Morlukların cokken gunese mı cıktın acaba? benim 7. günüm nerdeyse hiç kalmadı. ama her bünye farklıdır belki seninki daha yavas geciyordur. ben yeşil cay içtim onun faydası olmus olabilir. Zaten hergun içiyordum bir bardak. zararı yok deneyebilirsinKizlar nerdeyse 1 ay oldu gozlerimin altı kenarlar mor kaldı geçer mi bunlar ya ne yapmam lazımm ?
3. Gün dışarı çıkmaya başladım ben mecburen ya tüh kalıcı mi oldu yaniMorlukların cokken gunese mı cıktın acaba? benim 7. günüm nerdeyse hiç kalmadı. ama her bünye farklıdır belki seninki daha yavas geciyordur. ben yeşil cay içtim onun faydası olmus olabilir. Zaten hergun içiyordum bir bardak. zararı yok deneyebilirsin
Geçer canım saf zeytinyağı sur :)Kizlar nerdeyse 1 ay oldu gozlerimin altı kenarlar mor kaldı geçer mi bunlar ya ne yapmam lazımm ?
Aa bunu yapıcam mutlaka teşekkür ederim :)Geçer canım saf zeytinyağı sur :)
Merak edenler icin fotografimi paylasiyorum. Alcim bugun cikti ucu biraz sis su an duzelir diye dusunuyorum.Fotonu paylaşabilir misin canim. Merak ettim☺ insallah herşey yolundadir güzel gecmistir. Senin nefes problemin ne idi tomografi sonucunda ne yaziyordu ? Suan durumun nasil problemin duzeldimi ? Birazcik bahsedebilirmisin ? ☺☺
Şişlik,morluk daha çok bünye ile alakalı.neden o kadar büyütüosun ki bunu..bende ödem,şişlik hemen hemen hiç olmadı.morluklar da 10 gün içinde tamamen kayboldu ve o kadar fazla olmadı mesela..Boş yere 3 kat daha fazla ücret ödeyeceksin başka doktora.tabi kötü bi doktora sırf fiyatı uygun diye ameliyat olunmaz ama bahsettiğimiz Esabil hoca olduğu için zaten işleri ortada..şimdiden geçmiş olsun..kızlar bende esabil hocayla görüştüm 1 bucuk ay sonrasına ameliyat günü veriyor birsürü hastası var kaç tanesıyle gorustum konustum cogu memnun fakat bı hastasıyla karsılastım burnunda hala ödem var hafıf şiş duruyo 1.5 yıl olmuş ama halinden memnunum dedi şekil olarak hepsi doğal ve güzel duruyor . Fakat ben burnumun ucunu hareket ettırmek istiyorum rahatca dokunabilmek ıstıyorum , bi hastası 2 yıl olmuş hala çok fazla oynatamıyorum dedı . Bende Ankara hastanesı Gürcan aslana gittim muayene için tekniği farklı ameliyat esnasında şişirme yöntemi uyguluyo o yüzden ameliyattan sonra ciddi bi şişlik ve morluk olmuyor , 1 aylık hastaları çok rahat burnuyla oynayıp hareket ettiriyo ameliyattan sonra burun egzersızı yaptırıyomuş , instagram sayfasından bakabilirsiniz bende ödem kalmasın istediğimden gürcan beye 22 agustos'a ameliyat günü aldım , bakalım hayırlısıyla olurum sizede resmini atarım :)
ameliyattan çıkar çıkmaz 2 saatte bir doktorun tavsiyesiyle hirudoid pomad sürüyordum ben ve daha sonraki günlerde de devam etmiştim.çok aşırı morarmamakla birlikte 10 gün içinde gün be gün tamamen yokolmuştu morluklar..ameliyat sonrası buz koyarak bu durumu hafif şekilde atlatanları da duydum ama sen bunları yapmadın mı acaba..eminim geçer;kalıcı olmaz;merak etme..Kizlar nerdeyse 1 ay oldu gozlerimin altı kenarlar mor kaldı geçer mi bunlar ya ne yapmam lazımm ?
Kremlerimi surdum düzenli buz da koydum ama göz çevrem felaket morardi ve şişti gözlerim içine çöktü mosmor oldu taninmicak haldeydim ben . Korkuyorum kalıcı olcak diye muayene için gittim 1 hafta önce falan geçer dedi ama geçecek gibi de durmuyo hiçameliyattan çıkar çıkmaz 2 saatte bir doktorun tavsiyesiyle hirudoid pomad sürüyordum ben ve daha sonraki günlerde de devam etmiştim.çok aşırı morarmamakla birlikte 10 gün içinde gün be gün tamamen yokolmuştu morluklar..ameliyat sonrası buz koyarak bu durumu hafif şekilde atlatanları da duydum ama sen bunları yapmadın mı acaba..eminim geçer;kalıcı olmaz;merak etme..
