Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar esabil bey devlette 19 temmuza tarih attı yazın ameliyatı çekemem özele de 4bine yakın tutar dedi nisan sonu olayım kurtulayım diyorum ama pahalı gıbı özelde mı olsam devlette mi karar vereöedim çünkü fark eden sadece tarih olacak

Ayy çok geç bekleyebilecek misiniz özelde ne Zaman yaparım dedi peki benim de pazartesi görüşmem esabil hocayla ben direk özel isteyeceğim sabredemem o kadar

Ayy çok geç bekleyebilecek misiniz özelde ne Zaman yaparım dedi peki benim de pazartesi görüşmem esabil hocayla ben direk özel isteyeceğim sabredemem o kadar
Ayyy bencede çol geç o yüzden çol sabırsızım bayramdan once olayım kurtulayım diyorum ama 4bimde fazşa geliyor bir de öğretmenim ben ameliyat olunca bir hafta rapor alacagım sabırsızlanıyorum

Siz neden begenmediniz ilk defa olumsuz bir yorum duydum

Çok iyi hemen yapması ben dayanamayacağım artık bu beklemeye O zaman özel Hocam siz de diğer doktorlara bakaraktan fiyat çok uygun bi haftada da toparlanır herhalde yüz biraz daha

Özelde yaptıranlar ne kadara yaptırdı 4 bin fazla değil mi

Aslında bu doktoru uygun die tercih ettim özel yerler gezdim 8 bin 12 bin fiat verdiler ve elini begendim esabil beyin yaptıgı burunları sanırım bende beklemeyeceğim

Geçmiş olsun özelde mı oldunuz acaba n yada dr beye söylediniz mi erken olsın die nasıl one çekti

Çok güzel olmuş ama ilk resminizde var mıydı dolgu bir de dolguyu nerde ne kadara yaptırdınız

Çok güzel olmuş ama ilk resminizde var mıydı dolgu bir de dolguyu nerde ne kadara yaptırdınız
Wardı ama o yan profil olduğundan farkedememişsinizdir bi tane daha ameliyatsız olan var attığım o da eski bi foto onda da dolgum erimiştir muhtemelen ama şu an yeni dolgu ve botoksta doktorum farklı

Son düzenleme:
Yaptırmak isteyenler için atıyorum bu da karın germe öncesi sonrası henüz yeni yapıldığı için ödemler var 2 ay sonra tam şeklini alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…