Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yığenim küçük 2 yaşında bi anda burnuma vurdu sisti gibi biraz ama inşallah geçer bu konuda bilgisi olan var mı

Ayy masallah cok guzel olmus cnm ama bi esabil beye soyle istersen benim yengem iki estetik yaptirdi buruna ustune 5 _6 yil gecti ogluyla sakalasirken eli carpti tabi onca yildan sonra doktorunuda bulamadi darbeye dayali defarmasyon olusmus ilk sislikle bu anlasilmamis korkutmus olmayim ama birsuru eziyet cekiyoruz uzulirum kendime degil bir baskasida yasamasin olumsuz birsey

Öncelikle teşekkür ederim herkesin çok güzel olsun . Doktoruma soyluycem belki bi sıkıntı çıkmaz inşallah

Arkadaşlar mrb ben tamponları çıktı o nefes almanın rahatlığı muhtesem bi duyguymuş. Her şey güzel morluklarin tamamen geçti nerdeyse dediğiniz gibi ödemeler 3. Günden itibaren azaldı. Yalnız tamponlar çıktı eve geldim tuzlu suyla temizledik burnumu ama Su an çok tıkandı evde burun spreyleri var kullansam zararı olur mu kullanan ya da bu süreci nasi atlattiniz yardımcı olabilecek var mi ?

Eklentiler

• IMG_20170515_213637_916.webp
    9 KB · Görüntüleme: 358
Kizlar ailesel priblemlerden dolayi cok agladim kanamam hozlandi ve tampon dustu dusecek ne yapmaliyim Lutfen acil cevap yazin sinirlerim dahada alt ust oldu 7 gundur neler yasiyorum cektigim acilar verdigim para hepsi bosa gibi geliyor

Kizlar ailesel priblemlerden dolayi cok agladim kanamam hozlandi ve tampon dustu dusecek ne yapmaliyim Lutfen acil cevap yazin sinirlerim dahada alt ust oldu 7 gundur neler yasiyorum cektigim acilar verdigim para hepsi bosa gibi geliyor
Sakin olun üzmeyin kendinizi herşey hepsi geçecek ve iyi ki diyeceksiniz ,onu düşünün olumlu düşünün olumlu olsun inşallah ! Alçı 10 güne yaklaşınca gevşemeye başlıyor zaten hatta 7. Çi günde aldığı bile oldu doktorun burda bi kaç kişinin . Durabildiği kadar dursun ,kanamalar için ne yapılır bilmiyorum yanaklarınıza buz falan mı koysanız devam ediyorsa bence onu belirtin yarın arayıp Esabil beyi ,geçmiş olsun .

Çok Memnunum yazıyorsun insanları kandırma yazıyorlar, çok çok memnunum diyemem yazıyorsun hocaya b.k atmayın diyorlar ,iyi hoşta şurda şu kusuru var diyorsun sen bi önceki gargamel burnuna bak diyorlar ,vallahi forumdan bi kaç aydır bana öğ geldi sizede afakanlar basmaz ise birkaç sayfa gidiverin bakın herkes ne demiş !
Ben doğal istedim memnunum keyfim yerinde şuan ama kimseye çok memnunum git yaptır demem iyi olur doktordan kötü olur hastadan bilirler. Hadi hayırlısı olsun :)))

Hiç sıkıntı yok ben tamponluyken çok ağlamıştım tamponlar beynime kaçacak sanmistim sizinki alçı o hiç önemli değil düşerse gidin tabi bant yapıştırır erken düşenlere öyle yapıyo

Bencede benim amelyat gunum gelmedi ghala gunler gecmiyor sanki

Merhaba ben amelyat olacagim yatis icin nezaman gitmeliyim birisi 1 hafta onceden tut felan demisti siz odayi nezaman tutunuz biraz anlatirmisiniz
Bir gün önceden gidiyorsunuz ,saat dört gibi gidip Esabil beyle son görüşmenizi yapıyorsunuz o size bir kağıt veriyor ve gerekli yerlere yönlendiriyor ,yatış yapılan yerde servisler bölümünde ikinci kat .ordada hemşireler sana birgün önceden yapman gerekenleri söylüyor; duşunu al kişisel temizliğini yap ,oje takı toka olmayacak ,aç geleceksin su bile içmeden ,hidurioid jel almanı isteyecekler ,ertesi gün sabah gelmen gereken saati söyleyecekler bu kadar .bir hafta falan yer tutma diye birşey yok.

Beni aydınlattın teşekkür ederim sadece sen cevap verdin :)

Ameliyata girerken iç çamaşır olmuyor mu önlüğün altinda? Tamamen ciplak mi olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…