Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar okyanus suyu tamponlar varken mi kullanılıyo doktor bana öyle bişey söylemedi bende almadım kullanmadım

Siz burnunuzda neyden şikayetçiydiniz? Ben burun ucu düşünüyorum da sizde mi burun ucu yaptırmıştınız yoka sadece boy küçültme veya sırtını düzelttirme falan mı?
Burnum büyük kemerli ve geniştir küçültme oldu kemer gitti delikleri kuculdu

Arkadaşlar benim tavsiyelerim şunlar
10 lu mendil (belki yetmez) , hijyenik olması açısından.
Ayna :) burnu dikkatli silmek için .
Jel buz , terlik , esortman, sıvı sabun , havlu kağıt , kahvaltılık peynir, akşamdan evde yaptığınız sütlü veya yoğurtlu çorba, süt ayran yoğurt ,(mini buzdolabı var)
tuzlu şekerli baharatlı asitli besinlerden uzak durulmali . Ödemin atılmasını engelliyor.
Hastanede ilk gün muz yerken dikkat edin . Mide bulantısı yapabilir . Normalde anestezi sonrası mide bulantısı zaten olabilir. Seruma enjekte ediliyor bulantiyi engelleyen ilaç ama yine de o kadar saat ac kalıp hemen muz yeyince tetikleyebilir. İstiğfar edenleri duymuştum. İkinci gunden sonra hergun muz yedim ben.
Yoğurt ayran süt bunlar ödemin gecmesi için iyi besinler. Ama hastaneden çıktıktan sonra sütü antibiyotik ile tüketmeyin. 4 saat ara verin .
Çorba olarak sütlü sebze çorbası veya yayla çorbası iyi olur . Tuzsuz baharatsiz. Sabah hastanede yemek için tuzsuz güzel peynir ayarlayın , labne olabilir.
Kan sulandırıcı gıdalardan uzak duralım ilk 1 hafta . Ödem atalım derken kanamayı arttırmasın. Kan sulandırıcı besinleri araştırın internetten.1 haftadan sonra ödem için bol su, salatalık , adaçayı ,yesil çay, ananas , yogurt , kefir süt , brokoli tavsiyemdir.
Hareket edin . Ödem atmaya yardımcı oluyor yürüyüş.
Hapşırma gelirse ağzınizdan nefes vererek hapşirin.
Ameliyat sonrası bünye zayıf düşebilir. Hasta olmamak için ameliyattan 1 hafta sonra sıcak süte toz zencefil ve bal karıştirip tüketin. Geçiş mevsimi sıkıntı çünkü.
Uçta olan şişlik ve burun deliklerini takmayın . Zamanla değişiyor. Benim burun ucunda çizgi oluştu mesela. Ama Ben panik yapmadım :)
Bu arada 1 buçuk ay oldu ben ameliyat olalı.
Herkese geçmiş olsun. :)

Cokk tesekkur ederim kizlar hakkimizda hayirlisi ha bir de sizler burnunuzu nasil tarif ettiniz nasil istediniz resim falan

Fotoğraf paylaşmanız mümkün müdür acaba...

Esabil ekere sabahtan gidip muayene olabiliyor muyuz randevü almadan direk hastaneden sıra alarak muayene olabiliyor muyuz acaba cevap lütfen yarın gitmeyi düşünüyorum

Direk hastaneden sıra alarak da muane olabilirsiniz ama çok sıra oluyor hastanede ben 182 den alıp 10 da girmiştim zaten 9 10 da başlıyor

Direk hastaneden sıra alarak da muane olabilirsiniz ama çok sıra oluyor hastanede ben 182 den alıp 10 da girmiştim zaten 9 10 da başlıyor
peki kaç ta bitiyor öğleden sonraya devam ediyor mu.Acaba öğretmenim ve sabahçıyım öğleden sonra olsa ona göre ayarlarım

Ben 182 nin sayfasindan almistim orda saattler yaziyo sen kendine en uygun saati secip aliyosun cok basit ve iptalde edebiliyosun ordan

Öğleden sonra yok ameliyatlara giriyor akşam 4 de geliyor odasına ama muane eder mi bilmiyorum akşam 4 den sonra ameliyat olan hastalariyla ilgileniyor tampon konttoller vs

On gorusmeye gitvcem ya ameliyattan 1 gun once persembe gunu kacta gideyim kac kere sordum bi Allahin kulu cvp vermedii

Sigara icipte ameliyat olan var mi? (Ben gunde 1 paket iciyorum)
Ben de sigara kullanıyorum. Ama dikişlerin iyileşmesine zararı olduğu için önermiyorlar.
On gorusmeye gitvcem ya ameliyattan 1 gun once persembe gunu kacta gideyim kac kere sordum bi Allahin kulu cvp vermedii
saat 15:30 dan sonra odasında oluyor. Numara alan hastaları beklerseniz 17:00 e doğru görüşebilirsiniz. ben kasıtlı olarak herkesin gitmesini bekleyip en son girmiştim. Yani 15:30 dan sonra numara alarak ya da sıra bekleyerek görüşebilirsiniz.

Kızlar okyanus suyu tamponlar varken mi kullanılıyo doktor bana öyle bişey söylemedi bende almadım kullanmadım
Tamponlarınız alındı mı acaba bugün? Benim perşembe alınacak. Çok ciddi rahatsız etmeye başladı, kafam patlayacak gibi hissediyorum.

Ameliyat olali 2 hafta oluyo ama burnumun kalkikligi hala inmedi.bazi arkadaslarin alcidan cikar cikmaz hos bi goruntuleri var benim bi turlu icime sinmedi.onden cok sivri duruyo bu durum gecici mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…