Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yaaa asrkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum ben ameliyatimin 3. Gününde kötü bir sey yaptim cok üzülüyorum yarın tamponlarim cikacak esabil bey e soylesem mi soylemesem mi karar veremedim.
Ameliyatımin 3. Gününde burnumda cok kan kurulari vardi yavas yavas onları temizlerken burun kenarindan küçük bi kanla birlikte ip geldi ama büyük ihtimal eriyen dikislerden çünkü cok küçüktü.
Hafif sızladi uzerinda kan oldugu için anlayamadim cekince dikişi cikti cok korkuyorum ya yamuk olursa
Suan pek bi sey farkedilmiyor ama doktor anlamazsa soylemelimiyim çünkü dikiş yuzunden ucu yamuk burun bile oluyor.
Moralim cok bozuk kac gündür 2. Bi ameliyati istemiyorum.
Hemşire akrabamiz var dedi bisey olmaz dedi ama daha dikisler yeniydi ben dikişi cekince direk icinde ayrılmıstir deriler

Arkadaşlar kafama bir kaç soru takıldı yardiminiz lazım.Esabil hoca herkese aynı krem ve ilacı yazmıyor mu. Balaban kremi kullanan arkadaşlar doktor ne zaman verdi Balaban kremi .Bana stafine verdi de. Bir De garip bir sorum var . yazıyorsunuz ya bugün üçüncü günüm vs diye .Onu hesaplarken ameliyat günü dahil mı oluyor yoksa ertesi günden başlayarak mi hesapliyorsunuz.cunku Esabil hoca benim tamponlari yedinci gün almış olacak . Ameliyat gununu dahil Edip hesapladigimda. Alçiyi da 13. Gün alacak herhalde

Bildigim kadarıyla herkese ayri ilaclar veriyor . hani ziyarete geliyor ya ozaman bakiyor durumumuza sisliklere falan ona gore ilac yaziyor. Bana da stafine verdi mesela.
Ameliyat gününü almiyoruz herhalde ya çünkü ben 14 subatta oldum ameliyat esabil bey pazartesi aliriz dedi. 7. Gunde tampon aliyo 14 subat i saymazsak 7. gün pazartesi ye denk geliyor. :)

Merhaba,

Bence mutlaka doktorunuza danışın. Yani bir sorun olursa en azından kendi doktorunuzun haberinin olması önemli

Tampon alındığında alçini ne zaman alacağını da söyler büyük ihtimal .burdan veya ozelden Yazarsan çok makbule geçecek arkadaşım :) bende ona göre hesaplamami yapaym. Birisi yazmıştı ,ona hem tamponu hem alcıyı aynı günde alalım demis Esabil bey.git gel olmasın diye .O da çok mantıklı geldi aslında bana . ^_^

Evet ya ikisi ayni günde olmaz mi ya bitsin çıksın artik şunlar
Ama internette sunu okudum bilmiyorum ne derece doğrudur.
Burnunda kenik egriligi varsa alçıyı 1 hafta olunca almıyor.
Çünkü egri kemik tekrar egrilmeye yatkın oluyormuş.
O yuzden benim tampondan 4 5 gün sonra alir diye düşünüyorum

Bekleyip göreceğiz artık napalim... Benim de eğrilik vardı, ah benim kader arkadaşım. Yüzümüz Gülsün inşallah. Ne güzel de arastirmissin maşallah. Bu arada dikişinin çıkması hakkında söyleyeceğim bisey var. Bu kullandığımız stafinin yumuşatan bi Krem olduğunu öğrendim. Cidden kuruyan yarayı da yumuşatıyor. Senin de dikişi yumuşattigi için çıkmış olabilir. Dikiş 7 ve 10 gün arasında eriyormus zaten. Umarım sıkıntı olmaz.

Bişey olmaz benimde öyle olmuştu hatta ben ucundaki dikişler düşmeden kopardım kötü duruyor diye korkarak yaklaşma ne kadar üstüne titrersen o kadar zarar gelir

Araştırmadigim sey kalmadi valla :)
Aminnn arkadasim inşallah yarin tamponlar cikacak insallah acimaz :)
Evet olabilir zaten cektim direk elime geldi sadece sizladi biraz okadar. Neyse yarin esabil bey e söyleyim de ne olur ne olmaz :)

Merhaba ben devlette oldum açıkçası hiçbir fark göremedim .odam tek kişilik içinde banyosu TV si her şeyi vardı temizdi ,hemşirem çok kibar ilgili idi ,tatlım diyerek konuştu hep ,kendimi çok rahat ve konforlu hissettim ben.Tek sıkıntım pek yemek vermediler(bir kez çorba ile yoğurt) açıkçası acıktım .onu da bigunmutlaka sağolsun burdan çok uyardı muz alın diye muz almıştım yanıma onunla takviye yaptım .Onun dışında ne ameliyathane ne hemşireler ne hastanenin devlet olması ile ilgili sıkıntı yaşamadım.Buraya ilk girdiğimde benim de en büyük korkum devlet hastanesi olması idi çok şükür ki sıkıntı yaşamadan atlattım ben darısı sizlere inşallah!

Peki sizdemi Esabil bey' e ameliyat olmuştunuz ? Açıkçası hastaneden çok doktor daha çok önemli benim için yeterki ameliyat sonrası sıkıntı yaşamayayım açılma sorunu yaşayan çok olmuş okuduğum yorumlara göre :S

Arkadaşlar , yüzünde gözünde burnunda uyuşukluk olan var mı . Burun neyse de göz ve yanak bana tuhaf geldi.ödemden mı kaynaklı acaba .yani ameliyat olalı 3 günü de geçti .

Arkadaşlar , yüzünde gözünde burnunda uyuşukluk olan var mı . Burun neyse de göz ve yanak bana tuhaf geldi.ödemden mı kaynaklı acaba .yani ameliyat olalı 3 günü de geçti .

Benim sadece ön dislerimde var o başka yerde yok. Ama senin daha yeni oldugu icin öyle merak etme düzelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…