Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

ben üstüne basa basa şans diyorum. doktorum harika bir doktor ama beni mutlu edemedi hatayı onda arayamıyorum genel olarak şanssız uğursuz bir insanım

ben üstüne basa basa şans diyorum. doktorum harika bir doktor ama beni mutlu edemedi hatayı onda arayamıyorum genel olarak şanssız uğursuz bir insanım
Ya ama bunun şansla pek bir ilgisi olamaz ki sonuçta doktor bu işi çıkartan insan burna istediği şekli veren doktor o ne yaparsa burunda o şekli alıyor ama şansında payı var sanırım

Canim bilmiyorum ama sonuc bu iste ve suan yapcak hic biseyim yok

Ben 2ay boyunca nedeyse hafta bir kontrol e gittim ve her gidişimde okadar güzel burunlar gördümki herbirine ayrı aşık oldum diyebilirim. Esabil hocanın işçiliğine birşey diyemem sonuçta o gördüklerimi de yapan oydu.
Neden benimki böyle diye gelip ağladığımda oldu.
Ama her usta her işçiliğinde mükemmele ulaşamayabiliyor.
Birkaç arkadaşımda var Kk da yok ama o burunlarda çok sorunlu esabil hoca kabul de ediyor olmamış diyor arkasında duruyor bu iyi birşey fakat 2.bir ameliyat a maddi manevi gücümüz yok. Şans olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Ameliyat tan önce gösterdiğim burun bu değildi mesela , ve ne yapacağımıda bilmiyorum ‍

Bende tam boyle dusunuyorum ayni durumdayiz hani basta ben cok cok memnundum gun gectikce kotulesti gozume batan noktalar bari bi nebze duzelse yeticek bana hala odemi hissediyirum belki tamamen odem gidince ufak degisiklikler olur diye teselli ediyorum kendimi

kişinin şanssızlığı demek istemiştim

Merhaba benim agustosun 10nunda amelyatim var sizce ne yapmaliyim olmalimiyim

Merhaba benim agustosun 10nunda amelyatim var sizce ne yapmaliyim olmalimiyim
burada karar mercii ben olamam , burun bi risk sonuçta . 2 ihtimal var olmuş yada olmamış tabi bu senin beklentin ile doğru orantılı.

ben bu ihtimali göze alarak oldum , burnumdan çok çok şikayetçi değilim + ve - yönleriyle gösterdiğim resimle baz alıyorum. %100 resimle aynı olmasınıda beklemedim açıkçası bu mümkün değil zaten. ama şuan yapacak bir şey yok.
benim asıl sıkıntım çenem . çene için tavsiye istemiş olsaydın yaptırma demek yerine implantı çene altından koydur demek olurdu.

burun için de, ol yada olma elbette sen karar vermelisin, ki esabil hocanın yaptığı çok güzel burunlar gördüm. yanı sıra bir okadarda sorunlu(şekil ve nefes olarak) burun gördüm ne diyebilirim ki..

Arkadaşlar ameliyat olmamızı öneriyor musunuz? Gün yaklaşıyor

Tesekkurler bende sizin gosterdiginiz fotografi gostericem insllah umduğum gibi olur benim burnum kemerli tek sıkıntım bu ama çok taktim piskoljim bozulmustu ve cok heycanliyim gün sayiyiyorum geçmiyorr :)

Merhaba bir sorum olucakti hastane yatis yerini 1 hafta oncedenmi aliyoruz oyle demjsti bir bayan

Merhabalar içini bir nebze rahatlatmak istiyorum benim burnumun delikleride ayni seninkisi gibi üçkendi beni çok rahatsiz ediyordu hatta birisi leylek burnu gibi felan diye alay etmişti iyice morelim bozulmustu aynalara küsmüstüm 8 ay oldu 9 oldu hala ayniydi ama 10cu ayda burun deliklerim duzeldi çok zor bir dönem kafana takma ben amelyat olali 1 sene 3 ay oldu nerdeyse hersey yolunda allah herkesin gönlüne göre verir inşallah :)

Paylaşılan resimde bile 10. Ay diyor burda kimse 10 . Ayını doldurmadı ki ,kimse kendine dert etmesin derim ne ameliyat olacak ne de olmuş arkadaşlar ,birde herkesin kemik ve burun yapısı farklı gösterdiğiniz resimdeki gibi olmasını beklemeyin bence.

Insallah oyle olur benim hocayla konusurken ilk soyledigim delikler ucgen besgen gibi bisey ve cok buyuk en buyuk sikayetim bu demistim suan delikler yine ucgen onuda gectim biri yatay biri dikey duruyo ve cok cirkin gorunuyor insan ister istemez takiyo tabiki gosterdigin resimle ayni yapamaz ama az cok icine siner insanin ben hic alisamadim yinede eski haline bakip kendimi teselli etmeye calisiyorum

24 nisan'da ameliyat oldum. İlk Fotoğraf ameliyattan hemen çıktıktan sonra.. 3.gün, 6.gün, 14.gün.

Eklentiler

• Snapchat-1123316191.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 433
  • Snapchat-778123478.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 449
  • Snapchat-824276761.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 503
  • Screenshot_20170510-201255g.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 502
  • Screenshot_20170510-201537.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 497
Esabil bey kalicimi dedi size bu sorun siz memnundunuz ilk gunler zaman gectikce burun baya degiisyor burnunuz cok guzel olmus bence minnacik kucuk ayrintilara takilip caninizi sıkmamalısınız çok amelyat olmak isteyen var canim olamiyorlar harikasin oda nazar boncuğun olsun ona bakarsan benim burnumda hala buyuk ama takmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…