Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Cunku cok merakliyim boyle seylere cok yakismis yuzunuze gobek gerdirme amelyatiniz nasil gecti agrilariniz oldumu
Ewet ilk bir hafta çok ağrıdı baya dikkatlisiniz tebrikler ama ben zaten açıkça söylüyorum bendeki işlemleri gizlemiyorum başkaları gibi alnımda göz çevremde ve üst dudağı biraz kaldırmak amaçlı dudak kenarlarımda da minicik botoks var, kaşlarım ve dudaklarım kalıcı makyaj, dudaklarımda ayrıca dolgu da var burnum da bildiğiniz üzre burun ucu estetiği birde karnımda da karın germe işlemi war birçok kişi soruyor bendeki işlemleri hepsini söyledim işte

Dudak dolgusu ömür boyu mu kalıcı oluyor? Bir de fiyat ne kadar yaptırmıştınız dudak dolgusunu

Estetik zaten saklanmazki bence estetik insanin guzelligine guzellik katar bende cok severim estetigi cok guzel cesaretlisiniz gobek germe amelyatinizinn fiyatini sakincasi yoksa soyliyebilirmisiniz agustosta esabil beye amelyatim var

7,5 ay oldu biraz kuculdu ve kalkiklikilk ylara gore indi onun disinda hala odemlerim elime geliyor yani kimse oyle 3 4 ay oldu hala odem var demesin 8.aya yaklasiyo hala elime geliyo odemler masaj yapinca azaliyo yada baska yere kayiyo ama var
Burnum tam oturmadi hala
Acele edip panik yapmayiniz sabirli sakin ve moralinizi yuksek tutunuz

Eklentiler

• 20170518_232634~2.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 379
Kızlar 22 gün önce ameliyat oldum sargı varken çok minikdi şuan ucu çok şiş yandan çok kötü deliklerde orantisiz düzelir mi yardım edin

Burun delikleriniz ne durumda orantilandimi

Yok hala esit degil alistim ona kabullendim ama hala burun ucu odemli belki bi ihtimal odem tamamen gecince biraz daha orantilasir

Yok hala esit degil alistim ona kabullendim ama hala burun ucu odemli belki bi ihtimal odem tamamen gecince biraz daha orantilasir
Mrb burnunuzdan memnun oldugunuzcz
Zaman esabil beyi düşünmüştüm ama şimdi memnun değilsiniz ve tereddüt te kaldim sizce ne dusunmelıyim siz olsanız
Esabil beyi tercih edermiydiniz

Valla ben cok arastirarak buldum esabil beyi
O kadar memnun olan kisi ile konustum ki ben cok hevesli oldum suan memnun oldugum da olmadigimda seyler var ama daha odem var ve dr odemden dilayi diyir sonra duzelir diyor
Mesela nefes almam cok iyi
Burnum kucuk istdigim gibi
Ama delikler cirkin o bekledigim gibi degil
Yani burun ameluyatinda oldum bitti diye bi olay yok burnun oturmasi tam seklini almasi tam 1 yili buluyor ve tam hayalinddki burun olmuyor eskisinden iyi sukur buna diyorum ama maddi imkaanim yeterli olsa farkli seceneklerede yonelebilirdim beni maddi olarak uygun olmasida cok etkilemisti

Siz niye yazılan her görüşü kişisel algılama manyaklığında ısrarcısınız acaba ben de onu çözemedim. yazdığım yorum çok geneldi sizi kale aldığım hiçbir detay yoktu. Sizi ilgilendirmiyordu ama sonuçta hastanede herkese kötü davranıyorlardı ama bana çok iyi davrandılar sıra falan beklemedim olan insanın ne narsizmini ne çirkinliği bırakmayacak boyutta kel alaka noktalara saptırıp saldıran iki kişiden birisiydiniz değil mi pardon. Hastaneyi eleştirme hakkı bile yoktu insanların devletin hastanesiydi o flnlarr... :))) şimdi de az evvel nedir bu bir süredir saldırılar diye en çok duyarı kasan yine bir sayfanın muhtarı moduna varılmış. ben hocaya bok atmayın derken kimsenin adını vermedim ama b.k atan kişi de dahil sizden başka şahsi algılayan da olmadı. bence hastanede bana iyi davrandılar olan narsistse siz haydi haydi... böğğ geldiyse forumdan yazmayın o zaman bence de zira sürekli insanları kopuk sebeplere dayandırıp etiketlemek başta olmak üzere yarattğınız kalabalık sadece şuna tekabül ediyor bir tek ben saldırabilirim yazılan her genel yorumu şahsi algılarım ve insanları etiketleyip dilediğim gibiküçümserim ama karşımdaki narsist olur ben değil benim dışımda da kimse bunları yapamaz.

