Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ya hani demissinizya ilk nasilsa degismiyor ayni kaliyor diye benimde tam istedigim gibi kucuk durmuyor kizlarim bile anne daha buyumus diyorlar eger oyleyse ben umutlanmayim

Canim soyle soyleyim burun en bastaki sekliyle ayni kaliyo sasece ebat kuculuyir zaman gectikce
Odenler azalinca iriligi gidiyir ama sekil olarak ayni duruyor yani zamanla duzelecek tek sey burun biraz daha kuculur ve kalkiklik biraz daha iner onun disinda sekli semali ayni kalir
Diger agrilar acilarla ilgili hic bisey bilmiyorum ben yasamadim.

Fotolarımı bulanıklaştırıp yada oynayıp uzak çekimler yaparak insanları kandırdığımı söyleyen yada düşünenlere cevaben zan altında kalmamak adına ameliyatımın daha 15.gününden bir foto atacağım ne bir oynama ne de bir photoshop hatta dibine kadar yan profilden bir foto Gönlünüzce inceleyin dipnot burada sadece göz makyajım war kaşlarım ve dudaklarım zaten kalıcı makyajlıdır yüzümde hiçbir kapatıcı yokturrr veya burnumu güzelleştirmek için herhangi bir oynama yokturrr isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz burnunu esabil beye ben sadece insanlar fikir edinsin diye atarım ama ben kimseyi aldatmam doktorumuzun yaptığı burunlar bu formda her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ama elbette başarılı bulmayanlar da olacaktır ha birde beğenseler bile benim güzelliğimi çekemeyip çok kötü olmuş üzgünüm diye insanı demoralize etmeye çalışarak bana ve yanı sıra doktorumuzun işçiliğine ve başarısına b.k atanlar ve böylece ameliyat olacakları da caydıranlar da olacaktır

Eklentiler

• IMG_7287.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 420
  • IMG_7288.webp
    18 KB · Görüntüleme: 363

Tam karşıdan resim çekip atar mısınız

Alın tam karşıdan hatta burun deliklerimi bile çektim artık ankara dışındaydım ve şu an dönüyorum yani yolculuktayım anlayacağınız oldukça yorgun ve sıfır makyajım göz makyajlı olan ise ameliyatımın 15.gününden kalma foto yine

Eklentiler

• IMG_7277.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 370
  • IMG_7689.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 373
  • IMG_7690.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 332
  • IMG_7692.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 396
Ya cnm ben cok oldum ama bir sey daha sormak istiyorum tampon cikarmada kurumus kanlardan dolayi canin cok yanar diyorlar okyanus suyuyla okudumda tampon varken temizleme yapmislar bende denesem bi slzarari olurmuki lutfen fikir yurutelim en eski sensin

Cnm sen niye taktinki bu kadar bunlari begenmiyorsa gitsin begendiginde olsun burdaki yorumlara yaptiranlarada muhalefet olup af kurmasin bi zahmet eskide yenisi kadar guzelmis fazlada bir fark yokmusya hasetlik var tam manasiyla

Cnm sen niye taktinki bu kadar bunlari begenmiyorsa gitsin begendiginde olsun burdaki yorumlara yaptiranlarada muhalefet olup af kurmasin bi zahmet eskide yenisi kadar guzelmis fazlada bir fark yokmusya hasetlik var tam manasiyla
Haklısın hayatım ben zaten nefes alamıyordum uyku apnelerim için gittim burun ucunu da biraz yükselttik olay bu eskisini de atmıştım zaten Allaha şükür bana sunmuş Rabbim güzelliği beğenilmeyebilir herkesin istekleri farklı amenna ama söyleyiş çok önemli burayı yüzlerce kişi okuyor çok kötü olmuş malesef diye küt diye eleştirilmez daha yumuşak söylenmeliki yaptırmak isteyen insanlar da olumsuz etkilenmemeli yani bi karın germeyle burun estetiği oldum fotolarımı paylaştım ortalık karıştı bazı insanlat b.k atmaya çalışıyor burda kötü olmuş diyorlar hastanede ellerinde benim fotomla esabil beye gidiyorlar ben bu bayan gibi olmak istiyorum diye hasetlik çok kötü ne diyim bir ergen tabiri ile yineliyorum çekemeyen anten taksın benim gibi bi güzelliğe sahip olmak isteyen de benim aynımdan klonlatabilir

Siz güzelseniz ben güzel bayan görmedim bugüne kadar. Konu amacından sapmasin görüntü kirliliği sadece. insanlar yardimlassinlar

Yaa kizlarr ben mi cok nazliyim anlamadim besinci gun hala kan var burnum zonk zonk ediyor agridan migdeme bile krap giriyor

Yaa kizlarr ben mi cok nazliyim anlamadim besinci gun hala kan var burnum zonk zonk ediyor agridan migdeme bile krap giriyor
Siz güzelseniz ben güzel bayan görmedim bugüne kadar. Konu amacından sapmasin görüntü kirliliği sadece. insanlar yardimlassinlar
sizin gibi sanal alemde bile ortalık karıştıran haset ve fesatlar oldukça yardımlaşılamaz ne yazıkki o yüzden yardımlaşmak kelimesi ağzınıza yakışmıyor ayrıca benim güzelliğim beni alakadar eder yorum yapmak hakaret etmek sana düşmez ama seni de anlıyorum ah canım benim ya aşağılık kompleksinden bana b.k ata ata bi hal oldun g.tünde b.k kalmadı valla[/QUOTE]

canım söylediğin şeyler gayet normal daha önceden buraya çok kez yazılmıs seyler kendini bos yere geriyosun kan sızıntısı dikişlerin acıması kan kuruması vs. bunların hepsi yaşanılan şeyler ekstra çarpma vs gibi büyük çaplı bişi olmadığı sürece korkma yoksa sürekli yeni şeylere takılacaksın yada gölünü rahatlatmak için baştaki konusmalara bi göz atabilirsin. kan kuruluğunuda hiç takma aşırı kuru bile olsa tamponlardan önce krem sürüp yumusatıp öyle çıkarıyor ben kurumus kanları tampon varken bile baya cıkarmıstım ama sen baya hassassın sanırım o yüzden hiç dokunma ağrısını sızısını düşünme olan oldu zaten çok ütopik bir ağrın sızın olursa zaten anlarsın o zaman bi görünürsün doktora. cabucak atlatman ve gönlünce olması dileğiyle. geçmiş olsun

arkadaşlar noluyor forumda bir kaç aydır bi saldırma bi ayarsız abartılı eleştirme durumları var gerçekten hiç hoş olmuyor .hele ki daha ameliyat bile olmamış insanların yorum yapması çok komik değil mi ? Lütfen bazı yorumlarınızı kendinize saklayın,estetik açısını geçtim bizler zaten psikolojik olarak zor bir süreç atlatıyoruz ,bu zamanlar da acımaSızlığa değil anlayışa ihtiyacı var herkesin ..

Soru sorabilirmiyim yardimci olun lutfen

Cok tskr ederim cnm cok sagol ne biliyim icimi rahatlatmakta istiyorum cok feci bir iki gece gecirdim sizinti olmasi gerekenden fazlaydi ilk iki gun doktor temizleme yapti o yuzden bi aksilik olcakmi farkli sikinti cikarmi diyede ali koyamiyorum kendimi kisira bakma cnm hakkini helal et

Cok guzel aciklamissin cnm insanlarin tatminsizligini anlamiyorum üzülmekden baska da birsey gelmiyor hallerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…