canim burnumun iki tarafinda da et var ve kemik egriligi doktor egriligi duzeltmeden sadece eti almak cozum degil dedi geceleri fln cok horluyorum hani madem olucam olmusken iyi tarif ediyim sonradan uzulmiyim diye dusunuyorum burnum zaten kalkikligi iyi ama bi komsum ucuna elleme demis zamanla dustu burnu ucuna elleme dersem oyle olursa diye korkuyorum burun sirtini kalin yaparsa diye korkuyorumCanım zaten güzlwmişti burnun benim kemiğim sağa doğru yamuktu odnan istedim sen neden kafana takıypsunki bence büyük bir aorunun yoksa yaptırma ben bu anelyiatta doğallığı bozulmasın istedim delikleri küçlüsün yok kavis olsun yok kalkık oslun istemedim yani en güzeli senin doğal burnun inan bana zaten doktorda çok güzel yapmış çok bozmamış sorun çıkmaz inşallah da yani kusursuz değil ama ben kendimi böyle seviyorum o yüzden burnum kusursuz olsun istemedim. Ama snwinki zaten göstersiğni kızın burnuna benziyo sorununu anlamadım burnunla ilgili dediğim gibi kemikti şuydu buydu sprunun yoksa bulaşma öyle kolay bişey değil 5 gün o tampon acısı bakımı ben dün tamponun ucunu kıkırdak sandım kafayı yiyordum tenizlerken etim mi kalktı felan diye yani insan önce kendiyle baeışmalı yoksa çok güEl burnun olsada bir kusur arıyosun
Şuan ki burnunuzun fotoğrafı var mıcanim burnumun iki tarafinda da et var ve kemik egriligi doktor egriligi duzeltmeden sadece eti almak cozum degil dedi geceleri fln cok horluyorum hani madem olucam olmusken iyi tarif ediyim sonradan uzulmiyim diye dusunuyorum burnum zaten kalkikligi iyi ama bi komsum ucuna elleme demis zamanla dustu burnu ucuna elleme dersem oyle olursa diye korkuyorum burun sirtini kalin yaparsa diye korkuyorum
bundan once koymustum gozlerime fln kalp koymustum canim biraz geriye git gorursunŞuan ki burnunuzun fotoğrafı var mı
2.yi hangi doktora oldunuzMeraba ben ocak 2019 da dr esabil eker’e burnumdan estetik ameliyat oldum. Malesef sonuç çok kötü oldu.7 ay sonra revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım. Sağ burun kanadımda doku kayıpları oldu burnumda hiç kıkırdak kalmamıştı burnumun ortası zamanla çökmeye başladı. Burnumun sağ tarafındaki kemiği küçültmüş sol tarafını küçültmemişti burun sırtım açık kalmış ve doku kaybından dolayı burnumun sol tarafı aşağıda sağ tarafı yukarıda duruyor. Beni şiş hala düzelecek diye 4-5 ay oyaladı daha sonra yeniden operasyon yapalım dedi. Burnum kaza geçirmiş gibi duruyordu. Daha sonra farklı doktorlara gittim doku kaybını onarılamayacağını söylediler. Kimse bunu düzeltmeye garanti vermedi. Başka bir doktora revizyon ameliyatımı oldum burnum genel olarak çok çok düzeldi ama doku kaybı olan sağ burun kanadım biraz yukarda kaldı.Bu yüzden bu doktoru kimseye tavsiye etmiyorum.2 kere bu ameliyatı olmak kolay değil kendisinin yaptığı ameliyatta aşırı şişliğim ve 5-6 gün süren yoğun kanamam oldu. Ancak 2. Ameliyatım daha uzun sürmesine rağmen kanamam olmadı şişlik ve morluk ise çok az oldu çok rahat geçti. Herkese ameliyata karar vermeden önce çok çok iyi araştırmayı ve herbir olumsuz yorumu dikkate almayı tavsiye ederim.Vücut ve RUH sağlığınız çok önemli...
