Tüm sonuçlar ile birlikte anesteziye gidiyorsunuz. Oradan onay alıp tekrar esabil bey e gidiyorsunuz. Geçmiş olsun şimdiden.Bugün Esabil Beyle görüşüp gereken tahlilleri yaptırdım. Tüm tahlilleri çarşamba alıcam. Çarşamba günü gidip anestezi ile mi görüşmeliyim nasıl oluyo bi söyler misiniz
Sağol canımTüm sonuçlar ile birlikte anesteziye gidiyorsunuz. Oradan onay alıp tekrar esabil bey e gidiyorsunuz. Geçmiş olsun şimdiden.
Kan ve tomografi geç çıkıyor EKG ve röntgeni hemen alıyorsunuz en son da anestezi
Evet tomografi için acil e gidiyorsunuz size saat veriyor (baya geçe veriyor ben eve gittim geldim) sonra saatiniz de gelip çektiriyorsunuz sonuçlar şu gün doktora gidecek diyor bu kadar 5 dk sürüyorTşk ederim tmm tomografiyi de hastane içinde çekiyorlar mı
Rica ederim :)Sağol canım
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bende çokmu geç kaldım diye üzülmüştüm.takıntı haline geldi artık.fiyatada ayrıca sevindimhayır geç değil. çok değil yaşınız merak etmeyin. Ablam 36 yaşında oldu. Ben geçen hafta oldum hala fiyat 2200 tl.
Devlette oldum ben kendisiyle ocakta görüştüm nisana gün attı ama erken olmak istediğimı söyledim oda sağolsun birisı gelmeyince beni aldiGeçmiş olsun özelde mı oldunuz acaba n yada dr beye söylediniz mi erken olsın die nasıl one çekti
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim içim rahatladı bende çokmu geç kaldım diye üzülmüştüm.takıntı haline geldi artık.fiyatada ayrıca sevindim
Sizin de alçınız çıktıysa fotoğrafını atar mısınız?Devlette oldum ben kendisiyle ocakta görüştüm nisana gün attı ama erken olmak istediğimı söyledim oda sağolsun birisı gelmeyince beni aldi
Ama iki ay bekledin canım değil mi sadece nisanın sonundan başına mi attı devlet oluncaDevlette oldum ben kendisiyle ocakta görüştüm nisana gün attı ama erken olmak istediğimı söyledim oda sağolsun birisı gelmeyince beni aldi
Ben esabil beyle martın ortalarında görüştüm devlette olacağım, haziranın sonlarını uygun gördü 25 haziran gibi rica ettim biraz erkene alabilir misiniz diye günlere baktı ve 29 mayısı uygun gördü normalde erkene gün almıyor eğer erkenden istiyorsan özeli sunuyor fiyat farkıyla tabi, fakat olmayı düşünenlere tavsiyem ne kadar erkenden muayene olursanız o kadar iyi çünkü muayeneden 2-3 ay sonrasına gün veriyor ki ben martta gittiğimde haziran demişti şu an nisandayız zaman ne kadar ilerlerse o kadar geç olursunuz demektir. Fiyatlar devlette hala 2.200 e yapıyor özelde 4000 tlye yapıyor geçen sene fiyatlar daha düşükmüş zam gelmiş bunuda göz önünde bulundurmalısınız bir süre sonra tekrar zamlanabilirAma iki ay bekledin canım değil mi sadece nisanın sonundan başına mi attı devlet olunca
Ben de konuştum kendisiyle 19 temmuz gün verdi öğretmenim o gün daha musait olurum ama yazı ameliyatli gecirmek istemiyorum..özel 4bin dedi pahali geldi aslında devleti olduğu için pahali geldi diğer özel drlar daha pahali ama napcam bilemiyorum haber vericem dedik esabil beyeBen esabil beyle martın ortalarında görüştüm devlette olacağım, haziranın sonlarını uygun gördü 25 haziran gibi rica ettim biraz erkene alabilir misiniz diye günlere baktı ve 29 mayısı uygun gördü normalde erkene gün almıyor eğer erkenden istiyorsan özeli sunuyor fiyat farkıyla tabi, fakat olmayı düşünenlere tavsiyem ne kadar erkenden muayene olursanız o kadar iyi çünkü muayeneden 2-3 ay sonrasına gün veriyor ki ben martta gittiğimde haziran demişti şu an nisandayız zaman ne kadar ilerlerse o kadar geç olursunuz demektir. Fiyatlar devlette hala 2.200 e yapıyor özelde 4000 tlye yapıyor geçen sene fiyatlar daha düşükmüş zam gelmiş bunuda göz önünde bulundurmalısınız bir süre sonra tekrar zamlanabilir
Sağoool sende mi özelde esabil beye oldunÖzel ankara cerrahi die bir yer var orada yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?