Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende esabil beye ameliyat oldum nerdeyse 50 gün olacak memnunum rahat nefes alabiliyorum ameliyatlı olduğumu kimse anlamıyor yan profilden de güzel fakat önden ucu bi tuhaf duruyor bir de hafif bir kemer var şişlikten mi yoksa şekli bu mu anlayamıyorum biraz tedirginim ödemler gittikçe kavis daha mı belirginleşir ucu daha mı kibarlaşır kestiremiyorum
Sanırım benimki çok doğal oldu anlayamıyorum sizlerde 3-4 aya kadar ne gibi değişiklikler oldu hanımlar? :)

Ya canım Seninde burnunun içinde şişlik oldumu sağ veya sol tarafta böyle nefes almayı engelleyecek şekilde

Ya benimm burun kadanımda olanda ödem heralde böyle içeride şiş bişey et gibi öğlen bi gidicem esabil beyin yanına ne olduğunu öğrenmek için çok korkuyorum ya başka bişeyse diye :)
Ama sen içinde diyosun ben dışında üç kisimlarinda diyorum senin söylediğin o değil kurumus kan içinde ki başka bisey olmasını bekleme :)

Ama sen içinde diyosun ben dışında üç kisimlarinda diyorum senin söylediğin o değil kurumus kan içinde ki başka bisey olmasını bekleme :)
Yok canım ya ödem oluşmuş orda o şişlik yapmış doktorum öyle söyledi zamanla iner diyor çok moral bozucu birşey

Ya canım Seninde burnunun içinde şişlik oldumu sağ veya sol tarafta böyle nefes almayı engelleyecek şekilde

Evet canım bir aya yaklaşınca çoğu indi yavaş yavaş azaldı sonra hala sağ tarafımda şişme oluyo sıcakta kaldığımda ama geri iniyor az sabırlı ol

Kızlar ameliyat olmadan önce doktor tampon almanızı istediği ? Ve dudak ta sekil değişikliği oldumu ?

Kızlar okyanus suyunu kullandığınız zaman sümkürmeden durabiliyormusunuz . Ayrıca benim ameliyatımın 10. Günü tamponlar falan çıktı ama burnum hep tıkalı okyanus suyunu kullandığım halde gene çok fazla açılmıyor bu normal mi sizce

Bana okyanus suyunu başlarda kimse söylememişti,bilmiodum.o yüzden kendim tuzlu su yapıp,püskürtüodum ve de burnumun içine kulak çubuğuyla yumuşatıcı pomadlar sürüodum.2 aydan sonra ancak rahat denilebilecek ölçüde nefes almaya başlayabildim.

Yani aradan iki ay geçti ondan sonra rahatladın öyle mi canım . Bide gece yattığın zaman sabah kalktığında iki tarafta kurumuş ve tıkalı oluyormuydu

4 buçuk ay oldu;ameliyat öncesine göre halâ da tam açılmış hissetmiorum burnumu ama rahat nefes alıorum yine de..tabi ben baştan bi şey kullanmam gerektiğini bilseydim belki daha çabuk açılırdı ama doktora gidip tıkanıklığı açtırabilirsin.bende nefes alamayacak duruma gelince 2 kez gitmiştim ilk zamanlar.

Burnunu artırabilirsin derken nasıl yani doktora gidiyorum nefesimi mi açıyor neyle acıyor nasıl acıyor

Aa dikişler erimicek mi yani ama ben bi parcasini kopardim hemen elime geldi incelmis ama diğerleri daha duruyor 1 ay oldu 2 ayda bile gitmiyor mu dikişler . Bende gitsem alır mi dikişi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…