Ne varmış ki insanların burnunda ne halde insanların burunları derken, mesela ben gayet memnunum herkes de elinde benim fotomla gidiyor esabil beye çamur atmayın adama vazgeçtiyseniz kimi tercih ettiyseniz ona gidip yaptırın buralarda dolaşıp insanların aklını kurcalamaya doktor karalamaya gerek yok burun şans işi istekler, beklentiler farklı olabilir beğenen olur beğenmeyen olur varolan malzeme çok sorunlu değilse iyi burun çıkar kusurabakma gargamel gibi burnunuz varsa adam ne yapsın, haşa Allah mı bu yaratacak alın benim burnumun daha alçı çıkar çıkmazki 10.gün hali bile böyle ki bu burnu beğenmeyip buralarda karalayarak milletin aklını bulandırdığınız esabil hoca yaptı
Çok hoş olmuş siz sadece sırtı mı törpülettiniz24 nisan'da ameliyat oldum. İlk Fotoğraf ameliyattan hemen çıktıktan sonra.. 3.gün, 6.gün, 14.gün.
bugün şişliğin tavan yaptığı son gün yarından itibaren inmeye başlayacak, 10.gün sonunda tamemen inmiş olur endişelenmeMrb arkadaşlar. Ben ameliyat oldum. Fotoğraf atmak istiyorum yalnız çok fena şişti ve morardi yüzüm bugün 3.günüm. gözlerim kapandı. Sürekli biz koyuyorum kel kremi sürüyorum. Nasıl geçecek bu sislik
bugün şişliğin tavan yaptığı son gün yarından itibaren inmeye başlayacak, 10.gün sonunda tamemen inmiş olur endişelenme
evet benim de farklı duruyor ödemlerden dolayı sanırım. Gün geçtikçe değişiyor şekli burun ucumda baya ödem oldu benim gittikçe şişiyor, masaj gerçekten önemli sürekli yapınca güzel duruyor :)Önden bakınca benim burnumda sizin gibi sağ ve sol farklı 12.gunum
24 nisan'da ameliyat oldum. İlk Fotoğraf ameliyattan hemen çıktıktan sonra.. 3.gün, 6.gün, 14.gün.
Teşekkür ederim :) Aslında doktora bıraktım diyebilirim. Nefes problemim vardı. Burun ucum biraz düşüktü, burun sırtı da düzdü. 1 yıl sonra tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum. Gülünce kanatlar çok geniş duruyor bundan rahatsızım o zamana kadar değişir mi bilmiyorum ama değişmezse büyük ihtimalle tekrar ameliyat düşünüyorum.Çok hoş olmuş siz sadece sırtı mı törpülettiniz
Normal azaldıkça akıntının rengide açılacaktır.özellikle tampon çıktıktan sonra azalırKan akıntısı devam ediyor bazen duruyo bazen akıyor normal mi peki
Teşekkür ederim :) Aslında doktora bıraktım diyebilirim. Nefes problemim vardı. Burun ucum biraz düşüktü, burun sırtı da düzdü. 1 yıl sonra tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum. Gülünce kanatlar çok geniş duruyor bundan rahatsızım o zamana kadar değişir mi bilmiyorum ama değişmezse büyük ihtimalle tekrar ameliyat düşünüyorum.
Normal azaldıkça akıntının rengide açılacaktır.özellikle tampon çıktıktan sonra azalır
Teşekkür ederim. Alçıdan çıkar çıkmaz ben kil maskesi yaptım masaj eşliğinde sürekli yüz temizleyici jeller kullandım size de tavsiye ederim cilt yağlanıyor. Saçlarımı da kuaförde yıkatıyordum. Buz ve arnica jel morluk şişlik için etkili bir yöntem :)Gerçekten çok yakınmış güle güle kullanın
Teşekkür ederim. Alçıdan çıkar çıkmaz ben kil maskesi yaptım masaj eşliğinde sürekli yüz temizleyici jeller kullandım size de tavsiye ederim cilt yağlanıyor. Saçlarımı da kuaförde yıkatıyordum. Buz ve arnica jel morluk şişlik için etkili bir yöntem :)
Arnica reçetesiz bir krem doktor vermemişti zaten.saçını kuaför e gidip yıkatabilirsin ben öyle yapmıştımBana arnica değil de hidrudoid jel ve fucidin diye bi krem yazmış. Onu sürüyorum 3. Günüm çok sis su an ama geçecektir herhalde. Bende saçımı yikatmak istiyorum ama buhar nem rahatsiz eder mi bilemedim.
Şişlikler geçecek zamanla. Sol yanağım benim orantısız bir şekilde şişmişti öyle kalacak diye üzülüyordum o bile geçti 3 gün sonraBana arnica değil de hidrudoid jel ve fucidin diye bi krem yazmış. Onu sürüyorum 3. Günüm çok sis su an ama geçecektir herhalde. Bende saçımı yikatmak istiyorum ama buhar nem rahatsiz eder mi bilemedim.
Arnica reçetesiz bir krem doktor vermemişti zaten.saçını kuaför e gidip yıkatabilirsin ben öyle yapmıştım
Şişlikler geçecek zamanla. Sol yanağım benim orantısız bir şekilde şişmişti öyle kalacak diye üzülüyordum o bile geçti 3 gün sonraBana göre arnica daha çabuk etki etti doktorun verdiklerine göre hepsini kullandım.Bende sıkıntı olmamıştı alçı çıkana kadar hep kuaförde yıkattım. Yine de nasıl rahat ederseniz öyle yapın.
Arnica reçetesiz bir krem doktor vermemişti zaten.saçını kuaför e gidip yıkatabilirsin ben öyle yapmıştımBana arnica değil de hidrudoid jel ve fucidin diye bi krem yazmış. Onu sürüyorum 3. Günüm çok sis su an ama geçecektir herhalde. Bende saçımı yikatmak istiyorum ama buhar nem rahatsiz eder mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?