Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sol taraftaki dikis yerimde hfif sislk vr gulerken az bi agri hssediyorm amlyt olali 16gun oldu acaba enfeksiyon felanmi olustu cok canım sıkılıyo boyle bisey yasayan varmı

Bende inanilmaz heycanliydim hemde asiri pimpirikliydim ya soyle olursa ya soyle olmazsa ..o kadar kafamda kurdum gozumde buyuttumki gun saymayi gectim son ana kadar saat saydim ve ameliyat olmadan bi gece once sabaha kadar uyumadim derkeeeennn oldu bitti de 4 ay gecti bile..hic korkcak heycan yapcak buyutcek bisey yokmus ama olunca bitmiyor iyilesmesi asil seklini almasi aylar suruyor cok sabir isteyen bi surecmis onu anladim

Abla sana bir şey sorucam. Şimdi benim burnumun dikiş kısmı böyle duruyo şişlik midir bu gidicek mi doktor sürekli şişlik diyorda ben böyle gördükçe moralim bozuluyo sanki hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorım. Çizdim tam olarak nereden bahsettiğimi

Eklentiler

• 20170206_220530.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 328
Yok canim o kayboluyor zamanla benim suan orda bisey kalmadi izi bile belli degil hemde sislik inince o sarkik gibi duran kisimda gidiyor izde gidiyor daha cok yeni sayilir zamanla geciyor hic merak etme

kızlar 1 2 3. ay kontrollerinize gittiğinizde doktor burnunuzu temizliyor mu yada ne diyor ne yapıyor bilgi verebilir misiniz

merhabalar hanımlar bende eshabil beye burun estetiği düşünüyorum ama kbb doktoru ağır sinüzit var bunu düzeltmeden estetiğin hiç bi anlamı kalmaz dedi antibiyotik ve sprey verdi 1 ay kullan sonra kontole gel ameliyat gününü belirleyelim dedi ama ben görüntüden şikayetçi olduğum gibi kaliteli nefes almada da sorunlar yaşıyorum benim ameliyatımı da 2 ay :)

Esabil bey kbb cinin mudahale ettigi seylerede mudahale ediyor benim nefes problemim vardi burnumda et varmis ayrica kemik egriligi..surekli horlar tek taraftan mumkun degil nefes alamazdim amam duzeldi suan
Esabil bey hepsine mudahale etti baya bi et aldik dedi suan 4 ay oldu nefes almamda dahil hersey yolunda

size kaç gün sonraya ameliyat günü verildi yani herkese 2 ay filan bekletiliyor mu :)

Evet dwvlet hastanesinde sira cok baya yogun calisiyor 3 ay kadar gun atiyor ama ozelde olmak istersen hemen yapiyor tabi ozelde fiyat degisiyor 3.500 e oldum ozelinde ben

Arkadaslar ameliyatimdan 8 gün sonra cildiye ye randevu aldim ozamana tampon cikiyormuydu ya öyle gitmesek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…