Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Zaten ameliyattan ötürü sizlerin ki kadar şişlik vardı ,4. Gün göz kapaklarım dudağım yüzüm kıpırdatamayacak kadar şişti ,gözlerimde kaşıntı başladı farklı idi yani prospektüsünde bu belirtiler varsa kesin ilacı diyor ,doktorla da görüştük oda kesmemi ,başka ilaç veremeyeceğini söyledi

Günaydın arkadaşlar ya benim her yerim kaşınıyor gözlerim burnumun üstü kaşıdıkça kızarıp tahriş olacak diye korkuyorum sizde de böylemi idi krem falan sürüyorum ama geçmiyor !

Kızlar selam. Malum.. Salı günü ameliyatım var. Sizlerden okuduğum kadarıyla Pazartesi yani yarın yatış yaptırmam lazım. Ama ben napıyım şimdi bilemedim. Bir gün öncesinden doktorun arayıp sizi çağırdığını yönlendirdiğini söylediniz. Benimki hafta sonuna denk geldi ve doktorun bana gün verdiği zamandan bu yana , yani iki aydır hiç görüşmedim doktorla. Ve aramadı da beni gel diye. Napıyım sizce. Erteler diye korkuyorum . Ses soluk yok çünkü

Doktor aramıyor 3 ocak diye ilk randevu verdiği gün (2ay önce ) bir gün önce yani 2 ocakta gel ön görüşme yapalım diyor ,sevdiğin bir burun resmini falan götürmek istersen götürüyorsun istediğin burunla ilgili konuşuyorsunuz ,sonrasında o seni yönlendiriyor zaten yatış için .

Benim ki 28 aralıktı 27 Aralık'ta gel önden görüşme yapalım dedi bende aralık ayı girince mhrs den randevu aldım 27 aralığa normal muayene gibi 30 dk da hallettim çıktım hepsini .

Herkese iyi akşamlar uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum esabil eker hocami onceden birkac kisiden duymuştum burada sizin yorumlarinizin ardindan muayene olmaya gittim 1 subatta ameliyat gunu verdi ameliyat olacagimi duyanlar baska yere git falan dediler sincani duyunca cok prof duydum memnuniyetsiz hastasi olan icimde hep bir kurt kemiriyor ne yapayim sizce teskkur ederim simdiden

O zamana kadar başka doktorlarla da görüş hangisi içine sinerse ona yaptır .bende önyargı ile gittim ama güvendim esabil hocaya oldum ameliyat .sende kıyaslama yap bir ay zamanın var nasılsa .

Cok net gittim ben sonra bir kararsizlastim hatta ameliyata kadar karar ver dedi esabil hoca. Sanirim birazda korkudan kaynakli burdaki herkesin mnuniyetini gorunce daha kararli oluylrum ama sonra yine icimden korku treni geciyor sanki

bigunmutlaka nerelerdesin canım seni arıyor gözlerim ,bir sorum olacak elmacık kemiklerimin üstü gözlerimle birlikte aşırı şekilde kaşınıyor kıpkırmızı oldu tahriş oldu ! ne yapsam ne sürsem azalmıyor sence neden olabilir ?

Öncelikle esabil bey çok başarılı bir doktor cevrendekiler ne derse desinler sen gözünle gördüğüne inan. Burda herkes burnunun fotoğraflarını atıyor onlara bak ve şu ana kadar burnundan şikayetçi olanı hiç görmedim.. Benim akrabam orada oldu gayette başarılı bir burun yapmış. Onun sayesinde bende hemen amaliyat günümü aldım.
Bir de bir şey sorcam sen amaliyat günüm 1 şubat dedin değil mi ? Randevu değil yani.
Eğer yeni aldıysan gününü 1 şubat çok erkenmis ben Aralık tarihinde aldım 14 Şubat dedi.
Tabi eğer önden para vermediysen

Kızlar ben burun olarak bunu göstermeyi düşünüyorum ya çok güzel değil mi ??
Hem doğal duruyor fazla kalkikta değil

Eklentiler

• IMG_20170102_013930_228.webp
    26 KB · Görüntüleme: 344
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…