Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Burundan tamponlar ciktiktan sonra kalan kanlar var okyanus suyu temizledi ama hala içinde yara gibi kanlı şeyler var onlar için ne yapabilirim

Benim 6.ayim onden hala guzel durmuyo hic begenmiyorum ama yandan iyi
Normal daha en gec duzelen on profil kafaya takman icin cok erken
Merhaba ben ankarada oturuyorum. Gazi hastanesinde burun estetigi olmak istiyorum.Burnum önden guzel ama yandan cok cirkin duruyo kafama takinti yaptim bide burnumda et var 5 yildir felan burun spreyi kullanıyorum. Burun eti ameliyati da olucam. Gazi hastanesinde mete yılmaz diye bir doktor onerildi bana. Siz memnun musunuz burnunuzdan ve ne kadar ödediniz? Özel değilse benimle paylaşır misiniz cidden ihtiyacim var bilgi edinmeye.

Çok memnun olurum hasretimsin detayları bilirsem biraz daha rahatlarım heralde aynen hasta çok nasılsa diyorlar easycake çok iyi bi fiyata yapmış üstelik özelde olmasına rağmen
Bugün görüştüm haftaya perşembe ameliyat günü aldım.çok korkuyorum umarım sonuç iyi olur.çok doktorla görüştüm fiyatı uçuk olan doktorlardan da şikayet çok birazda şans galiba

Ayyy çok heyecanlı hasretimsin_x adınıza çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey hangi doktora gidiyordunuz siz ne kadar vereceksiniz sanki ben olacak gibi sevindim

Ayyy çok heyecanlı hasretimsin_x adınıza çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey hangi doktora gidiyordunuz siz ne kadar vereceksiniz sanki ben olacak gibi sevindim
Çok teşekkür ederim doktorum erdinç ak istanbul hospital türk umarim pişman olmam 3 bin lira ücret tek sorun doktorum doğal olmasından yana bende öyle fakat doktora nasıl tarif edeceğim. Iyi anlatayimki denedin demesin:)

:)) okudum o doktoru da övüyorlar baya ama doğallıktan yanaymış heralde dediğiniz gibi fiyat da çok uygunmuş bende o evredeyim neyi isteyeceğimi bilmiyorum ama genel olarak aklımda ki kemer gitsin hafif kavisli olsun kibar bişey Olsun demek bi kaç da resim gösteririm olur derse öyle yani siz öndesiniz artık tüyoları ben alacağım sizden

Merhaba olanlardan kimse var mı :)) üç aylık kontrole giden var mı ? Ne söylüyor Esabil bey ? Bende şuan ödem var sadece masaj yapmamı söyleyecektir diye düşündüğüm için gitmeyi pek istemiyorum çocukla falan eğer ki önemli gitmelisin diyorsanız gideceğim arkadaşlar !! bigunmutlaka bi bakarsan sevinirim :)

Canim beninde 6.ay doldu
Kontrole gitmene gerek yok egerki aorcagin bisey veya sikayetin yoksa odemlerden dolayi masaja devam deyip yolluyor toplamda 3 saniye suruyor soyleyecegide bi cumle oluyor benim 6.ayda olmama ragmen burun ucu odemi hala duruyor cunku masaji cok aksattim hemen hemen hic yapmadim desem yeridir kontrolede gitmiyorum sen bilirsin bence gerek yok

bigunmutlaka merhaba :) pazartesi esabil hocaya randevum var karar verirsem sonuçları da verirsem hemen 1 hafta içinde gün verir mi ameliyat için acaba bir de siz çok memnun kaldınız dimi o hocadan baya tecrübeli biri sizin ve neşe hanımın yorumlarını çok okudum o hocaya da o yüzden bi güvenim oluştu Hayırlısıyla inşallah bende kurtulurum bir an önce

Valla ozelde olacaksan 1 hafta icinde olursun benim suan 6 ay oldu odemler hala var ve istedigim gibi de degil yani baslarda daha memnundum simdi sevmiyorum umarim 1 yila oturur

Valla ozelde olacaksan 1 hafta icinde olursun benim suan 6 ay oldu odemler hala var ve istedigim gibi de degil yani baslarda daha memnundum simdi sevmiyorum umarim 1 yila oturur
Ya kötü olmuş ama ozelde olunca da bazen sonradan kotu olabiliyomus galiba sans cok korkuyorim ya daha kotu olursa burnum

Yok daha kotu olmasina olmaz sonucta adam gunde kac ameliyata giriyo ama tam hayalindeki istedigin burunda olmuyo bide cok sabir isteyen bi surec burun sirekli degisiyi benim 6 ay oldu hala seklini almadi odem var elime geliyo zaten arti ince deriliyim yani iyilesme surecim normale gore hizli ona ragmen 6 ay yeterli olmadi 1 yila anca oturcak belliki

Ankara gazi hastanesinde oldunuz degilmi? Bende gaziye gidicem 2 haftaya. Mete yilmaz onerildi bide kemal findikcioglu diyolar. Sizce? Bide yasimdan dolayi ne olur bilmiyorum 19 yaşındayım. Burnumda et var yillardir sprey kullanıyorum artik yara bere icinde ic kismi

Ben esabil eker e oldum sincanda kendisi gazide olmadim yani
Yasinizin genc olmasi super ben diyorumki keske bunca zaman oyle kanca burnumla gezmeseymisim:) bende de et vardi suan nefes almam iyi onceki haline gore cok iyi yani ama iste ufak defek soyle olaydi daha iyi olurdu gibisinden soyledigim de oluyor genel anlamda bi sikayetim yok bu basliktakiler esabil ekere olanlar

Peki sakıncası yoksa ne kadar ücret odediginizi sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…