- 1 Nisan 2017
- 101
- 18
- 13
- 37
Ayyy bencede çol geç o yüzden çol sabırsızım bayramdan once olayım kurtulayım diyorum ama 4bimde fazşa geliyor bir de öğretmenim ben ameliyat olunca bir hafta rapor alacagım sabırsızlanıyorumAyy çok geç bekleyebilecek misiniz özelde ne Zaman yaparım dedi peki benim de pazartesi görüşmem esabil hocayla ben direk özel isteyeceğim sabredemem o kadar
Siz neden begenmediniz ilk defa olumsuz bir yorum duydumCanim beninde 6.ay doldu
Kontrole gitmene gerek yok egerki aorcagin bisey veya sikayetin yoksa odemlerden dolayi masaja devam deyip yolluyor toplamda 3 saniye suruyor soyleyecegide bi cumle oluyor benim 6.ayda olmama ragmen burun ucu odemi hala duruyor cunku masaji cok aksattim hemen hemen hic yapmadim desem yeridir kontrolede gitmiyorum sen bilirsin bence gerek yok
Geçmiş olsun özelde mı oldunuz acaba n yada dr beye söylediniz mi erken olsın die nasıl one çektiDün ameliyat oldum şuan çok sis ve çok morluklarim var. Nefes sıkıntısı yüzünden ciddi sıkıntı yaşıyorum sabaha kadar neredeyse uyumadım ağızdan nefes almaya hiç alismamistim umarım ağrı sizi olmaz
İnşallah siz nerde oturuyorsunuz:)) bencede beklemeyelim inşallah istediğimiz gibi olur herşey
Wardı ama o yan profil olduğundan farkedememişsinizdir bi tane daha ameliyatsız olan var attığım o da eski bi foto onda da dolgum erimiştir muhtemelen ama şu an yeni dolgu ve botoksta doktorum farklıÇok güzel olmuş ama ilk resminizde var mıydı dolgu bir de dolguyu nerde ne kadara yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?