Dün tamponlarimi aldirdim ben 1 hafta onlarla çok ciddi sorunlar yaşadım psikolojik olarak özellikle şuan iyiyim ama o kadar alışmışım ki hala ağzından alıyorum nefesi burnumda tam anlamıyla açıkmış değil okyanus suyunu kullanıyorum hala kalıntılar varTamponlarınız alındı mı acaba bugün? Benim perşembe alınacak. Çok ciddi rahatsız etmeye başladı, kafam patlayacak gibi hissediyorum.
Geçmiş olsun. Ben de uyuyamıyorum artık o derece rahatsızım. Yarın doktorun yanına uğramayı düşünüyorum. Belki 1 gün erken alır. Darısı ben ve benim gibi bekleyenlere olsun =).Dün tamponlarimi aldirdim ben 1 hafta onlarla çok ciddi sorunlar yaşadım psikolojik olarak özellikle şuan iyiyim ama o kadar alışmışım ki hala ağzından alıyorum nefesi burnumda tam anlamıyla açıkmış değil okyanus suyunu kullanıyorum hala kalıntılar var
Yok hemen aynı hafta oldum eski yeni
Canım bende doktor arıyorum. Erdinç ak Hospitel Türk google da yazarsan yorumları var.acikcasi benim bütçem kısıtlı bu doktor kbb ci ve 3000 fiyati geçen sene 3.500 e yapan doktorlar 6 bin 7 bin den ağız açıyorlar kaç tane doktorla görüştüm. Ve hiç ilgi yok ister yaptir ister yaptırma müşteri çok mantığı var.yarin görüşücem detaylari yazarım istersen.Evet yeni fiyatları bilmiyorum geçen sene 3.500 tl yazıyordu hanımlar burada kaça yaptırdınız bunu sormayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?