Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bugün Esabil Beyle görüşüp gereken tahlilleri yaptırdım. Tüm tahlilleri çarşamba alıcam. Çarşamba günü gidip anestezi ile mi görüşmeliyim nasıl oluyo bi söyler misiniz
Tüm sonuçlar ile birlikte anesteziye gidiyorsunuz. Oradan onay alıp tekrar esabil bey e gidiyorsunuz. Geçmiş olsun şimdiden.

Ben sabah 7de gittim ama aksama kadar hallettim akşam 4 te bitti tahlil isim evet ve hala cikmayanlar vardı.benimde nefes problemim var aşırı derecede deviasyon olduğu için demişti daha önce doktor

Tşk ederim tmm tomografiyi de hastane içinde çekiyorlar mı
Evet tomografi için acil e gidiyorsunuz size saat veriyor (baya geçe veriyor ben eve gittim geldim) sonra saatiniz de gelip çektiriyorsunuz sonuçlar şu gün doktora gidecek diyor bu kadar 5 dk sürüyor

Devlette oldum ben kendisiyle ocakta görüştüm nisana gün attı ama erken olmak istediğimı söyledim oda sağolsun birisı gelmeyince beni aldi
Ama iki ay bekledin canım değil mi sadece nisanın sonundan başına mi attı devlet olunca

Ama iki ay bekledin canım değil mi sadece nisanın sonundan başına mi attı devlet olunca
Ben esabil beyle martın ortalarında görüştüm devlette olacağım, haziranın sonlarını uygun gördü 25 haziran gibi rica ettim biraz erkene alabilir misiniz diye günlere baktı ve 29 mayısı uygun gördü normalde erkene gün almıyor eğer erkenden istiyorsan özeli sunuyor fiyat farkıyla tabi, fakat olmayı düşünenlere tavsiyem ne kadar erkenden muayene olursanız o kadar iyi çünkü muayeneden 2-3 ay sonrasına gün veriyor ki ben martta gittiğimde haziran demişti şu an nisandayız zaman ne kadar ilerlerse o kadar geç olursunuz demektir. Fiyatlar devlette hala 2.200 e yapıyor özelde 4000 tlye yapıyor geçen sene fiyatlar daha düşükmüş zam gelmiş bunuda göz önünde bulundurmalısınız bir süre sonra tekrar zamlanabilir

Ben de konuştum kendisiyle 19 temmuz gün verdi öğretmenim o gün daha musait olurum ama yazı ameliyatli gecirmek istemiyorum..özel 4bin dedi pahali geldi aslında devleti olduğu için pahali geldi diğer özel drlar daha pahali ama napcam bilemiyorum haber vericem dedik esabil beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…