Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ayyy canim benim insallah coookk cookk memnun kalirsin hersey guzel olacak inaniyorum cok saol siz boyle guzel seyler soyledikce bende cok motive oluyorum iyiki boyle bi platform varda birbirimize destek olabiliyoruz tanimadan arkadas oluyoruz artik hepimiz burun arkadasiyiz :)

Birde bunların dışında annem tampon çıktıktan sonra gitmek istiyor (haklı sebepleri var )acaba ben kendi başıma iki çocukla yapabilir miyim evi çekip çevirebilir miyim çok endişeliyim ,ne dersiniz zor olur mu?

Tampon cikinca cile bitiyor baya baya rahatliyosun sadece grip olmusta burnun tikanmis hissi kaliyor kendi basina rahatlikla idare edersin kendini yorma ve darbe almamaya calis yeterli
Benimde annem tampon cikana kadar kaldi bizde sonra 2 bebisimle kaldim hicte zorlanmadim tampon cikinca baya rahatliyosun cunku

Cidden mi ya çok sevindim iyi bari kadını da kendim için mağdur etmeyeyim onunda evde çocukları var :) temizlik falan yapmamalı o zaman yormadan idare edeyim madem sağol canım

Tabi canim temizlik beklesin biraz oyle kendini yorma ama yemek yaparsin evde bol bol yuru surekli yatma ki sislikler artmasin gunde 15 dk temiz hava al balkonda camda filan
Odem atici gidalar tuket iste yesilcay maydoniz ananas muz yogurt nar gibi burnuna darbe de almazsan rahat yani zaten 10.gun alci cikinca temelli yoluna girer hersey

Canim sen nasil oldun varmi degisiklik gardenrose
Burun olarak biraz daha ödemler azaldı şekli oturmaya başladı diyebilirim canım.
Çene de dikiş kalmadı ağzım hala kapanmıyor o ayrı konu çene kenarındaki ödemlerde geçmedi geçmiyor şuan yüz şeklimde ödemler den dolayı yamuksu bi görünüm var.hep tetikteyim bi sıkıntı çıkacak die vallahi burun aklıma gelmiyor bile

Coook tesekkur ederimm bende olunca paylasicamm burun delikleri kucuk mu isteyim yada doktor bilir dimi isini

Bence daha fazla seye gerek yok dudakmis gozmus gunahhh ben burnumuda yaptirmicaktim gunah doye sonra arastirdim psikolojik olarak rahatsiz ediyosa ve saglik icinse gunah degilmis keyfi yaptirirsan gunah bosver baska bsii yaptirma gayet cok guzel olmussunn

Maşallah sana ya hayranım sabrına gerçekten çok iyi toparladın .

Gardenrose canim bende sabrina cesaretine hayranim gayet guzel gorunuyosun gercekten
Burnunu ben cok begeniyodum halada cok muntazam gorunuyor odemlerin indigi resimlerde cok belli
Ceneden anlamadigim icin yorum yok oda insallah sorun cikarmaz iyilesir iyice
Benim burnumdada beni rahatsiz etcek hic bi sorun yasamadim ama gorsel olarak ilk alci cikinca begendigim bayildim burnumdan eser yok asiri degisti eski kotu halini hatirladikca aaa yine iyi sus otur diyorum ama alci ciktiginda cok begenmistim tam istedigim gibiydi sanki zamanla iyice dumduz oldu hic kavis yok tabi yine moralimi bozmamaya calisip cok irdelemiyorum

Aynen birazda sukredip allaha birakmak lazim bu iyi kotu aylar alan bi surec ve bunu bastan biliyoduk biseyler ters gitmeden buyuk sorunlar yasamadan atlattigimiz icin sansliyiz

Canım bende ilk alçı çıktığında çok beğenmiştim bu yüzden kafaya takmıyorum Çünkü onu baz alıyorum . Aylar geçip oturduğunda ilk alçı çıktığı ana dönecek

Kızlar esabil beyin özel numarası olan var mı antibiyotik bana yan etki yaptı galiba gözlerim dudaklarım aşırı bir şişlikle uyandım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…