Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bu da suanki halim sadece goz altim morardi bu sabah okadar

Eklentiler

• IMG_20170215_110124269.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 454
Aminn inşallah. Bi kiz vardi gozleri gözükmüyordu o kadar sismisti morarmisti. Ben ameliyat olmamis gibiydim yani. Cilde gore değişiyor. O kizin cildi hassasmış ama, benim hassas değil.
:= :) şuan cıldım hassas olmaması ıcın dua edıyorum ınsallah bende senın gıbı temız cıkarım dıger olacak arkadaslarda

Ben 2.gün patlayacak kadae şiştim korkutmamak için fotoğraf atmak istemedim ama ne kadar şişsede morarsada tampon alınana kadar nerdeyse hiç bişey kalmıyo. Bu arada burnuna çok sürme mendili bence kan burnundan çıktıktan sonra silmeye çalış kremide bol bol sür. Geçmiş olsun bu arada çok iyi gözüküyosun :)

Benimde tek şikayetim kanamaydı 4.günün sonunda tamamen kesildi :)

Sagol canim. Bende suan sistim baya ama morluk pek yok. Surekli akiyo ya sinir oluyorum pamuk koyuyorum artik. Yoksa aciyo sildikçe.

Morluklarim azalıyor şişlikler ayni. Bu arada burnumun icindeki kanlari temizlemem mi lazim yoksa doktor tomponlari alinca temizleyecek mi ?
Bide dikisleride tamponla beraber mi aliyor yoksa alçıyla mı?

Eklentiler

• IMG_20170216_104530159.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 742
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…