Ya burun ucu nasıl düşüyo ya geçende bir kdına rastladık şey dedi yeğenimin birinin 2 kez düştü dedi sürekl iepildi ağır kaldırdır dedi diğer 1 yıl bakmıl düzgğnce onun ki düşmemiş ven ablamıyorum korkutmayın beni . Bide istersen yaptır yani ama durduk yere boşuna yaptırma diye dedim yoksa sağlık sorununda varsa yaptır tabi ama burun düşme olayı beni de koekutmaya başladı allah esirgesincanim burnumun iki tarafinda da et var ve kemik egriligi doktor egriligi duzeltmeden sadece eti almak cozum degil dedi geceleri fln cok horluyorum hani madem olucam olmusken iyi tarif ediyim sonradan uzulmiyim diye dusunuyorum burnum zaten kalkikligi iyi ama bi komsum ucuna elleme demis zamanla dustu burnu ucuna elleme dersem oyle olursa diye korkuyorum burun sirtini kalin yaparsa diye korkuyorum
Merhaba siz doku kaybı oldupunu nerden anladınız benim amelyiatım kolay geçmişti hiç morarma kanama olmadı dediğniiz şey her doktorda başınıza gelebilir. İllaki bütün jastalar sorunsuz olacak diye bir şey yok başınıza geleceği varmış ama neyseki sonucu güzel olsun 2 ameliyatınız mutlu etniştir sizi umarım. Burnun nasıl olacağı ne zaman belli oluyo alçı salı öıkıcak şimdilik bir sorun yok sen burnunda sorun oldupunu ne zaman anladın. Valla inşallah başıma böyle bişey gelmez derslerimden geri kalmak istemiyorum her şeyide kafaya takarım tampon çıkmadan tamponu kıkırdak sanmıştım ama nasıl kafaya taktık acaba dışarıda kıkırdakmı kaldı vs diye meperse tamponmuş içim rahatladı.Meraba ben ocak 2019 da dr esabil eker’e burnumdan estetik ameliyat oldum. Malesef sonuç çok kötü oldu.7 ay sonra revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım. Sağ burun kanadımda doku kayıpları oldu burnumda hiç kıkırdak kalmamıştı burnumun ortası zamanla çökmeye başladı. Burnumun sağ tarafındaki kemiği küçültmüş sol tarafını küçültmemişti burun sırtım açık kalmış ve doku kaybından dolayı burnumun sol tarafı aşağıda sağ tarafı yukarıda duruyor. Beni şiş hala düzelecek diye 4-5 ay oyaladı daha sonra yeniden operasyon yapalım dedi. Burnum kaza geçirmiş gibi duruyordu. Daha sonra farklı doktorlara gittim doku kaybını onarılamayacağını söylediler. Kimse bunu düzeltmeye garanti vermedi. Başka bir doktora revizyon ameliyatımı oldum burnum genel olarak çok çok düzeldi ama doku kaybı olan sağ burun kanadım biraz yukarda kaldı.Bu yüzden bu doktoru kimseye tavsiye etmiyorum.2 kere bu ameliyatı olmak kolay değil kendisinin yaptığı ameliyatta aşırı şişliğim ve 5-6 gün süren yoğun kanamam oldu. Ancak 2. Ameliyatım daha uzun sürmesine rağmen kanamam olmadı şişlik ve morluk ise çok az oldu çok rahat geçti. Herkese ameliyata karar vermeden önce çok çok iyi araştırmayı ve herbir olumsuz yorumu dikkate almayı tavsiye ederim.Vücut ve RUH sağlığınız çok önemli...
Meraba ben ocak 2019 da dr esabil eker’e burnumdan estetik ameliyat oldum. Malesef sonuç çok kötü oldu.7 ay sonra revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım. Sağ burun kanadımda doku kayıpları oldu burnumda hiç kıkırdak kalmamıştı burnumun ortası zamanla çökmeye başladı. Burnumun sağ tarafındaki kemiği küçültmüş sol tarafını küçültmemişti burun sırtım açık kalmış ve doku kaybından dolayı burnumun sol tarafı aşağıda sağ tarafı yukarıda duruyor. Beni şiş hala düzelecek diye 4-5 ay oyaladı daha sonra yeniden operasyon yapalım dedi. Burnum kaza geçirmiş gibi duruyordu. Daha sonra farklı doktorlara gittim doku kaybını onarılamayacağını söylediler. Kimse bunu düzeltmeye garanti vermedi. Başka bir doktora revizyon ameliyatımı oldum burnum genel olarak çok çok düzeldi ama doku kaybı olan sağ burun kanadım biraz yukarda kaldı.Bu yüzden bu doktoru kimseye tavsiye etmiyorum.2 kere bu ameliyatı olmak kolay değil kendisinin yaptığı ameliyatta aşırı şişliğim ve 5-6 gün süren yoğun kanamam oldu. Ancak 2. Ameliyatım daha uzun sürmesine rağmen kanamam olmadı şişlik ve morluk ise çok az oldu çok rahat geçti. Herkese ameliyata karar vermeden önce çok çok iyi araştırmayı ve herbir olumsuz yorumu dikkate almayı tavsiye ederim.Vücut ve RUH sağlığınız çok önemli...
