Merhaba ben ankarada oturuyorum. Gazi hastanesinde burun estetigi olmak istiyorum.Burnum önden guzel ama yandan cok cirkin duruyo kafama takinti yaptim bide burnumda et var 5 yildir felan burun spreyi kullanıyorum. Burun eti ameliyati da olucam. Gazi hastanesinde mete yılmaz diye bir doktor onerildi bana. Siz memnun musunuz burnunuzdan ve ne kadar ödediniz? Özel değilse benimle paylaşır misiniz cidden ihtiyacim var bilgi edinmeye.Benim 6.ayim onden hala guzel durmuyo hic begenmiyorum ama yandan iyi
Normal daha en gec duzelen on profil kafaya takman icin cok erken
2 si toplam mı tanesi miAynı gün oldum 2 amliyatımı da fiyatı 4bin özelde olduğum için
Tamam teşekkürlerSadece burun 4 bin karın germe ile 10 bin
Bugün görüştüm haftaya perşembe ameliyat günü aldım.çok korkuyorum umarım sonuç iyi olur.çok doktorla görüştüm fiyatı uçuk olan doktorlardan da şikayet çok birazda şans galibaÇok memnun olurum hasretimsin detayları bilirsem biraz daha rahatlarım heralde aynen hasta çok nasılsa diyorlar easycake çok iyi bi fiyata yapmış üstelik özelde olmasına rağmen
Çok teşekkür ederim doktorum erdinç ak istanbul hospital türk umarim pişman olmam 3 bin lira ücret tek sorun doktorum doğal olmasından yana bende öyle fakat doktora nasıl tarif edeceğim. Iyi anlatayimki denedin demesin:)Ayyy çok heyecanlıhasretimsin_x adınıza çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey hangi doktora gidiyordunuz siz ne kadar vereceksiniz sanki ben olacak gibi sevindim
Ya kötü olmuş ama ozelde olunca da bazen sonradan kotu olabiliyomus galiba sans cok korkuyorim ya daha kotu olursa burnumValla ozelde olacaksan 1 hafta icinde olursun benim suan 6 ay oldu odemler hala var ve istedigim gibi de degil yani baslarda daha memnundum simdi sevmiyorum umarim 1 yila oturur
Ankara gazi hastanesinde oldunuz degilmi? Bende gaziye gidicem 2 haftaya. Mete yilmaz onerildi bide kemal findikcioglu diyolar. Sizce? Bide yasimdan dolayi ne olur bilmiyorum 19 yaşındayım. Burnumda et var yillardir sprey kullanıyorum artik yara bere icinde ic kismiYok daha kotu olmasina olmaz sonucta adam gunde kac ameliyata giriyo ama tam hayalindeki istedigin burunda olmuyo bide cok sabir isteyen bi surec burun sirekli degisiyi benim 6 ay oldu hala seklini almadi odem var elime geliyo zaten arti ince deriliyim yani iyilesme surecim normale gore hizli ona ragmen 6 ay yeterli olmadi 1 yila anca oturcak belliki
Peki sakıncası yoksa ne kadar ücret odediginizi sorabilir miyimBen esabil eker e oldum sincanda kendisi gazide olmadim yani
Yasinizin genc olmasi super ben diyorumki keske bunca zaman oyle kanca burnumla gezmeseymisim:) bende de et vardi suan nefes almam iyi onceki haline gore cok iyi yani ama iste ufak defek soyle olaydi daha iyi olurdu gibisinden soyledigim de oluyor genel anlamda bi sikayetim yok bu basliktakiler esabil ekere olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?