Daha ameliyat olmadim ama baya bi arastirdim 1 ay itibariyle inmeye başladığı söyleniyor.Burun ucu ve kaslar arasi sislik ne zaman iner ? Tecrube eden var mi:/ Özellikle ortadaki sislik beni rahatsiz ediyor
ameliyatınız nasıldı? iyileşmeniz nasıl gidiyor?Esabil Eker'e Allah nasip ederse çarşamba günü (27 temmuz) ameliyat olacağım. çok heyecanlıyım..1 ay önce sincan dev. hastanesinden randevü aldım. esabil bey benden birtakım tahlil ve röntgenler istedi aynı gün hepsini yaptırdım. bikaç gün sonra da sonuçları alıp esabil beyden ameliyat günü için randevü aldım.. ameliyattan bir gün önce gelmemi istedi sanırım nasıl bir burun istediğimle ilgili olarak .. çarşamba günü gidip ameliyat olacağım.. eşim mırın kırın edip duruyor inşallah bir problem çıkarmaz da olurum :) ameliyattan sonra hissettiklerimi ve yaşadıklarımı burdan paylaşırım..bir aydır devamlı bunu düşünmekten gerçekten çok yoruldum... bazen keşke aklıma hiç sokmasaydım diyorum. burunum önceki ve sonraki halini paylaşacağım.. bu sitedeki yorumlardan çok yararlandım ve benim de bir katkım olsun istiyorum..selamlar
Herkes de oluyor o canım içinde kurumus kanlar var uzun bi süre onları temizlemekle ugrascaksin krem sur içine yumuşat bi şekilde cikarmaya çalış o çok zor oluyo nefes alamiyosun ben yumusatip tel tokanın arkaskiyla çıkarıyorum kocaman sepsert kurumus kanlar çıkıyo benim 1 ay oldu biraz biraz hala oluyo temizliyorum sende ugrascaksin bi süre kolay gelsin :)Kızlar bende geçen hafta Esabil beye ameliyat oldum ameliyatım iyi geçti bi sıkıntı yok Ama tamponlar varken Izdırap çektim diyebilirim Çıkmasını bekledim dört gözle ve en sonunda çıktı fakat bu seferde Sağ burun deliğinin içinde Böyle bi et gibi yani değişik bi şişlik var nefes almamı etkiliyor Böle bi durumla karşılaşan var mı acaba ?
Yaa ama bu öyle bişey değil kii bildiğin et şişmiş sanki deliği kapatıyor bi tek sağ tarafımda var hemde baa bi şiş yani öyle kan pıhtısına falan benzemiyor tatlımHerkes de oluyor o canım içinde kurumus kanlar var uzun bi süre onları temizlemekle ugrascaksin krem sur içine yumuşat bi şekilde cikarmaya çalış o çok zor oluyo nefes alamiyosun ben yumusatip tel tokanın arkaskiyla çıkarıyorum kocaman sepsert kurumus kanlar çıkıyo benim 1 ay oldu biraz biraz hala oluyo temizliyorum sende ugrascaksin bi süre kolay gelsin :)
Çok sertlesiyor o içinde bende öyle bişey olduğunu hiç aklıma getirmemistim ama öyleydi doktor kontrolüne gidince bi sor bakalım :)Yaa ama bu öyle bişey değil kii bildiğin et şişmiş sanki deliği kapatıyor bi tek sağ tarafımda var hemde baa bi şiş yani öyle kan pıhtısına falan benzemiyor tatlım
Yumuşak tuvalet kağıdı mutlaka al yanına, miden bulansa bile sakin yatma yoosa kan yukari dogru cikar gozlerine vurur coo kan yutarsin ve kusarsin benim oyle oldu.cook geçmiş olsun şimdiden :)Kizlar yarin ameliyat olacağım tavsiyeniz var mi ? Yanima mutlaka almam gereken birsey veya ameliyat sonrası yapmam gereken bişey?
Ya benimm burun kadanımda olanda ödem heralde böyle içeride şiş bişey et gibi öğlen bi gidicem esabil beyin yanına ne olduğunu öğrenmek için çok korkuyorum ya başka bişeyse diye :)Kizlar burun kanatlarinda da ödem oluyor mu biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?