canim o grip oldugunda sildikce ucu dusmustu ama bi tandigim var 21 senelik burnu 1 grm dusme yok ilk yaptigi gibi duruyo diyo onunkini doktor kemik dolguyla desteklemis birazda dikkat ettim hic oynamadi diyo digerinde doktor hesaplamadan yapti demkki doktorla ucu dusermi kalkik kalirmi fln diye konusmadinmiYa burun ucu nasıl düşüyo ya geçende bir kdına rastladık şey dedi yeğenimin birinin 2 kez düştü dedi sürekl iepildi ağır kaldırdır dedi diğer 1 yıl bakmıl düzgğnce onun ki düşmemiş ven ablamıyorum korkutmayın beni . Bide istersen yaptır yani ama durduk yere boşuna yaptırma diye dedim yoksa sağlık sorununda varsa yaptır tabi ama burun düşme olayı beni de koekutmaya başladı allah esirgesin
bence boyle seyleri simdi kafana takma doku kaybi olacak nasil bi burindu nasil oyle oldu cok sasirdim bende ama birsuru guzel ornegi gordugum icin bu fikrimi degistirmiyoMerhaba siz doku kaybı oldupunu nerden anladınız benim amelyiatım kolay geçmişti hiç morarma kanama olmadı dediğniiz şey her doktorda başınıza gelebilir. İllaki bütün jastalar sorunsuz olacak diye bir şey yok başınıza geleceği varmış ama neyseki sonucu güzel olsun 2 ameliyatınız mutlu etniştir sizi umarım. Burnun nasıl olacağı ne zaman belli oluyo alçı salı öıkıcak şimdilik bir sorun yok sen burnunda sorun oldupunu ne zaman anladın. Valla inşallah başıma böyle bişey gelmez derslerimden geri kalmak istemiyorum her şeyide kafaya takarım tampon çıkmadan tamponu kıkırdak sanmıştım ama nasıl kafaya taktık acaba dışarıda kıkırdakmı kaldı vs diye meperse tamponmuş içim rahatladı.
Bence bu burun ucu düşmesi kesinlikle doktorda bitişyo yani burun destekliyse güzel yapmışsa düşmez ama burun alt yapısıdnaki kıkırdaklar eksikse düşer burun doktora gittiğimde soracam üleriki yıllarda burun düşermi diyecanim o grip oldugunda sildikce ucu dusmustu ama bi tandigim var 21 senelik burnu 1 grm dusme yok ilk yaptigi gibi duruyo diyo onunkini doktor kemik dolguyla desteklemis birazda dikkat ettim hic oynamadi diyo digerinde doktor hesaplamadan yapti demkki doktorla ucu dusermi kalkik kalirmi fln diye konusmadinmi
Siz de bir foto atsanız ben de çok kararsızımYani herkes çok beğendi ama ben endişeliyim yapım gereği iyice oturmadan konuşmyım ama ordaki kızlar tam gösterdiğin gibi yyapmış işte dedi daha demin orda tanıştıpım arkadaş burnunun fotoprafını attıda bayıldım okadar doğal okadar güzel olmuşki inşallah benimkide güzel olmuştur
aynen bende konusucam kesinlikle kalkik bi burun istemiyorum ama iyi desteklesin dusmesinBence bu burun ucu düşmesi kesinlikle doktorda bitişyo yani burun destekliyse güzel yapmışsa düşmez ama burun alt yapısıdnaki kıkırdaklar eksikse düşer burun doktora gittiğimde soracam üleriki yıllarda burun düşermi diye
Ben sordum bugün alçım çıktı yok burun düşmez dedi bu arada burnumu bependim biraz değişik geliyor çnden bakınca insanın siması değişiyor ama beğendiler yani yandan bakınca biraz kalkık duruyo cidden hoşuma gitti şişlik ti ödemdi olmasına rağmen çok hoş tabi yarına kadar nolur bilmem ödemler yer değiştirdiköe burnum yamuk durucak bğyğk ihtimalle aynaya çok bakıp psikolojimi bozmıcamaynen bende konusucam kesinlikle kalkik bi burun istemiyorum ama iyi desteklesin dusmesin
