamanla iyice dumduz oldu hic kavis yok tabi yine moralimi bozmamaya calisip cok irdelemiyorum
Antibiyotik kaçıncı içişinde yaptı ? Bi acile git derimKızlar esabil beyin özel numarası olan var mı antibiyotik bana yan etki yaptı galiba gözlerim dudaklarım aşırı bir şişlikle uyandım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?