Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Rica ederim istediğini sorabilirsin bizde geçtik bu yollardan ve ameliyat öncesi süreç çok sancılı sabırlar diliyorum inşallah güzel olacak herşey.
İnşallah ya siz memnunmusunuz zaman geçmiyor burnuma 4 sene oncesinden pek takıntılı değildim ama su 2 sene icinde burnuma mütiş derecde taktim geceleri uyuyamaz oldum daha erken olsaydi keske.ama doluymus teşekkür ederim bu arada :* refakatci icin yatak oluyormu yoksa koltukmu oluyor tek birde siz buz kullandinizmi kusura bakmayin cok soru sordum heycanima verirsiniz umarim :)

Rica ederim lütfen sor ne istersen seve seve cevaplarım .Ben doğal bir burun istedim çünkü minyon bir yüz yapım Yok ben memnunum çevreden aldığım tepkilerden çok iyi .Bi kere taktın mı bir daha geçmiyor o ben artık resim çektirmek istemiyordum ,baktım çocuklarımla Yanyana fotom yok öyle karar verdim zaten iyikide daha fazla ertelememişim.Refakatçi içinde koltuk oluyor ama ilk gece biraz sıkıntılı olduğu için pek yatamıyor buzu refakatçim koymuştu benim sürekli krem sürmesi birşeyler yerken yardım etmesi tuvalete götürmesi kan sızıyor devamlı burundan onun temizliğine yardım etmesi gerekiyor ,o yüzden pek yatamıyor Yinede koltuk var :)

Ne güzel ya cok guzel bi duygu olmali bende resimlerden hep kacarim ayni ya resim cekilmeyi severim ama baskasitla olunca cekinmek istemem burnum kemerli yan duramiyorum mesela birisi varsa.yanimda ailemi ikna ettim sonunda cok mutluyum vede heyecanlı ben kalkik ve kavisli istiyorum ailem dogal diyor ama.ben nedense kalkigi seviyorum refakatci cok sey yapiyor demekki :) peki saat kacta ciktimiz hastaneden

Ertesi gün 11 gibi ,yani doktor bey geliyor hastalarını bi gözlemliyor ilaçlarını yazıyor çıkış işlemlerini yaptırıp çıkıyorsun .Para ödemesi falan tampon yada alçı çıkarırken ne zaman uygunsa istiyor Esabil bey devlette tabi özelde bilmiyorum.Ha bu arada ameliayattan sonra da akşam çıkmadan önce bi geliyor Esabil bey genel durumuna bakıyor olabilecekleri söylüyor gidiyor ,sağolsun çok iyi bir insan

2 hafta sonra ameliyatım var çok korkuyorum bu korkuya bir çare yok mu?

Cok sagolun icim.rahat suan herseyi biliyorumm çok tesekkur ederim

Sakin ol canım korkulacak birşey yok

Güneş gözlüğü takmak için Esabil bey kaç ay öneriyor altı aydı sanırım soran var mı ? Altı ay bitince hemen takmalı mı yoksa bu yaz hiç gözlük kullanmamak daha mı doğru olur acaba ?

Benim 4. Ayım ama esabil bey gözlük kullanabilirsin artık dedi. Sanırım burnun düzelmesiyle alakalı kullan ya da kullanma diyor. Benim burnumun içi iyileştiği için kullan dedi

Arkadaşlae grip olursak ameliyatı erteliyorlar mı kesin bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…