Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

çok haklısın abla çok ama işte zorlanıyorum evde oturan birisi değilim üniye gidiyoeum her gün bu yüzden aslında bana özelden mesj atabilir misin abla sana son halimi atmak istiyorum zor durumdayım gerçkten sennke bi türlü iletişime geçemedim devamlı konuşmak şstyodum rica etsem ben deniyorum ama atılımıyı sana

Nasil Durumun agrin oluyormu. Tamponlarla zerre kadar nefes alamiyormusun. Sen kurtuldun Darisi Başima artik. Cok morarmamissin birini gormustum bahcede cok morarmisti 7 gün cok uzun sure tamponlarin cikmasi için

Ağrım hiç yok hiç olmadı. Tamponlar yüzünden nefes alamıyorum bu olay çok zorluyo hele bide geceleri 2 kat zor oluyo bugün morluklar sarıya döndü şişlik yanaklarimin aşağısina indi.

Arkadaşlar lütfen cevap verin 4 gündür hiç nefes alamazken az önce sol taraftan nefes almaya başladım çok korkuyorum

Arkadaşlar lütfen cevap verin 4 gündür hiç nefes alamazken az önce sol taraftan nefes almaya başladım çok korkuyorum
Benimde oyle olmustu tamponlardan bi sure sonra nefes almaya baslamistim korkma.derler ya hani sakinan goze cop batar diye hic korkma.ne guzel.nefes aliosun iste azda olsa :)

Benimde oyle olmustu tamponlardan bi sure sonra nefes almaya baslamistim korkma.derler ya hani sakinan goze cop batar diye hic korkma.ne guzel.nefes aliosun iste azda olsa :)

Neden böyle oldu
Teşekkür ederim kaç gündür nefes alamazken bian da alınca korktum aman aman dedim ister istemez panik oluyor

Cok gecmis olsun banada cvp yazin persembe gunu saat kacta gidiyim ameliyattan 1 gun once ve ameliyat gunu yanima ne aliyim ?

Yumuşak peçete tuvalet kağıdı olsun en yumusaklari onlar sonra mutlaka dudaklarin kurucak krem al gecelik al ben 2 tane götürdüm çünkü çok kan akıyordu battı terlik al muz götür ameliyattan çıktıktan sonra akşam 9 a kadar bişey yiyemiyosun 9 dan sonra yersin yoğurt da veriyorlar

Buz buz çok önemli eczaneden jel buz al hastanedeki klasik buzlar ve çok ağır ben koyduramadim 2. Gün jel aldık ama bence jel buz alın çıkınca hemen koyarsıniz

Cokk tesekkur ederim aklina gelenleri yaz esofman falan dimi bide ameliyat kacta oluyo ve ameliyattan 12 saat birsey yenmiyo dimi?

Gorusmeye ameliyattan 1 gun once kacta gideyim randevu almam sart mi ?
Ben bugün oldum ameliyatimi. Ameliyat gününün önceki günü gece 12 den itibaren oruç gibi hiçbirşey yemiyor ve içmiyorsun. Ben randevu almadan gittim ama biraz beklemek zorunda kaldim. Ameliyat saatine gelince benim günümde yatış islemleri sırasına gore aldi. Ben 12:45 gibi girdim 1 saat 45 dakika sürdü.
Yaninda eşofman ya da gecelik ne alıyorsan ince almaya dikkat et odalar çok sıcak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…