canim benim arkadasimin kemeri vardi sadece onu duzelt demisti doktora ucunu kaldir dememis ucu iyi diye sonra baya dustu bi doktor yapmadi ama herkes aynisini soyluyo dusuyomus ameliyattan onceki konusmamda sorucam dusme olcakmi diye eger olmayacaksa hic elletmeyecegmBurun düşmesi bana saçma geliyo yani zaten yapılı burunlar düşüyodur ama iyi yapılan bir burunda düşme oalcağını sanmam güzel desteklenirse burun neden düşsünki bence böylw düşünme nasıl istiyosan öyle söyle içinde kalmasın mesela keşke ben daha fazla konuşsaydım açıkçası adam meşgul olduğu için çok üstüne düşmedim ama umarım gösterdiğim fotopraftaki gibi yapmıştır ucunu
Allahallah çok ilginç yani herşey olabilir tabi ama zaten ilk zamanlar burun oldupından kalkık duru yo sonradan eski haline döndüköe düşüyomul gibi algılanıyor olabilir ama bilemiyotum sen konuş canım içinde kalmasın bizimkide hayırlı olsun valla ben kaldırtmadım burnumu ama inşallah dediğin gibi sorunlarla karşılaşmamcanim benim arkadasimin kemeri vardi sadece onu duzelt demisti doktora ucunu kaldir dememis ucu iyi diye sonra baya dustu bi doktor yapmadi ama herkes aynisini soyluyo dusuyomus ameliyattan onceki konusmamda sorucam dusme olcakmi diye eger olmayacaksa hic elletmeyecegm
alcin kac gune cikiyoAllahallah çok ilginç yani herşey olabilir tabi ama zaten ilk zamanlar burun oldupından kalkık duru yo sonradan eski haline döndüköe düşüyomul gibi algılanıyor olabilir ama bilemiyotum sen konuş canım içinde kalmasın bizimkide hayırlı olsun valla ben kaldırtmadım burnumu ama inşallah dediğin gibi sorunlarla karşılaşmam
Burnunuz ne durumda ?Arkadaşlar merhaba 10 gün önce esabil beye ameliyat oldum fakat burnum onden sola doğru yamuk duruyor ilk bakista bariz belli oluyor bu durumu daha önce yasayan var mi aranızda yamukluk sislikten dolayımı yoksa yamuk mu oldu diye içim içimi yiyor. Bilen yada bu durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi acaba
3 eylülde çıkacakalcin kac gune cikiyo
daha varmis.Seklini cikarabiliyormusun3 eylülde çıkacak
Bepeniyorlar baya gösterdiğin fotoğraftan daha güzel olmul diyen var ama ben son ana kadar tedbiri elden bırakmıyorum bi aksilik çıkar diye ama baya iyi luanlık güzel geliyo gözüme zaten burnum büyğk değildi diper hastalardan daha küçük oldu burnum benim ben inşallah garip bir şekle bürğnmesin diye dua ediyorum yoksa şuan burnum güzel kızlardaha varmis.Seklini cikarabiliyormusun
daha varmis.Seklini cikarabiliyormusun
Bepeniyorlar baya
hangi resmi gosterdin bi yukleyebilirmisin?Bepeniyorlar baya gösterdiğin fotoğraftan daha güzel olmul diyen var ama ben son ana kadar tedbiri elden bırakmıyorum bi aksilik çıkar diye ama baya iyi luanlık güzel geliyo gözüme zaten burnum büyğk değildi diper hastalardan daha küçük oldu burnum benim ben inşallah garip bir şekle bürğnmesin diye dua ediyorum yoksa şuan burnum güzel kızlar
Swni bilgilensiriyorlar zaten ek olarak yanında peöete götürebilirsin izinliyse 1 hafta ertelet benimki öyle olduKızlar haftaya Pazartesi ameliyat günü vermişti doktor.
Aylar öncesinden de Ağustos’un son haftası yanıma gel demişti bugün gittim bu hafta izinli ameliyattan önceki hafta niye çağırmış olabilir bilen varmı yardımcı olurmusunuz ameliyattan önce neler yapmam lazım?
Amelyiattan önce son kez şekil di şuydu buydu konuşuluyor fotoprafını çekiyor ama zaten ben öyle çok konuşamamıştımSwni bilgilensiriyorlar zaten ek olarak yanında peöete götürebilirsin izinliyse 1 hafta ertelet benimki öyle oldu
Canım zaten güzlwmişti burnun benim kemiğim sağa doğru yamuktu odnan istedim sen neden kafana takıypsunki bence büyük bir aorunun yoksa yaptırma ben bu anelyiatta doğallığı bozulmasın istedim delikleri küçlüsün yok kavis olsun yok kalkık oslun istemedim yani en güzeli senin doğal burnun inan bana zaten doktorda çok güzel yapmış çok bozmamış sorun çıkmaz inşallah da yani kusursuz değil ama ben kendimi böyle seviyorum o yüzden burnum kusursuz olsun istemedim. Ama snwinki zaten göstersiğni kızın burnuna benziyo sorununu anlamadım burnunla ilgili dediğim gibi kemikti şuydu buydu sprunun yoksa bulaşma öyle kolay bişey değil 5 gün o tampon acısı bakımı ben dün tamponun ucunu kıkırdak sandım kafayı yiyordum tenizlerken etim mi kalktı felan diye yani insan önce kendiyle baeışmalı yoksa çok güEl burnun olsada bir kusur arıyosun
Ben barbara palvinin bordo rujlu yandan bir fotorpafı var orda burnu tam istediğim gibi çıkmış onu gösterdim dedim böyle düz olsun başka bi şey istemedim zaten bende bu uygulamayı çok kullanmıyorum o yüzden biraz yabanvıyım kusura bakma resmini atamadım. Çok anlamıyotum böyle şeylerden dkdkdkhangi resmi gosterdin bi yukleyebilirmisin?
Bu resimdeki kızın burnu çok yapmacık bemce bak böyle burunlar yapılı burunlar kameralar önündeysen güzel duruyo ama ünan bana gerçekte yüzyüze gelince anlıyosun garip bi şey yani bi kız gördüm esabil bey i b orda burnu aynı böyleydi delikler felan küçük birbirine yapışık gibiydi burun kanatları aynısı gibi ama benim hoşuma gitmedi doğal durmuyo. Bak kusurlu olan şeyler daha güzel duruyo inan bana mesela burun için kusursuzluk nedir kavisli kalkık küçük delikli ama hepsi bir arada güzel durmuyo bence o yüzden çok elletmiceksin burnunu
Tamam canım sağ olSwni bilgilensiriyorlar zaten ek olarak yanında peöete götürebilirsin izinliyse 1 hafta ertelet benimki öyle oldu
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?