Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Olmadım daha 19 temmuz gün verdi cok var die düşünüyorum ozeli bu ay olmak istiyorum ama kararsızim maddi olarak özel 2bin daha pahali

Evet yinede 2 ay bekledim 26 nisandi 28 martta oldum
Canim sen gösterdin mi burun fotografi yada tarif mi ettin burun etli bir bürün die kanatlara kesme yaptı mı yaptığı işlemi anlattı mi size nasıl oldu amaliyat

Canim sen gösterdin mi burun fotografi yada tarif mi ettin burun etli bir bürün die kanatlara kesme yaptı mı yaptığı işlemi anlattı mi size nasıl oldu amaliyat
Burnum büyük geniş ve kemikliydi ben hiç fotoğraf göstermedim Kendim tarif ettim burnumun küçülmesini deliklerin küçülmesini genişliğin gitmesini kemiğin gitmesini ve hafif kalkık olsun dedim o kadar ameliyatım çok güzel geçti şuan hala alçı da tam goremiyorum hiç ağrım olmadı morluklarim sisliklerim indi ama burnum hala sis ucu özellikle

Özel de mi oldunuz ?özelde olanlar tecrübelerini yazar sa ?Fiat kaçta oldukları? Hastane?

Tesekkurler arkadaslar bende cuma gunu oldum morardi gozlerim bugjn biraz az ama yuzum sis tamponlar rahatsiz etmiyo sadece burnumdan kansizdigi icin ilk gun fazla uyuyamadim hep sicradim ama korkulacak gibi degil zaten hic birsey hissetmiyosun

6.ayim doldu
Iyilesme surecim cok hizli olmasina ragmen hala odem var uc kisminda
Nefes almam sorunsuz
Memnun oldugumda olmadigimda seyler var ama sunu deyim ben kendimi hep 6 ay sonra sekli oturur diye ayarlamistim belliki 1 yili rahat buluyor sisliklerin inmesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel de mi oldunuz ?özelde olanlar tecrübelerini yazar sa ?Fiat kaçta oldukları? Hastane?
Ozelde oldum suan guncel fiyat 4000 civari
Dikmende cerrahi tip merkezi diye ozel bi hastane var orada oldum bir gun kalip cikiyosunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozelde oldum suan guncel fiyat 4000 civari
Dikmende cerrahi tip merkezi diye ozel bi hastane var orada oldum bir gun kalip cikiyosunuz
Canim geçmiş olsun benim acele var dir nisan ayına istiyorum bu ayın Sonu gibi yoksa temmuz sona attı hastane nasıl akşam mi yapıyor ameliyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…