Çok teşekkürler fotoğraflar için, çok doğal ve çok güzel görünüyor...Eki Görüntüle 1955447
Evet oldum :) 1,5 ay oldu
Yazima devam ediyorum uzuuun uzunn :) ameliyattan sonra hic ama hic agrim olmadi 1 gun boyunca surekli buz tuttum yuzumun her yerine 1 -1,5 gun kadar ne sisligim oldu ne de morarmam herkes hayret etti nasil kizarikligin bile olmaz diyeama sonra sigara ictim , icmez olaydim yarim saate kalmadi balon gibi sistim gozlerimin altina resmen kan oturdu cok kotu oldum insan icine cikamayacak kadar morluklarim henuz tam anlamiyla da gecmis degil ama neyse gecer o da sonrasindaki sureci de tam anlamiyla grip gibi atlattim agri kesici bile kullanmadan. Benim icin hersey aslinda cok guzel gecti sadece ilk bir hafta zordu nefes alamadigim icin onun haricinde bi zorlugunu yasamadim bugun gel ol deseler olurum hic pisman degilim zaten burnumda cok buyuk bi sorun yoktu ben biraz keyfi oldum acikcasi kemerim yoktu sadece burun ucum dusuktu ve kemigim duz iniyordu asagi biraz kavisli olmasini istedim ve sonuc olarakta suan ki odemli halini bile cok begeniyorum gercekten Esabil Beyin ellerine saglik cok basarili bi operasyon oldu benim icin :)
Çok geçmiş olsun... Süreci anlattığımız için teşekkür ederim...Yazima devam ediyorum uzuuun uzunn :) ameliyattan sonra hic ama hic agrim olmadi 1 gun boyunca surekli buz tuttum yuzumun her yerine 1 -1,5 gun kadar ne sisligim oldu ne de morarmam herkes hayret etti nasil kizarikligin bile olmaz diyeama sonra sigara ictim , icmez olaydim yarim saate kalmadi balon gibi sistim gozlerimin altina resmen kan oturdu cok kotu oldum insan icine cikamayacak kadar morluklarim henuz tam anlamiyla da gecmis degil ama neyse gecer o da sonrasindaki sureci de tam anlamiyla grip gibi atlattim agri kesici bile kullanmadan. Benim icin hersey aslinda cok guzel gecti sadece ilk bir hafta zordu nefes alamadigim icin onun haricinde bi zorlugunu yasamadim bugun gel ol deseler olurum hic pisman degilim zaten burnumda cok buyuk bi sorun yoktu ben biraz keyfi oldum acikcasi kemerim yoktu sadece burun ucum dusuktu ve kemigim duz iniyordu asagi biraz kavisli olmasini istedim ve sonuc olarakta suan ki odemli halini bile cok begeniyorum gercekten Esabil Beyin ellerine saglik cok basarili bi operasyon oldu benim icin :)
Ozelden yardimci olabilirim :)Çok geçmiş olsun... Süreci anlattığımız için teşekkür ederim...
Fikir vermesi için fotoğraf görmemiz mümkün mü acaba...
Canim suan zaten gayet kavisli ve kalkik benimde boyleydi sisler indikce kavis ortaya cikiyo merak etme :)Ya arkadaslar ben esabill bey e norkoz öncesi nasil bir burun istedigimi anlattim dedim ki "Dogal olsun ama dümdüz inmesin hafif kavis olsun" dedim. "Tamam canim sen merak etme" dedi. Bakiyorum da alci varken bile hic yandan kavis yok bazilarinin ilk fotolarina baktım ödemli ve şiş olduğu halde hepsinin kavisli duruyor. Benim alçı bile dümdüz iniyor bilemedim acaba alci cikinca mi belli olacak
Çok teşekkür ederim... Çok güzel ve çok zarif olmuş bayıldım, nazar değmesin güzel burnuşunuza...Eki Görüntüle 1955700 Eki Görüntüle 1955697 Eski burnum duz ve dusuktu
Cok tesekkur ederim :)Çok teşekkür ederim... Çok güzel ve çok zarif olmuş bayıldım, nazar değmesin güzel burnuşunuza...
Burun kanatlari sislikten dolayi oyle gorunuyo benim kocamandi simdi kuculdu ve daha 1 ay olmadanInşallah oyle olur. Baktim da sizin burnunuzun kavisi cok dogla görünüyor oyle olursa ne mutlu bana :)
Aynen ya burun kanatlarim yandan cok büyük duruyor insallah öyle kalmaz küçülür.
Inşallah:)Burun kanatlari sislikten dolayi oyle gorunuyo benim kocamandi simdi kuculdu ve daha 1 ay olmadan
Siz nezaman ameliyat oldunuz ki ?Eki Görüntüle 1955824 Eki Görüntüle 1955823 Benim suan bu halde butun odem ucuna toplandi bilye gibi duruyor
OlmazBurun arkadaşlarım benim 1.5 ayım kaldı ameliyata sigara kullanıyorum ve çok korkuyorum bisi olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?