Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

merhaba canım gittinmi sonuc ne neyapmaya karar verdiniz ücret nedir

Arkadaşlar 9. aydan sonra burun ucunda değişim olan var mı? Biraz top gibi duruyor da bu hala:/ burun ucunu değiştirmemişti aslında ve eskisi daha sivriydi

Arkadaşlar 9. aydan sonra burun ucunda değişim olan var mı? Biraz top gibi duruyor da bu hala:/ burun ucunu değiştirmemişti aslında ve eskisi daha sivriydi
Önden ve yandan fotoğraf görebilir miyiz rica etsek? Yeni olacaklarada fikir olue

Merak edeblere 7.ayim
Bide sunu soyleyim ben ince deriliyimve ince derinin daha hizli iyilestigi cabuk toparlandigi soylenir ina ragmen burun ucumdaki odemler hep durugor ve sertlikte var ve u.ayimda olmama ragmen bu cok normal hani sakin niye hala sis sert vs.. Diye takmayin 1 sene yolu var iyilesme sureci cok mesakatli yorucu ve sabir istiyo daha o burunlar cookkk degisir ayrica elinize gelen sertliklerin kemik tarzi cikintilarinda hepsi odem rahat olun moral bozmayin
Burnumda kafaya cok takip bi turlu icime sinmeyen gecermiki diye kendimi avuttugum noktalar var ama ben bozmuyorum morilimi sizinda caniniz sklirsa avin eski fotonuza bi bakin onla karsilastirin sonra mizirdanmayi kesersiniz

Eklentiler

• IMG_20170509_084144.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 526
Güzel taktik aynen benim dün bantlarim çıktı burunla ilk defa karşılaştım ayna da ve 1 gündür kendimi taniyamiyorum çok yapay avatar gibi bir burun ama eski halime bakınca yapacak bisi yok düzelir umarım diyorum

Foto atar mısınız

gercekten o kadar degisiyor mu ? 2. ayim bana hep ayni geliyor

Ohooo daha yolun basi sana oyle gelmesi normal bak benim 7.ayim hala degismeye devam ediyor odem bi gun ucunda bi gin kenarina kayiyor daha cok degisir beklemek lazim

Ohooo daha yolun basi sana oyle gelmesi normal bak benim 7.ayim hala degismeye devam ediyor odem bi gun ucunda bi gin kenarina kayiyor daha cok degisir beklemek lazim

kanatlarinda odem olma ihtimali var mi? benim kanatlarim cok genis duruyor burun deliklerim gulunce iyice genisliyor her turlu 1 yili beklemek zorundayim ama memnun olmadigim bir cok nokta var insallah bi mucize olur da guzellesir zamanla

bigunmutlaka canımcım sık sık giriyorum bildirimler geldikçe.saçın yakışmış bence içine sinmezse boyarsın kökü sende Ama burun öylemi .....
Gel gelelim burnuma burun ve ağzımda çenemde bir değişiklik yok 2.ayımda nasılsa hala öyle. Konuşmada ve yemek yemede zorlanıyorum ..
Alt dudağım 6ay geçmesine rağmen hala uyuşuk ve hissis...
Sağ burun kanadım diğerinden geniş güldüğümde yayılıyor ...
sağ profil ile sol profil görüntüm birbirinden farklı..
Hatırlarsın burun ucundaki çöküntü vardı geçmedi hala gören bura böylemi kalacak diyor
göz pınarım hizasında gözle görünmeyen ele gelen mercimek büyüklüğünde bişi var masajla vs geçmiyor ama onu takmıyorum açıkcası.
Biliyorsun ameliyattan birkaç ay sonra burnumdan 4tane kemik ve kıkırdak çıkmıştı yine olurmu diye korkuyorum olmaz inşallah.
Esabil hocanın 6aya kadar geçer dediği şikayetlerim geçmedi belki 1yıla kadar geçer bilmiyorum ama çene estetiği olmasaydım keşke diyorum.

Genel itibari ile araftayım....

Eklentiler

• IMG_3997.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 480
  • IMG_1653.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 1.169
  • IMG_1383.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 482
göz pınarının orda görünmeyip ele gelen kısımlar kemiğin kesildiği noktalar diye duymuştum onlar görünmezmiş zaten takmayın

kızlar iki kaş arası 1 ay sonra şişik olurmu? enim orda önceden bi mimik kırışıklığı gibi bişey vardı kaşlarımı çattığımda hele çok görünüyordu ameliyattan sonra 1 aydır yok heralde şiş ala ama inmesi gerekmiyormuydu oranın çoktan?

Canim benimde 7 ay oldu ama sorun cok aslinda benim tek tesellim eski halinden iyi diye yoksa hatali duran icime sinmeyip taktigim yerlerde var
Burun deliklerim korkunc
Onden goruntu berbat genis ve ucu cok iri
Bitek yandan iyi iste oda sagdan baska bi burun soldan bambaska bi burun bir taraftan foto cek baya kalkik kavisli diger taraf dumduz...degisik yani
1 yil doluncada ne yalan soyleyim pek umutlu degilim artik sonucta 7 ayda az degilbide ince deriliyim guya hizli iyilesir demislerdi bunlarda suanki sorun ettigim noktalarin fotolari

Eklentiler

• 20170509_170455-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 376
  • 20170509_170531-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 390
  • 20170509_170539-1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 381
  • 20170509_170437.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 425
Ya acaba sizin neden böyle bozuk duruyor ki? Ben hastanede 6 aylık hastasını gördüm burnu o kadar mükemmeldi ki hayran kaldım önden ve yandanda öyle ve önceki burnu o kadar kötüymüş ki sizin eski burnunuz hiçbir şey yanında yani bu doktorun çıkarttığı işle mi alakalı yoksa bünyeye göre değişen bir şey mi anlayamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…