- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Zaten ameliyattan ötürü sizlerin ki kadar şişlik vardı ,4. Gün göz kapaklarım dudağım yüzüm kıpırdatamayacak kadar şişti ,gözlerimde kaşıntı başladı farklı idi yani prospektüsünde bu belirtiler varsa kesin ilacı diyor ,doktorla da görüştük oda kesmemi ,başka ilaç veremeyeceğini söylediBen çene ödemi için içiyorum şuan 20.kapsulü içtim bugün bünyeye göre değişiyor demekki
Senin şişlik 3.4.günden sonra başladıysa normal çünkü 5.gün sonunda şişliklerin azalacak.
Antibiyotik yan etkisi şişlik olmamalı
Doktor aramıyor 3 ocak diye ilk randevu verdiği gün (2ay önce ) bir gün önce yani 2 ocakta gel ön görüşme yapalım diyor ,sevdiğin bir burun resmini falan götürmek istersen götürüyorsun istediğin burunla ilgili konuşuyorsunuz ,sonrasında o seni yönlendiriyor zaten yatış için .Kızlar selam. Malum.. Salı günü ameliyatım var. Sizlerden okuduğum kadarıyla Pazartesi yani yarın yatış yaptırmam lazım. Ama ben napıyım şimdi bilemedim. Bir gün öncesinden doktorun arayıp sizi çağırdığını yönlendirdiğini söylediniz. Benimki hafta sonuna denk geldi ve doktorun bana gün verdiği zamandan bu yana , yani iki aydır hiç görüşmedim doktorla. Ve aramadı da beni gel diye. Napıyım sizce. Erteler diye korkuyorum . Ses soluk yok çünkü
O zamana kadar başka doktorlarla da görüş hangisi içine sinerse ona yaptır .bende önyargı ile gittim ama güvendim esabil hocaya oldum ameliyat .sende kıyaslama yap bir ay zamanın var nasılsa .Herkese iyi akşamlar uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum esabil eker hocami onceden birkac kisiden duymuştum burada sizin yorumlarinizin ardindan muayene olmaya gittim 1 subatta ameliyat gunu verdi ameliyat olacagimi duyanlar baska yere git falan dediler sincani duyunca cok prof duydum memnuniyetsiz hastasi olan icimde hep bir kurt kemiriyor ne yapayim sizce teskkur ederim simdiden
Herkese iyi akşamlar uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum esabil eker hocami onceden birkac kisiden duymuştum burada sizin yorumlarinizin ardindan muayene olmaya gittim 1 subatta ameliyat gunu verdi ameliyat olacagimi duyanlar baska yere git falan dediler sincani duyunca cok prof duydum memnuniyetsiz hastasi olan icimde hep bir kurt kemiriyor ne yapayim sizce teskkur ederim simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?