Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

atılan butun fotograflara bakıyorum yandan hepınızın super burunları var ama onden kotu degıl ama tuhaf gorunuyor bunun nedenı odem galıba

Arkadaslar hepinize gecmis olsun oncelikle sunu bilinki bastaki kalkiklik kalmiyor yavas yavas iniyor normal boyuta geliyor benimde basta oyle idi. Zamanla gercekten iniyor onden delikler gorunmuyor hic takmayin onu
Diger mevzu ise onden bakinca hos gorunmemesi
Bunun sebebi en gec giden en zor inen odem burun ucundaki o top seklinde gorunen odemdir benim suan 4.ayim ve hala gecmis degil ama azaliyor oda gecicek bunun icin masaji hic aksatmadan yapmak lazim ben hemen hemen hic yapmadim kaytardim masaji duzenli yapmak odemlerin gitmesi icin cok onemli
Onden gorunum odem tamamen gidip ucundaki topluk gectikce guzellesicek masaji aksatmazsaniz o gun de gelir ama burun sabir isi..ve aylar gerek tam iyilesme icin..yaza kadar yolu var yaza hepimiz guzel burunlarimizla giricez emin olun moral onemli

Hergün farklı bir kısmı şişerek uyanıyorum ben o yüzden önden tuhaf görünmesini normal karşılıyorum hiç dert etmiyorum valla oda geçer nasılsa.

Ayrıntılı bilgi veriyorsunuz üşenmeden he gün dikkatimi çekiyor. Gerçekten şu dönemde sizin gönderileriniz çok moral veriyor bana. Çünkü şu durumu yaşayan bilir. inşallah hepimizin sağlıklı güzel burunları olur.

Burunla yanagin birlestigi yerdeki odemler ne zaman iniyo? Lütfen biri soylesin bugun alcim cikti cok korkunc burnum

4.ay olmasina ragmen burun ucumdaki odem devam ediyor sert ve top gibi sabirla beklemeye devam ediyorum emin olun azaliyor hep ayni kalmiyor az bi odem var oda biliyorum ki yaza kadar toparlicak moral onemli kalici degil odemler moral bozmak yok kizlar
Yaza bomba gibi gircez odemlerin hizla azalmasi icin masaji atsatmayin sabah ve aksam 20 kere soguk su carpin yuzunuze
Gunde 15 dk serin havayi icinize cekin ve odem atici besinlere devam edin nacize tavsiyem bunlar ..

Eklentiler

• photostudio_1486274879659.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 397
An itibariyle burnum. Gittikçe beğenmeye başlıyorum.12.günüm :)
12 günde cok guzel olmus. Cuma gunu ameliyat tarihi almak icin gittiğimde alcisi yeni çıkanlar vardi 10 gunluk yani bu kadar muntazam degildi. Hatta 1 ay olanlar muayeneye gelmisti pek begenmedim herkeste farkli duruyor demekki. Sizin burnunuzu cok beğendim iyi gunlerde kullanin :)

Teşekkür ederim daha güzeli sizin olur umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…