Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

O kadar uzun zaman beklemen gerektiğini mi söylediler.Ben Esabil hocanın,ameliyattan 2 ay sonra bi hastaya tekrar ameliyata alıp rötuş yaptığını biliorum da..En azından git bi görüş,belki o kadar beklemenin gerekmediğini söyler.O kadar da üzülme,sonuçta düzeltilebilecek bi durum.

Mb ben ameliyat oldum su an hastanedeyim. Biraz rahatlayinca kendi tecrubelerimi yazarim. Yalniz bi sorum var ben burun ucunu hic kaldirmayin demistm doktora baya kalkik duruyor bu duzelir mi bilen?

Başka dr oldugum için bakmazlar gittim bir kaç dr bakamayaz dedileer esabil hoca bakarmı bilmiyorum benim en büyük sorunum nefes alamıyorum agrılarım dinmiyor

Mb ben ameliyat oldum su an hastanedeyim. Biraz rahatlayinca kendi tecrubelerimi yazarim. Yalniz bi sorum var ben burun ucunu hic kaldirmayin demistm doktora baya kalkik duruyor bu duzelir mi bilen?
Geçmiş olsun..hastanede olduğuna göre burnunun içinde tampon olmalı şu an.kalkık görünmesinin nedeni ondandır eminim.çünkü bende tamponlarım çıkana kadar çok kalkık olmuş diye düşünüyordum.çıkartılınca,gerginlik yokoldu tabi ve tam istediğim oranda kalktığını gördüm..

Başka dr oldugum için bakmazlar gittim bir kaç dr bakamayaz dedileer esabil hoca bakarmı bilmiyorum benim en büyük sorunum nefes alamıyorum agrılarım dinmiyor
canım madem görüntü haricinde böyle sağlıksal sıkıntılar da mevcut,bekleme bence Esabil hocaya git.ben bilemem tabi hemen ameliyat yapar mı yapmaz mı ama en azından fikir alırsın..yardımcı olmayı isteyen bi doktordur çünkü.hemen git,gelişmeleri de bildir buradan olur mu..

Bana kbb bakması gerekmezmi bu arada randevu aldım yinede salı gününe inş bakar

Bana kbb bakması gerekmezmi bu arada randevu aldım yinede salı gününe inş bakar
canım nefes problemi nedeniyle ameliyat olacaklar bile kbb'den çok estetik cerraha ameliyat olmayı tercih ediolar diye duyuyorum ben;sonradan çökme vs.görüntüde bozulma olmasın diye..iyi yapmışsın randevu alıp.ben diğer doktorları bilmem ama Esabil hoca ne diycekse,odur benim için.o yùzden bende şimdiden çok merak ettim ne diyeceğini.bol şans.!

Esabil beye revizyon olan varsa ücreti özel mesaj olarak atabilir mi ortalama fiyat çıkarmak istiyorum revizyon her burun için farklı oluyor tabi

kızlar bende esabil hocayla görüştüm 1 bucuk ay sonrasına ameliyat günü veriyor birsürü hastası var kaç tanesıyle gorustum konustum cogu memnun fakat bı hastasıyla karsılastım burnunda hala ödem var hafıf şiş duruyo 1.5 yıl olmuş ama halinden memnunum dedi şekil olarak hepsi doğal ve güzel duruyor . Fakat ben burnumun ucunu hareket ettırmek istiyorum rahatca dokunabilmek ıstıyorum , bi hastası 2 yıl olmuş hala çok fazla oynatamıyorum dedı . Bende Ankara hastanesı Gürcan aslana gittim muayene için tekniği farklı ameliyat esnasında şişirme yöntemi uyguluyo o yüzden ameliyattan sonra ciddi bi şişlik ve morluk olmuyor , 1 aylık hastaları çok rahat burnuyla oynayıp hareket ettiriyo ameliyattan sonra burun egzersızı yaptırıyomuş , instagram sayfasından bakabilirsiniz bende ödem kalmasın istediğimden gürcan beye 22 agustos'a ameliyat günü aldım , bakalım hayırlısıyla olurum sizede resmini atarım :)

ben ameliyat olalı 5 gün oldu ve ilk gunden beri dokundugumda burnumun ucunu fazlasıyla hissediyorum. bu konuda şikayet edene pek rastlamadım

ben ameliyat olalı 5 gün oldu ve ilk gunden beri dokundugumda burnumun ucunu fazlasıyla hissediyorum. bu konuda şikayet edene pek rastlamadım
Fotonu paylaşabilir misin canim. Merak ettim☺ insallah herşey yolundadir güzel gecmistir. Senin nefes problemin ne idi tomografi sonucunda ne yaziyordu ? Suan durumun nasil problemin duzeldimi ? Birazcik bahsedebilirmisin ? ☺☺

Son düzenleme:
Esabil Eker'e Allah nasip ederse çarşamba günü (27 temmuz) ameliyat olacağım. çok heyecanlıyım..1 ay önce sincan dev. hastanesinden randevü aldım. esabil bey benden birtakım tahlil ve röntgenler istedi aynı gün hepsini yaptırdım. bikaç gün sonra da sonuçları alıp esabil beyden ameliyat günü için randevü aldım.. ameliyattan bir gün önce gelmemi istedi sanırım nasıl bir burun istediğimle ilgili olarak .. çarşamba günü gidip ameliyat olacağım.. eşim mırın kırın edip duruyor inşallah bir problem çıkarmaz da olurum :) ameliyattan sonra hissettiklerimi ve yaşadıklarımı burdan paylaşırım..bir aydır devamlı bunu düşünmekten gerçekten çok yoruldum... bazen keşke aklıma hiç sokmasaydım diyorum. burunum önceki ve sonraki halini paylaşacağım.. bu sitedeki yorumlardan çok yararlandım ve benim de bir katkım olsun istiyorum..selamlar

esabil beye yiğenim 3 ay önce ameliyat oldu ve şahane bir burnu oldu bu nedenle ameliyat olmayı kafaya koydum umarım pişman olmam

Tesekkur ederim:) tamponlarim yeni cikti. Cok iyi nefes aliyorum. Hatta ben almiyorum hava kendisi giriyor o derece:) egrilik ve kikirdak buyumesi vardi bende cok cok az da kemer vardi. Estetik degerlendirme yapamiyorum cunku alci var. Cikinca koyayim fotograf. Su an Beni rahatsiz eden tek sey burun deliklerimin cok buyuk olmasi doktorum sislikler indikce kuculecek dedi insallah dogrudur

Sevindim nefes almak cok önemli , bekliyorum fotonu

Merhaba bnm de gürcan beyle randevum var da o tarihi siz mi belirlediniz yoksa cok mu yoğun doktor bey o yüzden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…