Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende o günlerimi hatırlıyorumda 7. Günü bırak 2. Haftamda anca insan içine çıkabilecek duruma gelmiştim. Ama belki bu arkadaşın yüzü o kadar morarmaz
Canim 4. Haftam hala burnum sis ve halsizim ilk 2 hafta hele halsizlikten oluyordum ameliyat ne kadarda olsa bicak yarasi kucumsencek bi durum degil

Bence de rahat edemezsin ben ameliyattan 3 hafta sonra okula gittim sürekli ağzımdan nefes aldığım için aşırı rahatsız oluyordum daraltı geliyordu
Burnun tam olarak ne zaman acildi bugun tam 4. Haftam azcik acildi ama geceleri asiri tikaniyor

Burnun tam olarak ne zaman acildi bugun tam 4. Haftam azcik acildi ama geceleri asiri tikaniyor
Canım hala tam açılmış değil benim hatta 3. Ay kontrolüne gittiğimde Esabil beye bu tıkanıp açılmasını söylemiştim burnumun içine bakıp gayet iyi durumda demişti. İlk zamanlara göre tabi ki daha açık durumda ama hala tam açılmış değil. Bazen tam açılıyor

Ben tampınluyken sınava gitmiştim ama gerçektem zor oluyor. Sınavdan sonraya ertelemen en iyisi.

Kizlar ameliyat olali 3 hafta oldu ama hala ici buraz aciyo zaman zaman agriyo bide burnumun yanaklarimla kesistigi yere dokununca aciyo bu normalmi doktora gitsemmi

Bende ağrı olmamıştı buruna masaj yaparken oluyodu biraz

Benimd bazen aciliyor bitti heralde artik nefes alicam derken tikaniyor 6 ayimizi alicak heralde

Merhaba arkadaşlar 2017'de ameliyat oldum burnum artık tamamen oturdu, burada burnunun kısmen düştüğü tarzda yorumlar okudum fakat bende öyle bir durum olmadı burnum ekstradan daha dik oldu, ve burun ucumda ki ödem geçmedi orada top gibi kaldı beni rahatsız etse de o durum çevremde ki çoğu insan tarafından da beğeniliyor, benim burun dediklerimle de herhangi bir küçültülme yapılmadı o yüzden daha doğal bir burnum var isteyen arkadaşlara özelden fotoğraf atabiliriö.

Merhabalar çok güzel olmuş acaba önceki burnunuz nasıldı ve ameliyattan ne kadar zaman sonra bu kareler acaba

Merhabalar ben de e
Merhaba,ben de esabil hocaya ameliyat olalı 2 ay olacak çok mutsuzum. Burnum haliyle çok şiş ama her geçen gün umudum tükeniyor sizin burun ameliyatı olduğunuz ilk zamanlar nasıldı burnunuz görme şansım var mı özelden? Lütfen

Merhabalar bana da atar mısınız

Arkadaşlar merhaba burun ameliyatı olalı 3 ay oldu suratım hala domuz gibi sanki burnumla büsbütün, kalın değişik ucu falan. Zaman geçtikçe bu şişlikler indikçe (yani diliyorum ki şiştir)küçülüp inceliyor mu ne gibi değişiklik oluyor lütfen yardımcı olur musunuz?? Şimdiden teşekkürler

Ben de buna cevap arıyorum yardım lütfen.

Ben de buna cevap arıyorum yardım lütfen.
Suratın preslenmiş gibi mi senin de? Böyle gözlerin tuhaf bakıyor, suratın genişlemiş gibi? Ucu da kocaman? Bunlar geçecek mi bilmiyorum aksi halde iyi olamayacağım zira cok kotü bi burnum zaten yoktu inanılmaz pişmanlık yaşıyorum ve ruh halim bitik durumda üç aydır eve kapattım kendimi psikolojım alt üst

