- 30 Ocak 2017
- 79
- 64
- 3
Sagol canim :)Cok gecmis olsun super gorunuyosun masallah
yaa cok guzel olmus vallahı sıslık morluk yok super gecmıs olsunBu da suanki halim sadece goz altim morardi bu sabah okadar
Aminn inşallah. Bi kiz vardi gozleri gözükmüyordu o kadar sismisti morarmisti. Ben ameliyat olmamis gibiydim yani. Cilde gore değişiyor. O kizin cildi hassasmış ama, benim hassas değil.yaa cok guzel olmus vallahı sıslık morluk yok super gecmıs olsun
:= :) şuan cıldım hassas olmaması ıcın dua edıyorum ınsallah bende senın gıbı temız cıkarım dıger olacak arkadaslardaAminn inşallah. Bi kiz vardi gozleri gözükmüyordu o kadar sismisti morarmisti. Ben ameliyat olmamis gibiydim yani. Cilde gore değişiyor. O kizin cildi hassasmış ama, benim hassas değil.
Amin canim insallah.:= :) şuan cıldım hassas olmaması ıcın dua edıyorum ınsallah bende senın gıbı temız cıkarım dıger olacak arkadaslarda
Teşekkür ederim ben bu halinden bile memnunum :)Gule gule kullanin cok hos gorunuyor daha o burun resmen yari yariya kuculecek bide:)
Evet esabil bey yaptı, teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)ÇOK GÜZEL OLMUŞ.. VALLA BAYILDIM. ESABİL HOCA YAPTI DEGILMI
Ben 2.gün patlayacak kadae şiştim korkutmamak için fotoğraf atmak istemedim ama ne kadar şişsede morarsada tampon alınana kadar nerdeyse hiç bişey kalmıyo. Bu arada burnuna çok sürme mendili bence kan burnundan çıktıktan sonra silmeye çalış kremide bol bol sür. Geçmiş olsun bu arada çok iyi gözüküyosun :)Ameliyattan dün çıktım bugun taburcu oldum. Şişlik ve morluk hic olmadi bende sukurler olsunki. Hatta hemsireler bile dedi ne güzel herkes boyle olsa diye. Hic buz falan vermediler kullanmadim hala da kullanmiyorum sadece krem kullaniyorum. Insallah su kanamam durur bu gece de rahat uyurumTek sıkınti cok kanama olmasi surekli silmekten burnum acıyo ameliyattan yeni ciktigim halin fotosunu atıyorum.
Ameliyattan dün çıktım bugun taburcu oldum. Şişlik ve morluk hic olmadi bende sukurler olsunki. Hatta hemsireler bile dedi ne güzel herkes boyle olsa diye. Hic buz falan vermediler kullanmadim hala da kullanmiyorum sadece krem kullaniyorum. Insallah su kanamam durur bu gece de rahat uyurumTek sıkınti cok kanama olmasi surekli silmekten burnum acıyo ameliyattan yeni ciktigim halin fotosunu atıyorum.
Sagol canim. Bende suan sistim baya ama morluk pek yok. Surekli akiyo ya sinir oluyorum pamuk koyuyorum artik. Yoksa aciyo sildikçe.Ben 2.gün patlayacak kadae şiştim korkutmamak için fotoğraf atmak istemedim ama ne kadar şişsede morarsada tampon alınana kadar nerdeyse hiç bişey kalmıyo. Bu arada burnuna çok sürme mendili bence kan burnundan çıktıktan sonra silmeye çalış kremide bol bol sür. Geçmiş olsun bu arada çok iyi gözüküyosun :)
Nee 4. Gün mu coz uzun bi zaman yaaBenimde tek şikayetim kanamaydı 4.günün sonunda tamamen kesildi :)
canım burnuna bayıldım gule gule kullan cok yakısmıs esabıl hocaya nasıl anlattın bıraz tuyo versen :)1,5 ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?