- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Ben çıkarmıştım çıkarmamı söylediler ,ameliyathane de hemşire var mı diye sordu Yok dedim .Ameliyata girerken iç çamaşır olmuyor mu önlüğün altinda? Tamamen ciplak mi olunuyor
İnşallah ya siz memnunmusunuz zaman geçmiyor burnuma 4 sene oncesinden pek takıntılı değildim ama su 2 sene icinde burnuma mütiş derecde taktim geceleri uyuyamaz oldum daha erken olsaydi keske.ama doluymus teşekkür ederim bu arada :* refakatci icin yatak oluyormu yoksa koltukmu oluyor tek birde siz buz kullandinizmi kusura bakmayin cok soru sordum heycanima verirsiniz umarim :)Rica ederim istediğini sorabilirsin bizde geçtik bu yollardan ve ameliyat öncesi süreç çok sancılı sabırlar diliyorum inşallah güzel olacak herşey.
Rica ederim lütfen sor ne istersen seve seve cevaplarım .Ben doğal bir burun istedim çünkü minyon bir yüz yapım Yok ben memnunum çevreden aldığım tepkilerden çok iyi .Bi kere taktın mı bir daha geçmiyor o ben artık resim çektirmek istemiyordum ,baktım çocuklarımla Yanyana fotom yok öyle karar verdim zaten iyikide daha fazla ertelememişim.Refakatçi içinde koltuk oluyor ama ilk gece biraz sıkıntılı olduğu için pek yatamıyor buzu refakatçim koymuştu benim sürekli krem sürmesi birşeyler yerken yardım etmesi tuvalete götürmesi kan sızıyor devamlı burundan onun temizliğine yardım etmesi gerekiyor ,o yüzden pek yatamıyor Yinede koltuk var :)İnşallah ya siz memnunmusunuz zaman geçmiyor burnuma 4 sene oncesinden pek takıntılı değildim ama su 2 sene icinde burnuma mütiş derecde taktim geceleri uyuyamaz oldum daha erken olsaydi keske.ama doluymus teşekkür ederim bu arada :* refakatci icin yatak oluyormu yoksa koltukmu oluyor tek birde siz buz kullandinizmi kusura bakmayin cok soru sordum heycanima verirsiniz umarim :)
Ne güzel ya cok guzel bi duygu olmali bende resimlerden hep kacarim ayni ya resim cekilmeyi severim ama baskasitla olunca cekinmek istemem burnum kemerli yan duramiyorum mesela birisi varsa.yanimda ailemi ikna ettim sonunda cok mutluyum vede heyecanlı ben kalkik ve kavisli istiyorum ailem dogal diyor ama.ben nedense kalkigi seviyorum refakatci cok sey yapiyor demekki :) peki saat kacta ciktimiz hastanedenRica ederim lütfen sor ne istersen seve seve cevaplarım .Ben doğal bir burun istedim çünkü minyon bir yüz yapım Yok ben memnunum çevreden aldığım tepkilerden çok iyi .Bi kere taktın mı bir daha geçmiyor o ben artık resim çektirmek istemiyordum ,baktım çocuklarımla Yanyana fotom yok öyle karar verdim zaten iyikide daha fazla ertelememişim.Refakatçi içinde koltuk oluyor ama ilk gece biraz sıkıntılı olduğu için pek yatamıyor buzu refakatçim koymuştu benim sürekli krem sürmesi birşeyler yerken yardım etmesi tuvalete götürmesi kan sızıyor devamlı burundan onun temizliğine yardım etmesi gerekiyor ,o yüzden pek yatamıyor Yinede koltuk var :)
Ertesi gün 11 gibi ,yani doktor bey geliyor hastalarını bi gözlemliyor ilaçlarını yazıyor çıkış işlemlerini yaptırıp çıkıyorsun .Para ödemesi falan tampon yada alçı çıkarırken ne zaman uygunsa istiyor Esabil bey devlette tabi özelde bilmiyorum.Ha bu arada ameliayattan sonra da akşam çıkmadan önce bi geliyor Esabil bey genel durumuna bakıyor olabilecekleri söylüyor gidiyor ,sağolsun çok iyi bir insanNe güzel ya cok guzel bi duygu olmali bende resimlerden hep kacarim ayni ya resim cekilmeyi severim ama baskasitla olunca cekinmek istemem burnum kemerli yan duramiyorum mesela birisi varsa.yanimda ailemi ikna ettim sonunda cok mutluyum vede heyecanlı ben kalkik ve kavisli istiyorum ailem dogal diyor ama.ben nedense kalkigi seviyorum refakatci cok sey yapiyor demekki :) peki saat kacta ciktimiz hastaneden
Cok sagolun icim.rahat suan herseyi biliyorumm çok tesekkur ederimErtesi gün 11 gibi ,yani doktor bey geliyor hastalarını bi gözlemliyor ilaçlarını yazıyor çıkış işlemlerini yaptırıp çıkıyorsun .Para ödemesi falan tampon yada alçı çıkarırken ne zaman uygunsa istiyor Esabil bey devlette tabi özelde bilmiyorum.Ha bu arada ameliayattan sonra da akşam çıkmadan önce bi geliyor Esabil bey genel durumuna bakıyor olabilecekleri söylüyor gidiyor ,sağolsun çok iyi bir insan
Neden korkuyorsunki canim yerinde olmak isterdim benim aylarım var daha dayanilmaz bi hey3can :)2 hafta sonra ameliyatım var çok korkuyorum bu korkuya bir çare yok mu?
bende atlet vardı,ve çamasır. sütyende tel oluyor onu cıkar..ayaklarımda corap vardı ayaklarım usumustu cunku..sevgılerAmeliyata girerken iç çamaşır olmuyor mu önlüğün altinda? Tamamen ciplak mi olunuyor
Canım bence gayet güzel duruyo burnun diğer yorum yapanı takma benimde ameliyatım temmuzda baya gerginim aslında inş bizde sizler gibi atlatıp sonrası fotoğraflarını paylaşırız ameliyat ve sonrası 10 gün çok korkutuyor beni1 buçuk aylık hali
Sakin ol canım korkulacak birşey yokCanım bence gayet güzel duruyo burnun diğer yorum yapanı takma benimde ameliyatım temmuzda baya gerginim aslında inş bizde sizler gibi atlatıp sonrası fotoğraflarını paylaşırız ameliyat ve sonrası 10 gün çok korkutuyor beni
Güneş gözlüğü takmak için Esabil bey kaç ay öneriyor altı aydı sanırım soran var mı ? Altı ay bitince hemen takmalı mı yoksa bu yaz hiç gözlük kullanmamak daha mı doğru olur acaba ?
botoxu hangi doktora yaptirdiniz burnunuz guzel olmusÇalışırken Sıfır makyaj dudaklar ve kaşlar kontür photoshopsuz 47.gün
Nerden anladınız botoksumuÇalışırken Sıfır makyaj dudaklar ve kaşlar kontür photoshopsuz 47.gün
Botoksunuzu yapan doktorun ismini öğrenebilir miyim acaba...Nerden anladınız botoksumu
Ewet ertelerArkadaşlae grip olursak ameliyatı erteliyorlar mı kesin bilgisi olan var mı?
Söyleyince banlanıyorum sitedenBotoksunuzu yapan doktorun ismini öğrenebilir miyim acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?