- 1 Nisan 2017
- 101
- 18
- 13
- 37
Siz oldunuz mu fotoları yükler misinuzSse
Sağoool sende mi özelde esabil beye oldun
Alcimi dün çıkarmaya gittim ama daha yumusamamis salı gününe kaldı sali günü atarim tabiSizin de alçınız çıktıysa fotoğrafını atar mısınız?
Evet yinede 2 ay bekledim 26 nisandi 28 martta oldumAma iki ay bekledin canım değil mi sadece nisanın sonundan başına mi attı devlet olunca
Canim sen gösterdin mi burun fotografi yada tarif mi ettin burun etli bir bürün die kanatlara kesme yaptı mı yaptığı işlemi anlattı mi size nasıl oldu amaliyatEvet yinede 2 ay bekledim 26 nisandi 28 martta oldum
Burnum büyük geniş ve kemikliydi ben hiç fotoğraf göstermedim Kendim tarif ettim burnumun küçülmesini deliklerin küçülmesini genişliğin gitmesini kemiğin gitmesini ve hafif kalkık olsun dedim o kadar ameliyatım çok güzel geçti şuan hala alçı da tam goremiyorum hiç ağrım olmadı morluklarim sisliklerim indi ama burnum hala sis ucu özellikleCanim sen gösterdin mi burun fotografi yada tarif mi ettin burun etli bir bürün die kanatlara kesme yaptı mı yaptığı işlemi anlattı mi size nasıl oldu amaliyat
Henüz olmadım perşembe günü görüşcem 18 yaşındayım annenle gel dedi banaSiz oldunuz mu fotoları yükler misinuz
Benim ki üç ayı doldurunca azaldı yatarken sprey sıkıp yatınca daha faydası oluyor ..ameliyat olan arkadaşlar gece burun tıkanıklığı problemi yaşıyo musunuz?
Gece değil günün her saati yaşıyorumameliyat olan arkadaşlar gece burun tıkanıklığı problemi yaşıyo musunuz?
Evet cok fazla ve ağzım kürüyor buhar makınesız uyuyamıyorumameliyat olan arkadaşlar gece burun tıkanıklığı problemi yaşıyo musunuz?
oldunmu amelıyat?Bende yarin ameliyata giricem kizlar dua edin rabbim herkesin gonlune gore versin hersey istedigimiz gibi olur inşaAllah :)
Gece değil günün her saati yaşıyorum
Canim geçmiş olsun benim acele var dir nisan ayına istiyorum bu ayın Sonu gibi yoksa temmuz sona attı hastane nasıl akşam mi yapıyor ameliyatiOzelde oldum suan guncel fiyat 4000 civari
Dikmende cerrahi tip merkezi diye ozel bi hastane var orada oldum bir gun kalip cikiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?