- 2 Şubat 2017
- 51
- 11
- 38
Siz nezaman gitmistiniz doktorla gorusmeye kac ay sonraya atmisti amelyatiArkadaşlar iyi akşamlar. Pazartesi günü ameliyatım var. Tavsiyeleriniz var mi ? Morlugun çabuk geçmesi için neler öneriyorsunuz ? Aydinlatirsanız sevinirim..
Sanirim herkese agustos verdiEN ERKEN AĞUSTOS MU
merhaba canım gittinmi sonuc ne neyapmaya karar verdiniz ücret nedirArkadaşlar mayısın sonunda esabil bey'e ameliyatım vardı fakat ay süren araştırmalarım, gözlemlerim sonucunda vazgeçmeye karar verdim. Gazi hastanesinde kemal fındıkçıoğlu'na ameliyat olacağım çok yakın arkadaşım ameliyat oldu ve burnu mükemmel tam istediğim gibi burun ucu da yuvarlak değil sivri oldu. Ben kesinlikle esabil beyin burun ucunu hiçbir şekilde yapamadığına inanıyorum gerek burada olsun gerek hastameye gittiğimde görmüş olduğum hastalarının olsun, burun ucu hep top gibi. Bir çok doktor var burun ucunu sivri yapıp ameliyattan hemen sonra bile ödem olsa dahi sivri gösterebilen. Kemal fındıkçıoğluna güveniyorum internette tek bir hastasının fotoğrafını buldum fakat yakın arkadaşımın burnunu görme fırsatım oldu, hastaneye gittiğimizde hastalarının burunlarını görebilme imkanımızda var. Fiyat aralığı tuhaf bir şekilde çok iyi... 1500tl aralığında bir fiyat söylüyormuş ve randevuyu para hazıraa 15 gün sonrasına hemen atıyormuş. Salı günü aksilik çıkmazsa randevu almaya gideceğim kesin ve son kararım kemal beye yaptırmak olacak. Daha sonrasında sonuçları sizlere de yansıtacağım yardımım dokunursa diye,kim olduğu önemli değil kimin daha iyi yaptığı önemli.
ımm çok güzel olmuş değişmiş saç rengide
Önden ve yandan fotoğraf görebilir miyiz rica etsek? Yeni olacaklarada fikir olueArkadaşlar 9. aydan sonra burun ucunda değişim olan var mı? Biraz top gibi duruyor da bu hala:/ burun ucunu değiştirmemişti aslında ve eskisi daha sivriydi
ımm çok güzel olmuş değişmiş saç rengidedeğişiklik iyidir minnak burunlu seniii = )[/QUOTE
Kiz sen nerelerdesin neseyle siz kayboldunuz ne durumdasin cenen burnusun nasil memnunmusun
Valla burnuma alistimda sacima alisamadim yaptik bi cilginlik yillarca sari kullandiktan sonra kapkara oluverdim aliscaz artik yapcak bisey yok :)
Foto atar mısınızGüzel taktik aynen benim dün bantlarim çıktı burunla ilk defa karşılaştım ayna da ve 1 gündür kendimi taniyamiyorum çok yapay avatar gibi bir burun ama eski halime bakınca yapacak bisi yok düzelir umarım diyorum
Merak edeblere 7.ayim
Bide sunu soyleyim ben ince deriliyimve ince derinin daha hizli iyilestigi cabuk toparlandigi soylenir ina ragmen burun ucumdaki odemler hep durugor ve sertlikte var ve u.ayimda olmama ragmen bu cok normal hani sakin niye hala sis sert vs.. Diye takmayin 1 sene yolu var iyilesme sureci cok mesakatli yorucu ve sabir istiyo daha o burunlar cookkk degisir ayrica elinize gelen sertliklerin kemik tarzi cikintilarinda hepsi odem rahat olun moral bozmayin
Burnumda kafaya cok takip bi turlu icime sinmeyen gecermiki diye kendimi avuttugum noktalar var ama ben bozmuyorum morilimi sizinda caniniz sklirsa avin eski fotonuza bi bakin onla karsilastirin sonra mizirdanmayi kesersiniz
Ohooo daha yolun basi sana oyle gelmesi normal bak benim 7.ayim hala degismeye devam ediyor odem bi gun ucunda bi gin kenarina kayiyor daha cok degisir beklemek lazim
Ya acaba sizin neden böyle bozuk duruyor ki? Ben hastanede 6 aylık hastasını gördüm burnu o kadar mükemmeldi ki hayran kaldım önden ve yandanda öyle ve önceki burnu o kadar kötüymüş ki sizin eski burnunuz hiçbir şey yanında yani bu doktorun çıkarttığı işle mi alakalı yoksa bünyeye göre değişen bir şey mi anlayamadım henüzCanim benimde 7 ay oldu ama sorun cok aslinda benim tek tesellim eski halinden iyi diye yoksa hatali duran icime sinmeyip taktigim yerlerde var
Burun deliklerim korkunc
Onden goruntu berbat genis ve ucu cok iri
Bitek yandan iyi iste oda sagdan baska bi burun soldan bambaska bi burun bir taraftan foto cek baya kalkik kavisli diger taraf dumduz...degisik yani
1 yil doluncada ne yalan soyleyim pek umutlu degilim artik sonucta 7 ayda az degilbide ince deriliyim guya hizli iyilesir demislerdi bunlarda suanki sorun ettigim noktalarin fotolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?