Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

kizlaaarrrrrrr neden yazmiyosunuz bugun kan cikmadan anesteziye gitme dedikleri icin gitmedm siz nasil 1 gunde hallettiniz???

kizlaaarrrrrrr neden yazmiyosunuz bugun kan cikmadan anesteziye gitme dedikleri icin gitmedm siz nasil 1 gunde hallettiniz???
Ben iki günde halletmiştim. Anesteziden korkmayın bende çok korkuyodum kalkamazsam diye hiçbişey olmuyor cidden. İnce derili olmak kötü bişey orta ve kalın derildiyseniz burnunuz daha güzel durur doktorun dediği gibi

hep kalin derili olmuyo diye duymustum bayramdan sonraya kaldi 6 ay bekliyecgm heralde

Ablacım bende bu hafta olucam biraz zaman geçmiş seninkinden ama bir kaç olumsuz yorum var esabil hocam hakkımda burunda çökme vs yaşamam değilmi baya tecrübeli sizinde anlattığınız göre hiç bir sorun yaşadınızmı

Siz özelde mi olacaksınız? Ne zamandır esabil beyden randevu alamıyorum izinde mi acaba izindeyse ne zaman döner ki

pazartesi sabahtan muaynesj var erkenden gidip sira alicam hersey tamam bi gun vermesi kaldi canim sen kendin mi 6 ay atmasini istedin

Ben olalı 2 ay olcak şuan için çok memnunum şeklinden nefes alma açısından da ilerde bi sorun yaşamazsam mütiş yani esabil hoca cidden çok tecrübeli bi doktor o yüzden gözünüz kapalı güvenin tavsiyem budur. Siz ameliyattan önce belirtin böyle olmasın tarzı korkularınızı ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum :)

İnşallah daha demin biri yazmış işte benimde eğeilik vardı tam düzeltmedi böyle yaşayan çok hastası var emin değilsen olma özelde olmadıpıma pişmanım dedi acatip kurt düştü üçime birde 21 ağustosta 2 gün somra ben de çok etkilenirim insanlardan sen böyle yazonca içim rahatladı inşallah benim ki de güzel geçer okulumu etkilemesinde dua edin kızlar özepde de yaptırmam malesef çok pahalı ve gereksiz sen böyle dedin ya çok rahatladım peki eylüle kadar nefes almamda vs bir sorun olurmu ders çalışabilirmiyim yani

canim oldunmi ameliyat??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…