- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Var tabi ucu sert hala herseyi odeme bagliyorum moral bozmamak icin burun delikleride farkli duruyor
Canim doktora sormustum ilk 3 ay takma demisti
Size bişey sormam lazım mesaj atamıyorum mesaj atabilir misinizAynen :)
slm bende martın ilk haftası arıcam, o hafta ameliyat dedı bana. cok korkuyorum şimdidenevet 25 nısan dedı ama mart 15 gıbı olma ıhtımalımde var kendısıyle martın ılk haftası ıletısıme gecıcem
Arkadaşlar pazartesi görüşmem var.
Esabil bey "istediğin burnun resmini getir ne istedigini konusalim sali günü de ameliyat olursun." demişti. Bende bugün randevu alacaktim ama dolu, en erken çarşamba gunu var.
Evim biraz uzak o yuden soruyorum. Pazartesi randevusuz gitsem kabul eder mi? Sonucta o tarihi kendi verdi.
Peki sabah 9 10 gibi gitsem olmaz mi ?Tabiki saat 4 gibi giderseniz görüşebilirsiniz. O saatlerde odasında oluyor
Peki sabah 9 10 gibi gitsem olmaz mi ?
Tamam canim teşekkür ederim :))Bana görüşmemizde 10.30 dan önce gelebilirsin demişti ama eğer müsait olursan en iyisi 4 den sonra gitmen. Bildigim kadarıyla 10 dan sonra ameliyatlara girmeyr başlıyor
Tamam canim teşekkür ederim :))Bana görüşmemizde 10.30 dan önce gelebilirsin demişti ama eğer müsait olursan en iyisi 4 den sonra gitmen. Bildigim kadarıyla 10 dan sonra ameliyatlara girmeyr başlıyor
Tamam canim teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?