- 17 Mart 2017
- 12
- 1
- 1
- 28
çok haklısın abla çok ama işte zorlanıyorum evde oturan birisi değilim üniye gidiyoeum her gün bu yüzden aslında bana özelden mesj atabilir misin abla sana son halimi atmak istiyorum zor durumdayım gerçkten sennke bi türlü iletişime geçemedim devamlı konuşmak şstyodum rica etsem ben deniyorum ama atılımıyı sanaBak simdi burnun cok yeni o gozlerin tuhaf olmasi herkeste olan bi durum elin yuzin vok abes duruyo sonra odemler azaldikca hepsi gecicek moral bozma seninki daha cok yeni eger kafaya bi takarsan isin icinden cikamazsin o burun asil seklini almadi 1 seneyi buluyor ve cok sabir istiyor hic uzulme yani
Benimde oyle olmustu tamponlardan bi sure sonra nefes almaya baslamistim korkma.derler ya hani sakinan goze cop batar diye hic korkma.ne guzel.nefes aliosun iste azda olsa :)Arkadaşlar lütfen cevap verin 4 gündür hiç nefes alamazken az önce sol taraftan nefes almaya başladım çok korkuyorum
Benimde oyle olmustu tamponlardan bi sure sonra nefes almaya baslamistim korkma.derler ya hani sakinan goze cop batar diye hic korkma.ne guzel.nefes aliosun iste azda olsa :)Arkadaşlar lütfen cevap verin 4 gündür hiç nefes alamazken az önce sol taraftan nefes almaya başladım çok korkuyorum
Teşekkür ederim kaç gündür nefes alamazken bian da alınca korktum aman aman dedim ister istemez panik oluyorBenimde oyle olmustu tamponlardan bi sure sonra nefes almaya baslamistim korkma.derler ya hani sakinan goze cop batar diye hic korkma.ne guzel.nefes aliosun iste azda olsa :)
Ben bugün oldum ameliyatimi. Ameliyat gününün önceki günü gece 12 den itibaren oruç gibi hiçbirşey yemiyor ve içmiyorsun. Ben randevu almadan gittim ama biraz beklemek zorunda kaldim. Ameliyat saatine gelince benim günümde yatış islemleri sırasına gore aldi. Ben 12:45 gibi girdim 1 saat 45 dakika sürdü.Gorusmeye ameliyattan 1 gun once kacta gideyim randevu almam sart mi ?
7gun cok uzun ya tamponlar icinn4 gözle pazartesiyi bekliyorum tampondan kurtulmak için
Uzun ama mecbur katlaniyosun7gun cok uzun ya tamponlar icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?