Arkadaşlar foto istiyorsunuz ama buraya herkes fotoğraf atmazki bu cesaret işi ki ben sosyal medya bile kullanmam internette silseniz bile o fotopraflar kalıyo bu tür şeyler hoşuma gitmiyo benimde keşke numaramı verme imkanım olsada telefondan atsam ama şunu söyleyim ciddwn gösterdiğniiz fotoğrafın aynısını yapıyor hatta daha güzelini her burunda farklıdır bunu unutmayın aynı fıtıprafı gösteren iki kişi farklı burunlara sahip olabilirmi adamın eli güzel heykeltraş gibi alışmış artık ve her burunda farklı oluyo yapınıza bağlı o zaten neyin yakışacağını biliyo eğer doktora bırakırsanız ben öyle yaptım çok bozmayın dedim sade olsun dedim hoş olmuş bakalım önümğzdeki zamanlarda sprun çıkmaz inşallah. Gidin bir doktorla konulun ordaki hastalarıyla konuşun hepsi birilerinin tavsiyesiyle geliyo zaten ben burdan gördüğüm burunları çok beğenmemiştim yani aşırı güzel değildi hatta bazıları kötüydü ama herkes fotoğrafını atmıyo tonlarca hastası var adamın her burun farklı. Ben her gittiğimde birileriyle konuştum onlar ameliyat olanların fotoprafları ı gösterdiler bayıldım çoğuna bir kızın abisi olmuş oda istiyormuş yani bir erkek burnu olsada okadar güzeldiki yani hayran kaldım. Bence biraz cesaretli olun gidin konuşun sonra istemezseniz olmazsınız zaten 6 7 ay gün atıyoBen sordum bugün alçım çıktı yok burun düşmez dedi bu arada burnumu bependim biraz değişik geliyor çnden bakınca insanın siması değişiyor ama beğendiler yani yandan bakınca biraz kalkık duruyo cidden hoşuma gitti şişlik ti ödemdi olmasına rağmen çok hoş tabi yarına kadar nolur bilmem ödemler yer değiştirdiköe burnum yamuk durucak bğyğk ihtimalle aynaya çok bakıp psikolojimi bozmıcam
Ya gerçekten çok sevindim şu an. Bugün hastaneye gittim hem doktor biraz gergindi hem de hastane çok kalabalıktı 6 gün kalmasına rağmen acaba olmasam mı diye düşündüm ama içim rahatladı :)Arkadaşlar foto istiyorsunuz ama buraya herkes fotoğraf atmazki bu cesaret işi ki ben sosyal medya bile kullanmam internette silseniz bile o fotopraflar kalıyo bu tür şeyler hoşuma gitmiyo benimde keşke numaramı verme imkanım olsada telefondan atsam ama şunu söyleyim ciddwn gösterdiğniiz fotoğrafın aynısını yapıyor hatta daha güzelini her burunda farklıdır bunu unutmayın aynı fıtıprafı gösteren iki kişi farklı burunlara sahip olabilirmi adamın eli güzel heykeltraş gibi alışmış artık ve her burunda farklı oluyo yapınıza bağlı o zaten neyin yakışacağını biliyo eğer doktora bırakırsanız ben öyle yaptım çok bozmayın dedim sade olsun dedim hoş olmuş bakalım önümğzdeki zamanlarda sprun çıkmaz inşallah. Gidin bir doktorla konulun ordaki hastalarıyla konuşun hepsi birilerinin tavsiyesiyle geliyo zaten ben burdan gördüğüm burunları çok beğenmemiştim yani aşırı güzel değildi hatta bazıları kötüydü ama herkes fotoğrafını atmıyo tonlarca hastası var adamın her burun farklı. Ben her gittiğimde birileriyle konuştum onlar ameliyat olanların fotoprafları ı gösterdiler bayıldım çoğuna bir kızın abisi olmuş oda istiyormuş yani bir erkek burnu olsada okadar güzeldiki yani hayran kaldım. Bence biraz cesaretli olun gidin konuşun sonra istemezseniz olmazsınız zaten 6 7 ay gün atıyo
canim eger olurda olmazsan soyle bana 6 ay beklemiyimYa gerçekten çok sevindim şu an. Bugün hastaneye gittim hem doktor biraz gergindi hem de hastane çok kalabalıktı 6 gün kalmasına rağmen acaba olmasam mı diye düşündüm ama içim rahatladı :)
5 ay sonrasina aldm ocak 17ye verdi 2 hafta okuyi alaliEsabil elere muayne olanlar en son ne zamana gün verdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?