- 5 Ekim 2014
- 46
- 13
- 98
- 31
Ya canım Seninde burnunun içinde şişlik oldumu sağ veya sol tarafta böyle nefes almayı engelleyecek şekildeBende esabil beye ameliyat oldum nerdeyse 50 gün olacak memnunum rahat nefes alabiliyorum ameliyatlı olduğumu kimse anlamıyor yan profilden de güzel fakat önden ucu bi tuhaf duruyor bir de hafif bir kemer var şişlikten mi yoksa şekli bu mu anlayamıyorum biraz tedirginim ödemler gittikçe kavis daha mı belirginleşir ucu daha mı kibarlaşır kestiremiyorum
Sanırım benimki çok doğal oldu anlayamıyorum sizlerde 3-4 aya kadar ne gibi değişiklikler oldu hanımlar? :)
Ama sen içinde diyosun ben dışında üç kisimlarinda diyorum senin söylediğin o değil kurumus kan içinde ki başka bisey olmasını bekleme :)Ya benimm burun kadanımda olanda ödem heralde böyle içeride şiş bişey et gibi öğlen bi gidicem esabil beyin yanına ne olduğunu öğrenmek için çok korkuyorum ya başka bişeyse diye :)
Yok canım ya ödem oluşmuş orda o şişlik yapmış doktorum öyle söyledi zamanla iner diyor çok moral bozucu birşeyAma sen içinde diyosun ben dışında üç kisimlarinda diyorum senin söylediğin o değil kurumus kan içinde ki başka bisey olmasını bekleme :)
Ya canım Seninde burnunun içinde şişlik oldumu sağ veya sol tarafta böyle nefes almayı engelleyecek şekilde
tamam canım teşekkür ederim moral oldu :)Evet canım bir aya yaklaşınca çoğu indi yavaş yavaş azaldı sonra hala sağ tarafımda şişme oluyo sıcakta kaldığımda ama geri iniyor az sabırlı ol
Hayır tampon almana gerek yok hastanede kullanılıyor ve onun fiyati da masrafa yansiyo zaten. Dudakta şekil değişmiyorKızlar ameliyat olmadan önce doktor tampon almanızı istediği ? Ve dudak ta sekil değişikliği oldumu ?
Yani aradan iki ay geçti ondan sonra rahatladın öyle mi canım . Bide gece yattığın zaman sabah kalktığında iki tarafta kurumuş ve tıkalı oluyormuyduBana okyanus suyunu başlarda kimse söylememişti,bilmiodum.o yüzden kendim tuzlu su yapıp,püskürtüodum ve de burnumun içine kulak çubuğuyla yumuşatıcı pomadlar sürüodum.2 aydan sonra ancak rahat denilebilecek ölçüde nefes almaya başlayabildim.
Burnunu artırabilirsin derken nasıl yani doktora gidiyorum nefesimi mi açıyor neyle acıyor nasıl acıyor4 buçuk ay oldu;ameliyat öncesine göre halâ da tam açılmış hissetmiorum burnumu ama rahat nefes alıorum yine de..tabi ben baştan bi şey kullanmam gerektiğini bilseydim belki daha çabuk açılırdı ama doktora gidip tıkanıklığı açtırabilirsin.bende nefes alamayacak duruma gelince 2 kez gitmiştim ilk zamanlar.
Silikon tampon takiyolar demi eski tamponlardan degilHayır tampon almana gerek yok hastanede kullanılıyor ve onun fiyati da masrafa yansiyo zaten. Dudakta şekil değişmiyor
burnum tıkalı,nefes alamıorum de..içerdeki pıhtıları bi aletle alıp,çıkartıyor.Burnunu artırabilirsin derken nasıl yani doktora gidiyorum nefesimi mi açıyor neyle acıyor nasıl acıyor
Anladım canım teşekkür ederim . Peki dikiş aldırma neyin nesi oluyor merak ettimburnum tıkalı,nefes alamıorum de..içerdeki pıhtıları bi aletle alıp,çıkartıyor.
dikişler erir denio ama beni çok sinir ediodu.2 ay geçince gidip aldırdım.acıtan bi işlem değil.ben çekiodum,yinede kopmuodu.görüntü olarak rahatsız etmişti canım.Anladım canım teşekkür ederim . Peki dikiş aldırma neyin nesi oluyor merak ettim
dikişler erir denio ama beni çok sinir ediodu.2 ay geçince gidip aldırdım.acıtan bi işlem değil.ben çekiodum,yinede kopmuodu.görüntü olarak rahatsız etmişti canım.Anladım canım teşekkür ederim . Peki dikiş aldırma neyin nesi oluyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?