Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Tamponlarınız alındı mı acaba bugün? Benim perşembe alınacak. Çok ciddi rahatsız etmeye başladı, kafam patlayacak gibi hissediyorum.
Dün tamponlarimi aldirdim ben 1 hafta onlarla çok ciddi sorunlar yaşadım psikolojik olarak özellikle şuan iyiyim ama o kadar alışmışım ki hala ağzından alıyorum nefesi burnumda tam anlamıyla açıkmış değil okyanus suyunu kullanıyorum hala kalıntılar var

Geçmiş olsun. Ben de uyuyamıyorum artık o derece rahatsızım. Yarın doktorun yanına uğramayı düşünüyorum. Belki 1 gün erken alır. Darısı ben ve benim gibi bekleyenlere olsun =).

Ya arkadaşlar benim acil ameliyat olmam lazım belki de esabil eker özel de yapacak benim sol tarafımda kıkırdak var hiç nefes alamıyorum birde çok büyük kemik var o falan gidecek sizce özelde ücret ne kadar olur acil nolur

Merhabalar bende dr esabil beye 1 nisan cumartesi günü hem burun ameliyatı hemde karın germe yaptırdım burnum hiç ağrımada sadece morluklarım var ve öncesinden nefes alma problemim olduğundan tamponlarla nefes almak da beni zorlamıyor ama karın germe beni çok zorluyor hatta öldüm diyebilirim

Eklentiler

• IMG_7179.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 216
Çok gecmiş olsun hepinize darısı başıma pazartesi randevum var esabil hoca ya Nasıl bi burun istediğinizi gösteriyor Musunuz anlatıyor Musunuz yoksa doktor bize yakışanı mı yapıyor gerçekten iyi bi doktor mu çok merak ediyorum ne Nasıl olcak bu aşamada zormuş beklemek

Nasıl bir burun istediğinizi söylüyorsunuz ona göre eğer size yakışacaksa yapıyor burun ameliyatı ne ki ya asıl karın ameliyatı beni öldüren gülmek hapşırmak öksürmek eğilmek doğrulmak yürümek herşey işkence sezaryen falan hikaye onun 4 katı büyüklüğünde bir kesi hattı bu kadar ağrılı olacağını bilsem o göbekle gezerdim

Rabbim şifa versin hem burun hem karın ameliyatı mı oldunuz yoksa ikisi bir Nasıl karar verdiniz tebrik ederim ben çok korkuyorum düşündükçe ameliyatı kalbim çarpıyor maşallah size çok mu çok mu sorunluydu karnınız acaba bu hoca mı yaptı ameliyatınızı

Bide şimdiki burnumu aratır diye de korkuyorum sonra beğenmezsem diye of ya bu kadar ertelemiştim ama nefes artık çok problem olunca ikisi bir arada çıksın

Ewet esabil bey yaptı baya deformeydi karnım ikisini bi anda yaptık kurtuldum ayrı ayrı olursa vazgeçerdim

Benim sadece burun ucu düşüklüğüm vardı estetik olarak en büyük problemim ciddi anlamda ağzımı kapattığımda nefes alamamaktı

Eklentiler

• IMG_6734.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 288
Çok güzel olmuşsunuz maşallah çok bekletti mi doktor gün vermek gibi bnmde aynen azım açık ve hep burun spreyi kullanıyorum yoksa nefes yok horlamam cabası Özel de mi yaptı ameliyatınızı böyle okuyorum buradan ne Zaman oldu bi de ameliyatınız

Cumartesi günü oldu üstteki foto benim estetiksiz burnum yalnız bi üstteki burun şu anki hali

Yeni oldunuz yani ameliyatı anlamadım ben onu :) tek resim görüyorum ama o da harikaymış özelinde mi oldu ameliyat çok gün attı mı peki

Çok iyi gözüküyorsun öcü gibi olmamışsınız ama eskisi de güzelmiş tşk ederim resim istemeye çekinmiştim o Zaman özelde oldunuz aynı hafta olduysanız valla o doktora daha da bi yakınlaşıyorum

Evet yeni fiyatları bilmiyorum geçen sene 3.500 tl yazıyordu hanımlar burada kaça yaptırdınız bunu sormayı unutmuşum

Evet yeni fiyatları bilmiyorum geçen sene 3.500 tl yazıyordu hanımlar burada kaça yaptırdınız bunu sormayı unutmuşum
Canım bende doktor arıyorum. Erdinç ak Hospitel Türk google da yazarsan yorumları var.acikcasi benim bütçem kısıtlı bu doktor kbb ci ve 3000 fiyati geçen sene 3.500 e yapan doktorlar 6 bin 7 bin den ağız açıyorlar kaç tane doktorla görüştüm. Ve hiç ilgi yok ister yaptir ister yaptırma müşteri çok mantığı var.yarin görüşücem detaylari yazarım istersen.

Çok memnun olurum hasretimsin detayları bilirsem biraz daha rahatlarım heralde aynen hasta çok nasılsa diyorlar easycake çok iyi bi fiyata yapmış üstelik özelde olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…