Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

bırde estetık olan arkadasları sıze bır sorum olacak ben calısıyorum ama masa basındayım sızce kac gun ızın almalıyım amelıyat olunca ıse dolmusla gıdıp gelıyorum nasıl olacak merak edıyorum

2 hafta rapor al bence tam alci cikmis morluklar gecmis normal hayata uyum saglayacak kadar iyi olman icin iki hafta iyi olur

Arkadaşlar bugun 27.gün ameliyat olali gecen hafta kontrolde doktor hic masaj yapmiyomusun sertlikler şişler var ddi masaj verdi gonderdi. O zmanda masaj yapiyodum simdide yapiyorm ama iki dakka olmadan burnum geri şişiyo çok canım skkn yarn yenidenmi gitsem gecen cuma ordaydım daha ama bilemedim

canım burnuna bayıldım gule gule kullan cok yakısmıs esabıl hocaya nasıl anlattın bıraz tuyo versen :)
Canım ben doğal bi burun istiyorum çok kalkık olmasın çokta küçülmesin dedim fotoğraf felan göstermedim valla sen bana bırak dedi sonuç böyle oldu

Oncesi felaketti atiyim tabi :)

Eklentiler

• photostudio_1487321191590.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 352
  • photostudio_1487321296729.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 383
merhaba arkadaşlar ben eshabil beye randevu almayı düşünüyorum , kepçe kulak ameliyatı için daha önce eshabil bey' e kepçe kulak ameliyatı olan var mı memmun kaldınız mı çok kararsızım lütfen yardımcı olun :S

:) yasasiiiinnn.
Zaten burda yonlendirme konusunda basi cekiyorum kendimi bu bolumde yorum yazmaya adadim resmen artik buraya bakmadigim gun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…