Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar merhaba Esabil Bey'e ameliyat olali 23 gun oldu tam, devlet hastanesi bize birer ucube gibi davrandigi ve asla umursamadigi icin ozelde oldum ve cok cok memnunum. Calisanlari cok ilgili ve bi okadar da cana yakinlar hepsiyle iyi anlasirsiniz. Simdiye kadar ki sureci parca parca anlatmak istiyorum yeni ameliyat olcak arkadaslar ve ameliyat olmayi dusunen arkadaslar icin :) ilk once doktordan baslamak istiyorum. Esabil Bey plastik cerrahi konusunda gercekten iyi hakki yenmemeli. Cok ilgili, iyi niyetli, ayni zamanda bilgili ve guven veren bir cerrah. Gorusmeye gittigim zaman aklimdaki tum soru isaretlerini giderdi,aydinlatti. Gorusmeden 2-3 gun sonra ameliyata cagirdi hastaneye gittigim zaman hemsir ve hemsireler sagolsunlar cok ilgilendiler, destek oldular, gerekli islemler yapildi ameliyathaneye indirildim veee narkozun sicakligi, vucudu uyusturup tatli bir uykuya daldirmasina teslim oldum :) ameliyat yaklasik 1 saat kadar surmuss veee mutluu sooon oldu.

Yazima devam ediyorum uzuuun uzunn :) ameliyattan sonra hic ama hic agrim olmadi 1 gun boyunca surekli buz tuttum yuzumun her yerine 1 -1,5 gun kadar ne sisligim oldu ne de morarmam herkes hayret etti nasil kizarikligin bile olmaz diye ama sonra sigara ictim , icmez olaydim yarim saate kalmadi balon gibi sistim gozlerimin altina resmen kan oturdu cok kotu oldum insan icine cikamayacak kadar morluklarim henuz tam anlamiyla da gecmis degil ama neyse gecer o da sonrasindaki sureci de tam anlamiyla grip gibi atlattim agri kesici bile kullanmadan. Benim icin hersey aslinda cok guzel gecti sadece ilk bir hafta zordu nefes alamadigim icin onun haricinde bi zorlugunu yasamadim bugun gel ol deseler olurum hic pisman degilim zaten burnumda cok buyuk bi sorun yoktu ben biraz keyfi oldum acikcasi kemerim yoktu sadece burun ucum dusuktu ve kemigim duz iniyordu asagi biraz kavisli olmasini istedim ve sonuc olarakta suan ki odemli halini bile cok begeniyorum gercekten Esabil Beyin ellerine saglik cok basarili bi operasyon oldu benim icin :)

Ha bu arada zorluklarindan bana gore en buyugu de belirli bir sure korumak zorunda olmak 2 gun once bir arkadasim yanlislikla koca servis tabaginin kosesini burun sirtima son derece siddetli bir sekilde vurmasiyla burnum kirildi aslinda burnuma nazar deydi Esabil Beyle konustuk o da korkulcak bisey olmadigini kirigin kucuk ve icerde oldugunu zamanla iyilesecegini soyledi ilerde burnumda kemer olusabilirmis kucucuk onu da torpuleyebilecegini soyledi icimi rahatlatti :) sanirim verilmis sadakam varmis ta bu sekilde bunu da atlattim nazar edenin gozu ciksin hainlerrr kiskanclarrr

Ya arkadaslar ben esabill bey e norkoz öncesi nasil bir burun istedigimi anlattim dedim ki "Dogal olsun ama dümdüz inmesin hafif kavis olsun" dedim. "Tamam canim sen merak etme" dedi. Bakiyorum da alci varken bile hic yandan kavis yok bazilarinin ilk fotolarina baktım ödemli ve şiş olduğu halde hepsinin kavisli duruyor. Benim alçı bile dümdüz iniyor bilemedim acaba alci cikinca mi belli olacak

Eklentiler

• IMG_20170218_092847829.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 475
Çok geçmiş olsun... Süreci anlattığımız için teşekkür ederim...
Fikir vermesi için fotoğraf görmemiz mümkün mü acaba...

Canim suan zaten gayet kavisli ve kalkik benimde boyleydi sisler indikce kavis ortaya cikiyo merak etme :)

Bugün 1 ayı tamamladım. Şişliklerden ötürü ancak foto paylaşabiliyorum. Burnumda şekil olarak özel bir isteğim olmadı. Tamamen Esabil hocama bıraktım. Çünkü işlevsel olarak çok sıkıntı yaşadığım için şekil 2. Plandaydı. Herkese geçmiş olsun şimdiden. Karar aşamasında olanlara kolaylıklar diliyorum. Asıl önemli süreç ameliyattan sonra başlıyor. Allah herkese şifa versin iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…