Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Siz kullanmadınız mı sprey? Esabil bry deniz suyu ya da herhangi bir sprey vermedi ama cidden antibiyotikli krem sürdüm ama kanlar orada kurudu biraz o yüzden eczaneden alıp kullanacağım.

ameliyatin nasil gecti canim zormuydu uyaninca naptin
Ameliyatım beklendiği gibi başarılı geçti dedi esabil bey şekli istediğin gibi oldu dedi tabi zaten burnumu gören herkes şu an bile çok güzel görünüyor diyorlar. Onun dışında ameliyata girmekte bişey yok canim ben biraz gergin girdim ama inan anesteziyi alınca zaten gidiyorsun ben nasil uyuduğunu hatırlamıyorum bile. Ameliyata 10.30 a doğru girdim 12 gibi çıktığını söyledi ailem. Benim belkide en sıkıntı yaşadığım şey anestezi olayıydı çünkü uyanırken baya bir ağlamışım bende hayal meyal hatırlıyorum ve baya üşğdüğümü hatırlıyorum. Benim cildim biraz hassas hem erkenden hem de çok morardım ve şiştim şimdi 3. günümdeyim şişliklerim ve morluklarım artik yavaş yavaş Yüzümün altina inip geçmeye başladı bile. Ama şu an cidden fatih ürek bülent ersoy karışımı gibi bişeyim. Ağrım çok olmadi hastanede zaten ağrı kesici serumun içinde var ve reçetense de ağrı kesici var zaten ben sabah akşam içiyorum. Bence zaten en büyük sıkıntı tampon ve içindeki kuruyan kanlar. Beni çok rahatsiz ediyo baya o yüzden sürekli aklıma geldikçe polimisin sürüyorum içine ki yumuşasın kanlar diye yoksa tampon çıkartılırken çok acıyormuş. Onun dışında burnun dan hafif hafif sızıntılar gelicek bunlar normalmiş vücudun kendini temizleme çabasıymış. Esabil bey zaten dedi sızıntılar olucak diye. Bide şu an yüzüm şiş ya ağırlık yapiyo yüzüme biraz. Ama bak ben sana şunu diyim ben çok hassas ve ağrı eşiği düşük bir insanım ama inan korkulcak bişey yok ben bunu diyosan bide zaten ağrılı bir ameliyat değil. İlaçlarını güzelce kullanır doktorun hemşirelerin dediklerini yaparsan bide güzel düşünürsen daha rahat atlatırsın yoksa bu tamponla günler geçmiyo.

canim tampon 3 gun kalmiyomu?

Selamlar ben de esabil beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama yaptığı 1 burnu beğenmedim olanlar lütfen yardımcı olun

Kızlar perşembe günü tamponlarım alınacak. Burun ameliyatı olan arkadaşlarım saat kaç gibi gitmiştiniz tamponlarınızın alınması için. Bir de sıra falan almış mıydınız?

Kızlar perşembe günü tamponlarım alınacak. Burun ameliyatı olan arkadaşlarım saat kaç gibi gitmiştiniz tamponlarınızın alınması için. Bir de sıra falan almış mıydınız?
Genelde ben muayene için sıra beklerken tampon için gelenlerle denk geldim. Sıra almıyorlar muayeneler bittikten sonra Esabil bey alıyor bekleyenleri 10.30-11.00 gibi.

merhaba 1 ay sonra burun estetiğim var esabil beye bana eylül sonu tekrar gel demişti şekil vs konuşmak için acaba randevu almama gerek varmı? ameliyat tarihim belli olduğu ve hastası olduğum için randevusuz gitsem öğlenden sonra kabul edermi?

Son düzenleme:
Selamlar ben de esabil beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama yaptığı 1 burnu beğenmedim olanlar lütfen yardımcı olun
canim burun kisisine gore cok degisiyor ben burdan bi kizinkini gordun baya kemerliymis oyle bi olmuski muhtesem ama cok sorunu olmayanin istedigi gibi olmuyo bu biraz senin yuzune ve derine bagli doktorla alakasi yok.Yuzun buyukse ve sen kucucuk burun istersen olmaz karin deriliysen yine oyle olmaz. beklentini kendine gore ayarlicaksin

kabul etmez sira alip git sonra odasina kabul etmiyor hakli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…