Ayrıntılı bilgi veriyorsunuz üşenmeden he gün dikkatimi çekiyor. Gerçekten şu dönemde sizin gönderileriniz çok moral veriyor bana. Çünkü şu durumu yaşayan bilir. inşallah hepimizin sağlıklı güzel burunları olur.Arkadaslar hepinize gecmis olsun oncelikle sunu bilinki bastaki kalkiklik kalmiyor yavas yavas iniyor normal boyuta geliyor benimde basta oyle idi. Zamanla gercekten iniyor onden delikler gorunmuyor hic takmayin onu
Diger mevzu ise onden bakinca hos gorunmemesi
Bunun sebebi en gec giden en zor inen odem burun ucundaki o top seklinde gorunen odemdir benim suan 4.ayim ve hala gecmis degil ama azaliyor oda gecicek bunun icin masaji hic aksatmadan yapmak lazim ben hemen hemen hic yapmadim kaytardim masaji duzenli yapmak odemlerin gitmesi icin cok onemli
Onden gorunum odem tamamen gidip ucundaki topluk gectikce guzellesicek masaji aksatmazsaniz o gun de gelir ama burun sabir isi..ve aylar gerek tam iyilesme icin..yaza kadar yolu var yaza hepimiz guzel burunlarimizla giricez emin olun moral onemli
Önden sanırım ödemden 6 ay sabırlı olmak gerek bekliyorum ben deatılan butun fotograflara bakıyorum yandan hepınızın super burunları var ama onden kotu degıl ama tuhaf gorunuyor bunun nedenı odem galıba
Çok merak ettim fotoğraf atmanız mümkün mü acaba.Burunla yanagin birlestigi yerdeki odemler ne zaman iniyo? Lütfen biri soylesin bugun alcim cikti cok korkunc burnum
Senin burnunu çok merak ediyorum .Burunla yanagin birlestigi yerdeki odemler ne zaman iniyo? Lütfen biri soylesin bugun alcim cikti cok korkunc burnum
12 günde cok guzel olmus. Cuma gunu ameliyat tarihi almak icin gittiğimde alcisi yeni çıkanlar vardi 10 gunluk yani bu kadar muntazam degildi. Hatta 1 ay olanlar muayeneye gelmisti pek begenmedim herkeste farkli duruyor demekki. Sizin burnunuzu cok beğendim iyi gunlerde kullanin :)An itibariyle burnum. Gittikçe beğenmeye başlıyorum.12.günüm :)
An itibariyle burnum. Gittikçe beğenmeye başlıyorum.12.günüm :)
Canim sen burnunu kalkik mi istedin dogal mi? Ya da bi foto falan mi gösterdin
Teşekkür ederim daha güzeli sizin olur umarım:)12 günde cok guzel olmus. Cuma gunu ameliyat tarihi almak icin gittiğimde alcisi yeni çıkanlar vardi 10 gunluk yani bu kadar muntazam degildi. Hatta 1 ay olanlar muayeneye gelmisti pek begenmedim herkeste farkli duruyor demekki. Sizin burnunuzu cok beğendim iyi gunlerde kullanin :)
Tesekkur ederim... benim de ameliyatim gerceklessin fotograflari paylasicam :)Teşekkür ederim daha güzeli sizin olur umarım:)
Bekliyorum:)Tesekkur ederim... benim de ameliyatim gerceklessin fotograflari paylasicam :)
Hafif kalkik deyince cok kalkik yapmasindan korkardim ben ne cesarettFotoğraf gösterdim önce biraz tarif ettim hafif kalkık " fındık burun "istiyorum dedim o kadar :)
Nezaman ameliyat olacaksin?Tesekkur ederim... benim de ameliyatim gerceklessin fotograflari paylasicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?