Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Cok dogal heycanli olman zaman hizli geciyor biliyonusun en zoru karar vermek..karar verip gunun gelince hersey hizli gelisiyor yanliz olunca bitmiyor iyilesmesi icin aylar gerek..hergun baska sekle geriyor asil seklini almaya baslamasi icin en az 6 ay lazim

Evet ya önemli olan ameliyat olmak değil asil mesele o 6 ay i sabirla atlatabilmek. Son 5 gün bu arada :))

Ben 18 gun beklemistim bi sorun olmamisti
abla ben amelıyat ıcın randevu almaya gıttıgımde butun testlerı yaptırdım anestezıde omayladı fakat 2 kan sonucu cıkmamıstı doktor onlarıda al dosyana koy dedı ben mamkta oturuyorum ve calısıyorum gıdıp alamasım sıkıntı yaratır mı

Yaratmaz bende almadim cikmayanlari bende mamakta oturuyorum sincan ankaranin obur ucu git gel zulum resmen
Anesteziden onayi aldiysan sorun olmaz taa oraya ne gidicen
Doktor ameliyat tarihi verdimi

Nereyle o donem anlasmaliysa orda yapiyor beninki dikmende cerrahi tip merkezi diye bi yerde oldu hemen 2 gun sonra olabilmistim kimi zaman koru hastanesiylede olabiliyor doktora bagli nerde olacagi

Yaratmaz bende almadim cikmayanlari bende mamakta oturuyorum sincan ankaranin obur ucu git gel zulum resmen
Anesteziden onayi aldiysan sorun olmaz taa oraya ne gidicen
Doktor ameliyat tarihi verdimi
evet 25 nısan dedı ama mart 15 gıbı olma ıhtımalımde var kendısıyle martın ılk haftası ıletısıme gecıcem

Burundaki ödem atılırken tıpkı yüzdeki gibi aşağı doğru mu kayar? Bu nedenle mi burun ucu daha sonra atılır acaba? Bugün burnumun ucu daha bi aşağıda geldi gözüme. Sanki burnumun diğer taraflarında şişlik kalmamıştı burun ucum aşağı düşmüş gibi. Bu ödemden kaynaklı bir durum mu yüzümüzde öyle oluyordu

ödem aşağı kaymasından çok burun ucundaki ödem geç iniyor diye biliyorum yani kemer kısmının ödemi azaldıysa ucu gözüne öyle geliyo olabilir orantısız ödemlerde bu yüzden oluyor zaten sağ taraf inip sol kalıyor yada tam tersi, ödemlerin indiği için orantısızlığın artıyordır merak etme gün geçtikçe orantılayacaktır

İnşallah öyle olur sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum böyle görünce ucu o kadar çok batıyor ki gözüme bugün daha bir aşağıda geldi. Umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum

Canim hic acele etme benin 4 au olmasina ragmen ucu guzel durmuyor belli odem oldugu bildigin top gibi arti dedigin gibi basta alci ciktigindaki gibide degil indi resmen ucu ama doktor odemden kaynakli diyor hiiiiccc takilma daha aylar icinde ne sekillere girecek

yandan fotona bi bakabilir miyiz canım ona göre kendimizinkilerle hafif kıyaslıyarak yorum yapmak daha iyi olur bence

Yaandan bakılınca rahatsız eden tek şey sivriliği. Ama önden bakınca şu dikiş kısmı felaket canımı sıkıyor. Çok aşağıda görünüyor helede gülümserken. Esabil beye sorduğumda şişlik dedi hep ama normal gibi gelmiyor bana

Eklentiler

• 2017-02-05-17-03-32-862.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 387
  • 2017-01-31-11-25-53-808.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 415
evet biraz uzun duruyor ama esabil bey şişlik dediyse vardır heralde bildiği sen sıkma canını belkide orda cok işlem yapıldıysa şişliği ekstra fazla olmus olabilir içini ferah tut

evet biraz uzun duruyor ama esabil bey şişlik dediyse vardır heralde bildiği sen sıkma canını belkide orda cok işlem yapıldıysa şişliği ekstra fazla olmus olabilir içini ferah tut

En çok işlemi burun ucuma yapmıştı.inşallah öyle olur çok huzursuz içim boşa mı oldum acaba diyorum

Benimde oyle en cok islemi burun ucumda yapti onden foto atiyimda bak ben odemden diye dusunuyorum ins. Oyledir

Eklentiler

• 20170208_181241.webp
    9 KB · Görüntüleme: 936
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…