tekrar ediyorum hastanede bana çok kibar davrandılar yada kan sonucu alacak olanın da kan vereceklerle aynı sıraya girmesi saçma dedi diye narsist yada o kadar da güzel de değilsin nedir bu ukalalık olan birini ztn kale alıp ne yazarsa yazsın cvpen kale almam genel dahi konuşacak olsam. keşke kendinizi bu kadar ciddiye almasanız. :))) çünkü ciddiye alınası bir yanınız gerçekten yok samimi söylüyorum. yazdığım yorumda her cümleden sonra ladybug ltf şahsi algılamayın falan mı yazmam gerekiyordu acaba bu boyuta varmamanız için bilemedim.

o yorumu kime yaptığım çok açıktı ama işte bazen insanlar ilginin merkezinde olmak için böyle kendini atıveriyor kendini ilgilendiren meselelere de ilgilendirmeyen meselelere de...

Son düzenleme:
48.gün makyajlıı
Sizin burnunuz çok güzel daha nasıl olacak ki anlamadım yani beğenmeyenlerin başkasında güzellik görmeye tahammülü yoktur. Bu forumda özellikle başlıkta çok var bu daha geçmiş sayfalarda ... Sizi ilk muayeneye geldiğiniz gün görmüştüm ben. Ben çıkarken siz hirmek üzereydiniz ve açıkçası kontrole geldiniz çoktan ameliyat olduğunu sanmıştım bir anlık görüp. Buradaki insanların en büyük problemi bir defa çoğunlukla yaşça küçük olup gerçek hayatta edinemediği önem ve değerin eksikliğini selekte etmek çabası. En çok aaa saldırılar falan var ne oluyor olanın aslında ilk ve en şiddetli saldıran kişi olması falan gibi. Yarı yetişkin yarı ergenlerin çoğunluk olduğu bir yerde aktif olunca bunları yaşamanız çok normal. Tavsiyem ayrı bir başlık açıp orada tüm detaylarıyla paylaşsaydınız keşke olası hastaları için iyi bir örneksiniz burada en çok ben saldıracağım ve en dik benim kuyruğum kalacak en çok ben çobanlık yetkisini elimde tutacağım falan gibi basitlikler arasında hiçbir amaca hizmet etmiyor bana göre. İkinci ay kontrolüme gittiğimde şu başlık üzerine hastaların yaptığı yorumlardan da anladım ki yalnız değilim.

Hastanedeki saygısızlığınızı eleştiren ben değildim tek kelime etmedim yeni üyelik alıp gelip burda edepsizliğe devam etmenizin alemi yok!

Teşekkür ederim

E ekinkisisi Sen bu kadar bana saldırınca bi bakayım dedim ben mahallenin muhtarı kıvamında ne yazmışım ;sekiz aydır buradayım yaptığım tek bir net ve sivri yorum var onuda sen seçip destan gibi süslemişsin.Bir yorum yazdığında isim vermediğinde yorumun kime gittiği açık anlaşılmıyor mu ? 3-4 aydır 7 aydır masaj yapmıyorum deyip sızlanıyorlar kem küm dedin orda sızlanan 3-4 , 7 aydır burda olan iki kişiden biri bendim ,bende bunu bana demişsin galiba dedim gerçekten komik geldiği içinde gülmüşüm .Sana saldırmamışım.Diğer arkadaşımın burnuna bilgili kişi gibi olmamış başarılı değil bu diyen şahsı ve önceki fotolarını insanlar yararlansın diye koymuş olan birine "gargamel" nitelemesi yapan seni de eleştirme hakkımı muhtarlığın bana verdiği yetkiye dayanarak yaparım .
Sen ilk destansı yazını yazdığında da senin o hastanedeki sıra kapmaca oynayan kişi olduğunu düşünmüştüm yine aynısını düşünüyorum.zaten ameliyatınla ilgili ortaya bi foto koymamandan belli olsa gerek .
Ben burda ameliyat olmuşum foto paylaşmışım aylardırda buradayım ,senin gibi ayda bir girip milleti fırçalayıp çıkmıyorum.Devlet hastanesini korumamızı bile eleştirmişsin hala bana sataşıyorsun .Memnun kalmışsam memnuniyetimi yazarım tabiki .Senin gibi olup olmadığı gerçek bir hasta olup olmadığı bile belli olmayan birine soracak değilim.@

Herkese iyi günler öncelikle Esabil beye ameliyat olalı 6 gün oluyor, daha tamponlar çıkmadı benim sormak istediğim görüntüde netlik olarak biraz flı görüyorum, yani özellikle uzağı görme kalitem değişti bu geçici bişey midir nedendir biri aydınlatabilir mi teşekkürler?

bende de olmuştu geçici bir durum endişelenmeyin ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…