Kesinlikle,bakışlarım değişti önceden anlamlı bakan o gözler şimdi çok afedersin aptal gibi bakar oldu.. Kas ortam hâlâ çok şiş 2 ay oldu ama hala pek değişim yok istediğim buruna dair em ufak bir şey yok,burun sırtımda önceleri hiç kemik kalmamış sanıyordum git gide geçer gibi oldu ama hala garip hissediyorum ben de ameliyatı olduktan sonra kaç hafta çıkamadım dışarı her şeyde isteksizdim mutsuzdum... Ameliyat olduktan sonra güzellik gelir sanıyordum değilmiş... Öyle şiş ki hele ucu,uzun kalmış sanki büyük patates gibi bir burun napicagimi ben de bilmiyorum

Esabil Hocaya ameliyat olacağım yorumlarınızı okuyunca açıkçası çok şaşırdım ve tereddüt ettim.
Ameliyat öncesinde burnunuz ciddi anlamda sorunluysa evet iyileşme süreci uzun sürebilir. Deriniz, kemik yapısı da etkiler ve ayrıca ameliyat sonrasında kendinizin de yapması gereken birtakım şeyler var. Özen mi göstermediniz kendinize yoksa burnunuz sorunlu muydu?

Ben gereken özeni fazlasıyla gösterdim,hatta uzun bir süre dışarı cikmadim çok soğuk etkilenmesim diye. Ay benim yaptiklarimi bir bilseniz inşallah bu zor süreci atlatırız ve bu burunlar bzii olumlu yönde şaşırtır da şaşar kaliriz amin. Akabinde ben doktor açısından keşke o doktora gitmeseydim diye bir pişmanlık asla yaşamadım,sizi yorumlar olumsuz etkilemesin. Kalbinizi dinleyin

Teşekkür ederim ♡ , Siz de içinizi ferah tutun biraz sabır gerektiren bir süreç. Esabil Bey ilaç yazdı mı acaba? Tamponlardan sonra deniz suyu ve krem kullanacağım ödem için. Kullandınız mı siz de, çok faydası olur

İlaç yazdı ilaçları düzenli kullandım ama o süreçte kanamam çok olmuştu akabinde hapsuruyordum hapsurmamak için bir şey vermedi. Normalde diğer doktorlar yazıyor. Bana herhangi bir deniz spreyi dedi ben sterimar alıp kullandim zaten deniz suyu bağımlılık falan yapmaz. Tavsiye :) sterimar güzeldir

bu normal mi bilmiyorum ama benim de burnum fazlasıyla şiş. birinci ayımı doldurdum, alçım çıktığından itibaren burnum yamuktu. kemiğin törpülendiği kısım aşırı şişti ve burnum gerçekten yamuktu . herkes ödem dedi. sakin kalmaya çalıştım ama ucu da yamuktu ve moralim bozuluyordu. yandan aşırı bir sıkıntısı yoktu ama önden gerçekten hem çok şiş hem de yamuk bir burundu. ilk ay kontrolüme dün gittim. kapı önünde aşırı moralim bozuldu çünkü herkes burnumda sıkıntı olduğunu söyledi, yamuk olduğunu. içeri girince esabil bey baktıktan sonra eliyle kemiğe aşırı baskı uygulayarak sağ tarafımı oturttu. hani korkutmak için söylemiyorum ama kemik sesi duydum ve bir an kemiğimin kırıldığını falan düşündüm. yaşadığım acıyı anlatamam bile tamponda, ameliyatta bile böyle bir acı hissetmemiştim. kanadı biraz. sonra esabil bey aynaya bakmamı söyledi. yamukluğu direk farketmiş odaya girdiğimde. benim ağır masaj yapmam gerekiyormuş çünkü sağ tarafım çok ödemliymiş. kemiği oturtmak zorunda kaldığından böyle bir şey yapmış. ısrarla bir sorun olup olmadığını sordum . bana sorun olmadığını her şeyin yolunda olduğunu sadece şişlerim olduğunu bastırarak masaj yapmam gerektiğini söyledi. daha önceden bu tarz bir şey yaşayan var mı? ben hiç duymadım dünden beri de düşünüyorum... inşallah hepimizin burnu düzelir... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…