Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Evet dikişler biraz geç eriyormuş çabuk erimesi için krem falan verdi bana orayı sürekli yumuşak tut dedi garip bi durum peki burnunuzdan memnunmusunuz yapısından şeklinden duruşundan falan yani fotolarınız var mı bide ?

Aa dikişler erimicek mi yani ama ben bi parcasini kopardim hemen elime geldi incelmis ama diğerleri daha duruyor 1 ay oldu 2 ayda bile gitmiyor mu dikişler . Bende gitsem alır mi dikişi acaba
1.ayın sonunda aldırmak istedim,o zaman almadı Esabil bey.2ayın sonunda aldırdım.kişiye göre değişiyordur belki,bende eriyecek gibi durmuyordu,rahatsız oldum.

ben gayet memnunum.tam tarif ettiğim gibi yaptı Esabil bey.arkadaşlarımın ilk lâfı "çok doğal olmuş" oluo..bu portalda 25-26. Sayfalara foto atmıştım,oradan bakabilirsin.öncesi foto.m yok yalnız.

ben gayet memnunum.tam tarif ettiğim gibi yaptı Esabil bey.arkadaşlarımın ilk lâfı "çok doğal olmuş" oluo..bu portalda 25-26. Sayfalara foto atmıştım,oradan bakabilirsin.öncesi foto.m yok yalnız.
Gördüm canım güzel olmuş Güle güle kullan :) birde okyanus suyu sıktığımda burnumun kanaması normal mi sizce ?

Kızlar Burun estetiği oldunuz tampon Çıksın rahat nefes alayım Alçı çıksın burnumu göreyim gibi süreçler yaşadınız hepimiz yaşadık peki alçı çıktığı zaman yüzünüzün şeklinin değiştiğini ve bi garip durduğunu hissettiniz mi veya bu süreci nasıl atlattınız yada daha sonradan düzeliyor mu yoksa alışıyormusnuz . Alçım çıktı avatar gibi duruyorum bi garibim yani sanki ben ben değilim sizde yaşadınız mı bu sorunu ?

Kızlar aranızda sigara kullanıpta ameliyat olan var mı o acaba ne gibi sıkıntısı oluyor anestezi uzmanı bu duruma ne diyo

2 gun once ameliyat oldum ve suan tamponumun bi tanesi biraz asagi dogru kaymis , iki tampon arasinda kalan yer sanki yamuk gibi duruyor bu yüzden, böyle bi sıkıntı yasayan oldu mu ? Sali gunu tamponum alincak o zamana kadar sekli bu sekilde kalirsa yamuk kalir felan diye endiselendim bişey olur mu ki ?

Tamponlar varken benim de cok yamuk duruyordu. Çıkınca epey düzeldi. Şimdi biraz var ama hala şekil değiştiriyor o yüzden sabrediyorum:)

Bende bu hafta içi görüşmeye gideceğim. Ameliyat gününü sömestra yakın alabilir miyim acaba bi konuşucam bakalım

Esabil beye ameliyat oldum..suan 11. günüm. yarın alçım çıkacak. Söylendiği kadar kolay bir süreç değil . ağrı sızı olmuyor fakat tamponlar ve alçı gerçekten zorluyor. ameliyattan sonraki 4-5 saat baya sıkıntılı. sonrasında kalkıp gezebiliyosun. ağrı veya sersemlik olmuyor. ilk gece uyuyamadım sürekli burun akıntısı ve nefes alamamaktan. tampon çıkana kadar çok zorlandım keşke hiç olmasaydım diye düşündüm morardım ve yüzüm şişti..tamponlar çok kolay çıkıyor hiç hissetmiyosun. tamponlar çıkınca çok rahat nefes aldım fakat ertesi gün burnum tıkandı hala da oyle. ameliyatın ertesi günü evde gayet rahat iş yapabildim. hasta gibi yatmıyosun ama tampon ve alçı çok rahatsız edici.morluklarım ve şişliklerim hala geçmedi ama çok azaldı yarına geçer sanıyorum. yanınızda dudak bakım kremi mutlaka götürün. Burun akıntısı için pamuk daha kullanışlı. ağız açık uyunduğu için boğaz kurumaması için ağzınızı maske veya tülbentle kapatın .. Hemşireler ilgili. odalar konforlu. Esabil beyin çok hastası var ve herkes memnun. Fiyat uygun. prosudur ve tahliller çok kısa sürede yapılıyor.

Merha kızlar, benim sorum biraz konu dışı olucak. Ama yardımcı olursanız sevinirim. Bir arkadaşım düştüğü için burnu kırılmıştı. Kırılan kemikler dışaraı çıktığı için burnun üstü komple yırtılmış. Ameliyat oldu. 1Burnunun üstünde kocaman bir zikzak şeklinde dikiş vardı. Yaklaşık 2 ay oldu. Doktor izleri için kantaron yağı önermiş bunu kullanıyor ve izleri neredeyseyok gibi artık. Ama yağdan dolayı burnunun üstü siyah nokta dolmuş hemde öyle böyle değil. Siyah nokta bandı kullanmak istiyor. Ama daha önce hiç kullanmamış doktor bi dene ama ağrın olabilir demiş. O yüzden kararsız kalmış. Sizce ağrısı olurmu

ben kozmetik marketlerde satılan bantlardan almıştım. Yapıskanı fazla kuvvetli değil onlarda ağrısı olmaz. ama bi faydasını da görmedim. Buhar yapsın hafifçe kazısın temiz tutsun bence

ben kozmetik marketlerde satılan bantlardan almıştım. Yapıskanı fazla kuvvetli değil onlarda ağrısı olmaz. ama bi faydasını da görmedim. Buhar yapsın hafifçe kazısın temiz tutsun bence
bu şekilde ileteyim o zaman teşekkür ederim cevanız için

Merhaba kızlar bende bu ayın 24 ünde esabil hocaya ameliyat olucam bilgileri sizinle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…