1.ayın sonunda aldırmak istedim,o zaman almadı Esabil bey.2ayın sonunda aldırdım.kişiye göre değişiyordur belki,bende eriyecek gibi durmuyordu,rahatsız oldum.Aa dikişler erimicek mi yani ama ben bi parcasini kopardim hemen elime geldi incelmis ama diğerleri daha duruyor 1 ay oldu 2 ayda bile gitmiyor mu dikişler . Bende gitsem alır mi dikişi acaba
ben gayet memnunum.tam tarif ettiğim gibi yaptı Esabil bey.arkadaşlarımın ilk lâfı "çok doğal olmuş" oluo..bu portalda 25-26. Sayfalara foto atmıştım,oradan bakabilirsin.öncesi foto.m yok yalnız.Evet dikişler biraz geç eriyormuş çabuk erimesi için krem falan verdi bana orayı sürekli yumuşak tut dedi garip bi durum peki burnunuzdan memnunmusunuz yapısından şeklinden duruşundan falan yani fotolarınız var mı bide ?
Gördüm canım güzel olmuş Güle güle kullan :) birde okyanus suyu sıktığımda burnumun kanaması normal mi sizce ?ben gayet memnunum.tam tarif ettiğim gibi yaptı Esabil bey.arkadaşlarımın ilk lâfı "çok doğal olmuş" oluo..bu portalda 25-26. Sayfalara foto atmıştım,oradan bakabilirsin.öncesi foto.m yok yalnız.
Tamponlar varken benim de cok yamuk duruyordu. Çıkınca epey düzeldi. Şimdi biraz var ama hala şekil değiştiriyor o yüzden sabrediyorum:)2 gun once ameliyat oldum ve suan tamponumun bi tanesi biraz asagi dogru kaymis , iki tampon arasinda kalan yer sanki yamuk gibi duruyor bu yüzden, böyle bi sıkıntı yasayan oldu mu ? Sali gunu tamponum alincak o zamana kadar sekli bu sekilde kalirsa yamuk kalir felan diye endiselendim bişey olur mu ki ?
Güzel olur inşallah :)Tamponlar varken benim de cok yamuk duruyordu. Çıkınca epey düzeldi. Şimdi biraz var ama hala şekil değiştiriyor o yüzden sabrediyorum:)
Canim ya bisey daha sorucam :) tamponlari cikartiken bişey sıkıyor mu doktor yoksa direk cikartiyor mu ?Tamponlar varken benim de cok yamuk duruyordu. Çıkınca epey düzeldi. Şimdi biraz var ama hala şekil değiştiriyor o yüzden sabrediyorum:)
Direk gitmeden kremini kullan daha yumusak olsunCanim ya bisey daha sorucam :) tamponlari cikartiken bişey sıkıyor mu doktor yoksa direk cikartiyor mu ?
Peki canım öyle yapayim.Direk gitmeden kremini kullan daha yumusak olsun
ben kozmetik marketlerde satılan bantlardan almıştım. Yapıskanı fazla kuvvetli değil onlarda ağrısı olmaz. ama bi faydasını da görmedim. Buhar yapsın hafifçe kazısın temiz tutsun benceMerha kızlar, benim sorum biraz konu dışı olucak. Ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir arkadaşım düştüğü için burnu kırılmıştı. Kırılan kemikler dışaraı çıktığı için burnun üstü komple yırtılmış. Ameliyat oldu. 1Burnunun üstünde kocaman bir zikzak şeklinde dikiş vardı. Yaklaşık 2 ay oldu. Doktor izleri için kantaron yağı önermiş bunu kullanıyor ve izleri neredeyseyok gibi artık. Ama yağdan dolayı burnunun üstü siyah nokta dolmuş hemde öyle böyle değil. Siyah nokta bandı kullanmak istiyor. Ama daha önce hiç kullanmamış doktor bi dene ama ağrın olabilir demiş. O yüzden kararsız kalmış. Sizce ağrısı olurmu
bu şekilde ileteyim o zaman teşekkür ederim cevanız içinben kozmetik marketlerde satılan bantlardan almıştım. Yapıskanı fazla kuvvetli değil onlarda ağrısı olmaz. ama bi faydasını da görmedim. Buhar yapsın hafifçe kazısın temiz tutsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?