- 3 Mayıs 2017
- 64
- 10
- 3
- 27
Siz oldunuzmu amelyatBiraz şansınıza bağlı ben 2 ay önce gittiğimde haziran 20si diyordu:)) mayıs sonunda yer varsa rica ettim sınavlarım olduğundan zar zor bir gün bulup 29mayıs dedi şansınıza birazda yani ama çok acilse özeli tercih olarak sunuyor
Ben gittigimde bir bayana 5 gun sonrasina vermisti amelyati bu yuzden sordum tesekkurlerSerum takiyolar onun icinde sakinlestiricide oluyor
Ben gittigimde bir bayana 5 gun sonrasina vermisti amelyati bu yuzden sordum tesekkurler
Anesteziyi damar yolundan mı veriyorlar agız yoluyla mı peki?Bana takmamışlardı damar yolumu falan ameliyat masasına oturunca açtılar ,devlette oldum ben .
Yok bu ayın sonunda olacağım bende, yinede şansınızı deneyin tabiSiz oldunuzmu amelyat
Ücreti gittiğinizde ödüyorsunuz direk sonra odanıza alıyorlar sizi :)Peki ücreti ameliyattan sonra ne zaman veriyoruz? Doktora sordum ama net cevap vermiyor ameliyattan sonra hallederiz falan dedi
Damar yolundan verdiler , ben titriyordum sakinleştirici de (adını unuttum ) sıkın hasta rahatlasın falan dediler,o sırada Esabil beyle son iki üç cümle ne istediğini netleştiriyorsunuz , sonra da zaten başında bi sıcaklık hissediyorsun ve uyuyorsun .Anesteziyi damar yolundan mı veriyorlar agız yoluyla mı peki?
Ağustosun 10nuna verdiYok bu ayın sonunda olacağım bende, yinede şansınızı deneyin tabi
Yani normal çünkü günleri çok dolu ama genelde 2ay sonrasına veriyorAğustosun 10nuna verdi
Evet 3 ay sonraya verdiler ya baska bos gun yokmus gun gecmezYani normal çünkü günleri çok dolu ama genelde 2ay sonrasına veriyor
Evet veriyormus sanirsam bir bayan sormustu 10 gun veriyormusArkadaslar merhaba biseyi merak ettim. Esabil hocayla ameliyattan 1 gun önce gorusuyoruz ya rica etsem o gun bana rapor verir mi 10 gün ? Bilen var mi ? Is yerime vermem lazim da
Siz gorusmeye gittinizmiArkadaslar merhaba biseyi merak ettim. Esabil hocayla ameliyattan 1 gun önce gorusuyoruz ya rica etsem o gun bana rapor verir mi 10 gün ? Bilen var mi ? Is yerime vermem lazim da
Yok yarın gidicemSiz gorusmeye gittinizmi
Yok yarın gidicem. Pazartesi de ameliyat için gün vermişti.Siz gorusmeye gittinizmi
Biran once git bence cok sonraya atiyorYok yarın gidicem
Yok yarın gidicem. Pazartesi de ameliyat için gün vermişti.
Ücreti gittiğinizde ödüyorsunuz direk sonra odanıza alıyorlar sizi :)
EN ERKEN AĞUSTOS MUYani normal çünkü günleri çok dolu ama genelde 2ay sonrasına veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?