Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Şekli
şekli tarif ettiğin gibi mi olmuş sence

Selam arkadaşlar esabil Eker’e Burun Estetiği düşünüyorum forumu inceledim çok yazı var.. memnun olanlar olmayanlar kararsız kaldım .. memnun olan bir kaç kişi foto gönderebilir mi

Arkadaşlar esabil beye hemen ameliyat olmak istersem ne kadar ödeme yapmam lazım bi bilginiz var mı

Selam arkadaşlar esabil Eker’e Burun Estetiği düşünüyorum forumu inceledim çok yazı var.. memnun olanlar olmayanlar kararsız kaldım .. memnun olan bir kaç kişi foto gönderebilir mi
Ben oldum genel olarak şeklini seviyorum önden şişliklerim belli oluyor sadece

Şekli

şekli tarif ettiğin gibi mi olmuş sence
Yani herkes çok beğendi ama ben endişeliyim yapım gereği iyice oturmadan konuşmyım ama ordaki kızlar tam gösterdiğin gibi yyapmış işte dedi daha demin orda tanıştıpım arkadaş burnunun fotoprafını attıda bayıldım okadar doğal okadar güzel olmuşki inşallah benimkide güzel olmuştur

Kızkar benden tavsiye doktor tecrübeli ankadıpım kadarıyka menun olmayanlar istedikleri buruna kavuşamayanlar ama doğal burun isteyip yüzüme yakılanı yap diyenlerin öok güzwl oluyo burnu ayroca fiyatı en fazla 2.500 ister ki fiyat düşedebiliyo bakalım benim burnum nasıl oldu 1 ay sonra anlaşılır umarım bana çok yakışmıltırda okadar zahemte değer ama bir arkadaşım 1 ayçnce oldu okadar güzel burnu varki yani sanki o burunla doğmuş kalkık değil burnu düz ama okadar yakışmış ki hokka burun aramıyosun beğenmeyenler olabilir her doktor i çni geçerli bu ama doktor işini biliyor kızlar

ya ben de burada atılan çoğu burunu aslında pel beğenmedim ama bu kadar övülüyosa herkesin bildiği bir şey vardır diye düşünüyorum. Ben de çok heyecanlıyım az kaldı baya umarım hepimizinki istediğimiz gibi olur

fotograf atarmisin canim.ben seklini gectimde anesteziden ve sonrasindan korkuyorum sdn kustunmu

fotograf atarmisin canim.ben seklini gectimde anesteziden ve sonrasindan korkuyorum sdn kustunmu
Fotopraf atmıyım utanıyorum birde bi tanıdık felan görürse dkdkdk ya benim anestezim idrarla atıldı bence morarma olmadı hiç dudağım ve yanaklarım biraz şişti onun haricinde grip gibiyim gözlerim yaşarıyo burnum akıyo agzomdan nefes alıyotum çok zor başımın aprısıda cabası ön dişlerimde acıyo biraz öyle yani umarım burnum gğzel olmuştur

Neden bepenmedinki buraya atılan burunlarda devede kulak biliyorsun değilmi herkes foyoğraf koymaz bir iki kişi mükemmel burun demek bana göre yüzle orantılı ve dikkat çekmicek burun demek ama sen tam şöyle istşyorum dersen ve yüzğnde garipsersen burnu sonra beğenmedim diceksin valla benin aşıro beklentim yok zaten sonradan yapılma oluo süper olan bşrisni görmedim estetikli burunlar belli oluyo

kac gun oldu cabim

benim burnum zaten küçük ben sağlık için olucam. çirkinleşmek istemiyorum haliyle :) buradakiler önden hep geniş burunlardı ondan beğenmedim ama önceki hallerine göre yapılanilecek en iyisidir belki de bilmiyorumm

canim benim burnumda cok guzel kalkik ama deviasyon ve burun eti var bende ameliyattan sonra bozulmasindan cok korkuyorum

kac gun oldu cabim
Daha yeni 21 ağustosta ameliyat oldum şuan tamğon felan var çok rahatsız edici uyuyamıyorum yanaklarım şiş biraz da
canim benim burnumda cok guzel kalkik ama deviasyon ve burun eti var bende ameliyattan sonra bozulmasindan cok korkuyorum
Aaa ozaman hüç endişelenmeyin sizinki daha kolau geçer adama söyleyün böyle burnum çok bozulmasın deyin zaten burnunuzun brlşi bir altyapısı varsa yani zaten güzelse çok dokunmuyo sorunlu yerleri hallediyo

Bende ondan endişeleniyordum burnum biraz yamuktu ama inceliği felan hoşuma gidiyordu ya şimdi beğenmessem diyorum ama bakalım dua edin inşallah çok beğenirim
insallah canim hepimizin gonlune gore olsun.bende bi atlatsam diyorum surekli sen ne guzel atlattin sonuda istedigin gibi olur insallah

ya burun dusuyimus ya sonra ondan biraz kaldir desem cok mu kalkik olur acaba

ya burun dusuyimus ya sonra ondan biraz kaldir desem cok mu kalkik olur acaba
Burun düşmesi bana saçma geliyo yani zaten yapılı burunlar düşüyodur ama iyi yapılan bir burunda düşme oalcağını sanmam güzel desteklenirse burun neden düşsünki bence böylw düşünme nasıl istiyosan öyle söyle içinde kalmasın mesela keşke ben daha fazla konuşsaydım açıkçası adam meşgul olduğu için çok üstüne düşmedim ama umarım gösterdiğim fotopraftaki gibi yapmıştır ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…