Ben iki günde halletmiştim. Anesteziden korkmayın bende çok korkuyodum kalkamazsam diye hiçbişey olmuyor cidden. İnce derili olmak kötü bişey orta ve kalın derildiyseniz burnunuz daha güzel durur doktorun dediği gibikizlaaarrrrrrr neden yazmiyosunuz bugun kan cikmadan anesteziye gitme dedikleri icin gitmedm siz nasil 1 gunde hallettiniz???
hep kalin derili olmuyo diye duymustum bayramdan sonraya kaldi 6 ay bekliyecgm heraldeBen iki günde halletmiştim. Anesteziden korkmayın bende çok korkuyodum kalkamazsam diye hiçbişey olmuyor cidden. İnce derili olmak kötü bişey orta ve kalın derildiyseniz burnunuz daha güzel durur doktorun dediği gibi
ne zaman almistin randevuyubenim de ameliyatım eylülün başında esabil bey ağustosun sonunda tekrar gel demişti tekrar tahlil yapmak için mi acaba
Evetbenim de ameliyatım eylülün başında esabil bey ağustosun sonunda tekrar gel demişti tekrar tahlil yapmak için mi acaba
ocak veya şubat ayında almıştım, oldu yani bayane zaman almistin randevuyu
ocak veya şubat ayında almıştım, oldu yani baya
Ben okulumdan dolayı kendim eylülde istemiştim, belki sizin bi tık daha erken olur. bir de esabil bey izinli galiba uygun randevu gözükmüyor. Ne zaman alınabilir acaba( ben daha alamdm onumuzdeki haftaya kaldi bende subatta martta anca olcam heralde
Ablacım bende bu hafta olucam biraz zaman geçmiş seninkinden ama bir kaç olumsuz yorum var esabil hocam hakkımda burunda çökme vs yaşamam değilmi baya tecrübeli sizinde anlattığınız göre hiç bir sorun yaşadınızmıOkadar foto diye paralandıkta 1 kişi dışında 1 tane foto atan olmadı cidden çok malsınız. ! Oldum bitti bugün alçım alındı. Hocaya gözünüz kapalı güvenin hakikaten esabil hoca çok iyi bi cerrah.fabrikadan çıkmış gibi burunda tek tip çalışmıyor müthiş burunlar çıkarıyor. Ameliyat olacak arkadaşlar ulaşsın özelden foto atabilirim.
Siz özelde mi olacaksınız? Ne zamandır esabil beyden randevu alamıyorumAblacım bende bu hafta olucam biraz zaman geçmiş seninkinden ama bir kaç olumsuz yorum var esabil hocam hakkımda burunda çökme vs yaşamam değilmi baya tecrübeli sizinde anlattığınız göre hiç bir sorun yaşadınızmı
Yok benim ameliyat tarihim belli sabah gidin sıra alın plastik cerrahideSiz özelde mi olacaksınız? Ne zamandır esabil beyden randevu alamıyorumizinde mi acaba izindeyse ne zaman döner ki
Sizin hangi gün ameliyatınız? Bir de sabah kaç gibi gitmek lazım acabaYok benim ameliyat tarihim belli sabah gidin sıra alın plastik cerrahide
Ben olalı 2 ay olcak şuan için çok memnunum şeklinden nefes alma açısından da ilerde bi sorun yaşamazsam mütiş yani esabil hoca cidden çok tecrübeli bi doktor o yüzden gözünüz kapalı güvenin tavsiyem budur. Siz ameliyattan önce belirtin böyle olmasın tarzı korkularınızı ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum :)Ablacım bende bu hafta olucam biraz zaman geçmiş seninkinden ama bir kaç olumsuz yorum var esabil hocam hakkımda burunda çökme vs yaşamam değilmi baya tecrübeli sizinde anlattığınız göre hiç bir sorun yaşadınızmı
İnşallah daha demin biri yazmış işte benimde eğeilik vardı tam düzeltmedi böyle yaşayan çok hastası var emin değilsen olma özelde olmadıpıma pişmanım dedi acatip kurt düştü üçime birde 21 ağustosta 2 gün somra ben de çok etkilenirim insanlardan sen böyle yazonca içim rahatladı inşallah benim ki de güzel geçer okulumu etkilemesinde dua edin kızlar özepde de yaptırmam malesef çok pahalı ve gereksiz sen böyle dedin ya çok rahatladım peki eylüle kadar nefes almamda vs bir sorun olurmu ders çalışabilirmiyim yaniBen olalı 2 ay olcak şuan için çok memnunum şeklinden nefes alma açısından da ilerde bi sorun yaşamazsam mütiş yani esabil hoca cidden çok tecrübeli bi doktor o yüzden gözünüz kapalı güvenin tavsiyem budur. Siz ameliyattan önce belirtin böyle olmasın tarzı korkularınızı ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum :)
hallettiniz mi? Sabah kaç gibi gitmek gerekiyor mhrs sisteminde uygun randevu gözükmüyorpazartesi sabahtan muaynesj var erkenden gidip sira alicam hersey tamam bi gun vermesi kaldi canim sen kendin mi 6 ay atmasini istedin
sabah 6da orda olman lazim ogleden sonra randrvu yok 17 ocak bosmus o gune verdihallettiniz mi? Sabah kaç gibi gitmek gerekiyor mhrs sisteminde uygun randevu gözükmüyor
canim oldunmi ameliyat??İnşallah daha demin biri yazmış işte benimde eğeilik vardı tam düzeltmedi böyle yaşayan çok hastası var emin değilsen olma özelde olmadıpıma pişmanım dedi acatip kurt düştü üçime birde 21 ağustosta 2 gün somra ben de çok etkilenirim insanlardan sen böyle yazonca içim rahatladı inşallah benim ki de güzel geçer okulumu etkilemesinde dua edin kızlar özepde de yaptırmam malesef çok pahalı ve gereksiz sen böyle dedin ya çok rahatladım peki eylüle kadar nefes almamda vs bir sorun olurmu ders çalışabilirmiyim yani
Evet oldum dün bugün eve geldim morarma olmadı ama sanki burun kanatları biraz yamuk duruyo ve küçük olmuş gibime geldi inşallaha istediğim gibi olmuştur. HERkes beğendi ama ben hala şüpheliyim 3 4 ay sonra b2lli olur ben çok küçük s3 diye endişeliyimcanim oldunmi ameliyat??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?