Tabiki buyurunSoru sorabilirmiyim yardimci olun lutfen
Ayy masallah cok guzel olmus cnm ama bi esabil beye soyle istersen benim yengem iki estetik yaptirdi buruna ustune 5 _6 yil gecti ogluyla sakalasirken eli carpti tabi onca yildan sonra doktorunuda bulamadi darbeye dayali defarmasyon olusmus ilk sislikle bu anlasilmamis korkutmus olmayim ama birsuru eziyet cekiyoruz uzulirum kendime degil bir baskasida yasamasin olumsuz birsey48. Günüm
Öncelikle teşekkür ederim herkesin çok güzel olsun . Doktoruma soyluycem belki bi sıkıntı çıkmaz inşallahAyy masallah cok guzel olmus cnm ama bi esabil beye soyle istersen benim yengem iki estetik yaptirdi buruna ustune 5 _6 yil gecti ogluyla sakalasirken eli carpti tabi onca yildan sonra doktorunuda bulamadi darbeye dayali defarmasyon olusmus ilk sislikle bu anlasilmamis korkutmus olmayim ama birsuru eziyet cekiyoruz uzulirum kendime degil bir baskasida yasamasin olumsuz birsey
Önden de çeker misiniz? İnceldi mi önden burnunuz48. Günüm
Sakin olun üzmeyin kendinizi herşey hepsi geçecek ve iyi ki diyeceksiniz ,onu düşünün olumlu düşünün olumlu olsun inşallah ! Alçı 10 güne yaklaşınca gevşemeye başlıyor zaten hatta 7. Çi günde aldığı bile oldu doktorun burda bi kaç kişinin . Durabildiği kadar dursun ,kanamalar için ne yapılır bilmiyorum yanaklarınıza buz falan mı koysanız devam ediyorsa bence onu belirtin yarın arayıp Esabil beyi ,geçmiş olsun .Kizlar ailesel priblemlerden dolayi cok agladim kanamam hozlandi ve tampon dustu dusecek ne yapmaliyim Lutfen acil cevap yazin sinirlerim dahada alt ust oldu 7 gundur neler yasiyorum cektigim acilar verdigim para hepsi bosa gibi geliyor
Hiç sıkıntı yok ben tamponluyken çok ağlamıştım tamponlar beynime kaçacak sanmistim sizinki alçı o hiç önemli değil düşerse gidin tabi bant yapıştırır erken düşenlere öyle yapıyoKizlar ailesel priblemlerden dolayi cok agladim kanamam hozlandi ve tampon dustu dusecek ne yapmaliyim Lutfen acil cevap yazin sinirlerim dahada alt ust oldu 7 gundur neler yasiyorum cektigim acilar verdigim para hepsi bosa gibi geliyor
Merhaba ben amelyat olacagim yatis icin nezaman gitmeliyim birisi 1 hafta onceden tut felan demisti siz odayi nezaman tutunuz biraz anlatirmisinizTabiki buyurun
Bencede benim amelyat gunum gelmedi ghala gunler gecmiyor sankiNe zamana verdi tarih aldınız mi ? En zoru ameliyat gününü beklemek bence o süreçte zaten alim oluyorsunuz. Hiç sanildigi gibi korkulacak bişey değil aslında ben öyle anladım 1 hafta oldu ameliyat olalı morluklarim şişlik kalmadı geçti hepsi bi anda olup bitiyor. Gerçekten kararliysaniz zaten çok stres olmuyo bence yine mark ettiklerinizi sorun yardımcı olmaya çalışırım.. ben bu siteden öğrendim çoğu şeyi kac defa baştan okudum anlatma sırasi bende şimdi :)
Bencede benim amelyat gunum gelmedi ghala gunler gecmiyor sanki
Bir gün önceden gidiyorsunuz ,saat dört gibi gidip Esabil beyle son görüşmenizi yapıyorsunuz o size bir kağıt veriyor ve gerekli yerlere yönlendiriyor ,yatış yapılan yerde servisler bölümünde ikinci kat .ordada hemşireler sana birgün önceden yapman gerekenleri söylüyor; duşunu al kişisel temizliğini yap ,oje takı toka olmayacak ,aç geleceksin su bile içmeden ,hidurioid jel almanı isteyecekler ,ertesi gün sabah gelmen gereken saati söyleyecekler bu kadar .bir hafta falan yer tutma diye birşey yok.Merhaba ben amelyat olacagim yatis icin nezaman gitmeliyim birisi 1 hafta onceden tut felan demisti siz odayi nezaman tutunuz biraz anlatirmisiniz
Ben 10 ağustosta amelyatım hergün heycanla uyuyorum yaa :)Ne zaman Ameliyatiniz ? inanın öyle çabuk geçiyor ki gecmiyo sanıyorsunuz.
Beni aydınlattın teşekkür ederim sadece sen cevap verdin :)Bir gün önceden gidiyorsunuz ,saat dört gibi gidip Esabil beyle son görüşmenizi yapıyorsunuz o size bir kağıt veriyor ve gerekli yerlere yönlendiriyor ,yatış yapılan yerde servisler bölümünde ikinci kat .ordada hemşireler sana birgün önceden yapman gerekenleri söylüyor; duşunu al kişisel temizliğini yap ,oje takı toka olmayacak ,aç geleceksin su bile içmeden ,hidurioid jel almanı isteyecekler ,ertesi gün sabah gelmen gereken saati söyleyecekler bu kadar .bir hafta falan yer tutma diye birşey yok.
Ameliyata girerken iç çamaşır olmuyor mu önlüğün altinda? Tamamen ciplak mi olunuyorBir gün önceden gidiyorsunuz ,saat dört gibi gidip Esabil beyle son görüşmenizi yapıyorsunuz o size bir kağıt veriyor ve gerekli yerlere yönlendiriyor ,yatış yapılan yerde servisler bölümünde ikinci kat .ordada hemşireler sana birgün önceden yapman gerekenleri söylüyor; duşunu al kişisel temizliğini yap ,oje takı toka olmayacak ,aç geleceksin su bile içmeden ,hidurioid jel almanı isteyecekler ,ertesi gün sabah gelmen gereken saati söyleyecekler bu kadar .bir hafta falan yer tutma diye birşey yok.
Rica ederim istediğini sorabilirsin bizde geçtik bu yollardan ve ameliyat öncesi süreç çok sancılı sabırlar diliyorum inşallah güzel olacak herşey.Beni aydınlattın teşekkür ederim sadece sen cevap verdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?