- 30 Ocak 2017
- 79
- 64
- 3
Sağol canim. Ayyy cok heyecanliyimTampon 6.gun cikiyor alci ise 10.gun
Evet ya önemli olan ameliyat olmak değil asil mesele o 6 ay i sabirla atlatabilmek. Son 5 gün bu arada :))Cok dogal heycanli olman zaman hizli geciyor biliyonusun en zoru karar vermek..karar verip gunun gelince hersey hizli gelisiyor yanliz olunca bitmiyor iyilesmesi icin aylar gerek..hergun baska sekle geriyor asil seklini almaya baslamasi icin en az 6 ay lazim
abla ben amelıyat ıcın randevu almaya gıttıgımde butun testlerı yaptırdım anestezıde omayladı fakat 2 kan sonucu cıkmamıstı doktor onlarıda al dosyana koy dedı ben mamkta oturuyorum ve calısıyorum gıdıp alamasım sıkıntı yaratır mıBen 18 gun beklemistim bi sorun olmamisti
Hangi özel hastanede yapıyor ameliyatı acabaEvet dwvlet hastanesinde sira cok baya yogun calisiyor 3 ay kadar gun atiyor ama ozelde olmak istersen hemen yapiyor tabi ozelde fiyat degisiyor 3.500 e oldum ozelinde ben
evet 25 nısan dedı ama mart 15 gıbı olma ıhtımalımde var kendısıyle martın ılk haftası ıletısıme gecıcemYaratmaz bende almadim cikmayanlari bende mamakta oturuyorum sincan ankaranin obur ucu git gel zulum resmen
Anesteziden onayi aldiysan sorun olmaz taa oraya ne gidicen
Doktor ameliyat tarihi verdimi
ödem aşağı kaymasından çok burun ucundaki ödem geç iniyor diye biliyorum yani kemer kısmının ödemi azaldıysa ucu gözüne öyle geliyo olabilir orantısız ödemlerde bu yüzden oluyor zaten sağ taraf inip sol kalıyor yada tam tersi, ödemlerin indiği için orantısızlığın artıyordır merak etme gün geçtikçe orantılayacaktırBurundaki ödem atılırken tıpkı yüzdeki gibi aşağı doğru mu kayar? Bu nedenle mi burun ucu daha sonra atılır acaba? Bugün burnumun ucu daha bi aşağıda geldi gözüme. Sanki burnumun diğer taraflarında şişlik kalmamıştı burun ucum aşağı düşmüş gibi. Bu ödemden kaynaklı bir durum mu yüzümüzde öyle oluyordu
ödem aşağı kaymasından çok burun ucundaki ödem geç iniyor diye biliyorum yani kemer kısmının ödemi azaldıysa ucu gözüne öyle geliyo olabilir orantısız ödemlerde bu yüzden oluyor zaten sağ taraf inip sol kalıyor yada tam tersi, ödemlerin indiği için orantısızlığın artıyordır merak etme gün geçtikçe orantılayacaktır
yandan fotona bi bakabilir miyiz canım ona göre kendimizinkilerle hafif kıyaslıyarak yorum yapmak daha iyi olur benceBurundaki ödem atılırken tıpkı yüzdeki gibi aşağı doğru mu kayar? Bu nedenle mi burun ucu daha sonra atılır acaba? Bugün burnumun ucu daha bi aşağıda geldi gözüme. Sanki burnumun diğer taraflarında şişlik kalmamıştı burun ucum aşağı düşmüş gibi. Bu ödemden kaynaklı bir durum mu yüzümüzde öyle oluyordu
evet biraz uzun duruyor ama esabil bey şişlik dediyse vardır heralde bildiği sen sıkma canını belkide orda cok işlem yapıldıysa şişliği ekstra fazla olmus olabilir içini ferah tutYaandan bakılınca rahatsız eden tek şey sivriliği. Ama önden bakınca şu dikiş kısmı felaket canımı sıkıyor. Çok aşağıda görünüyor helede gülümserken. Esabil beye sorduğumda şişlik dedi hep ama normal gibi gelmiyor bana
evet biraz uzun duruyor ama esabil bey şişlik dediyse vardır heralde bildiği sen sıkma canını belkide orda cok işlem yapıldıysa şişliği ekstra fazla olmus olabilir içini ferah tut
Benimde oyle en cok islemi burun ucumda yapti onden foto atiyimda bak ben odemden diye dusunuyorum ins. Oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?