Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Wardı ama o yan profil olduğundan farkedememişsinizdir bi tane daha ameliyatsız olan var attığım o da eski bi foto onda da dolgum erimiştir muhtemelen ama şu an yeni dolgu ve botoksta doktorum farklı
Bana dolgu ve botoksunuzu yapan doktorunuzun ismini atabilir mısınız acaba ...

Merhabalar bende esabil beye ameliyat olmayı düşünüyorum yaşım 32 çokmu geç kalmışım acaba.birde yeni ameliyat olan arkadaşlar devlet hastanesinde ne kadara yapıyor enson bi arkadaş 2.200 yazmıştı.artmış mı acaba bilgisi olan var mı

Özelde olmak istiyorum diyeceğim o söylemeden Siz nerde oturuyorsunuz
Ben cebeci de ta oturuyorum bana çok uzak hastane ama beğendim esabit beyi aslında çokta anormal durumum yok ama bakalım sizde pazartesi yazın merak ederim

Evet uzakmış tmm haberdar ederim sizi pazartesi olsa da öğrensem hemen R Relaxyeni bnm de yaş 32 bnmde çok bozuk değil görüntüsü aslında bnm nefes problemim çok yetti Can'ıma olmuşken ameliyatı ikisi bir olsun dedim

Bugün Esabil Beyle görüşüp gereken tahlilleri yaptırdım. Tüm tahlilleri çarşamba alıcam. Çarşamba günü gidip anestezi ile mi görüşmeliyim nasıl oluyo bi söyler misiniz

hayır geç değil. çok değil yaşınız merak etmeyin. Ablam 36 yaşında oldu. Ben geçen hafta oldum hala fiyat 2200 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…