Ben ameliyat gunu göstermiştim foto canım birde ameliyatta anestezi almadan önce sormuştu bana sormak istedigin birşey varmı die tabi o heycanla korkuyla yok demiştim :)canım birde benim merak ettiğim bişi var şimdi ön görüşmelerde foto falan gösteriyoruz ya, sonucta doktor çok yoğun unutur kimin neyi istediğini o yüzden ameliyattan önce tekrar bir konusup analiz falan yapıyor mu ? nasıl istediğini ameliyattan hemen önce soruyor mu?
Bana da foto atar misin? Ben de 2 kasimda olucam gun yaklastikca insan heyecanlaniyorKızlar alçım dün çıktı foto isteyenler özelden atabilirim :)
Tabi atarım sormak istediğiniz soru varsada yardımcı olurum :)Bana da foto atar misin? Ben de 2 kasimda olucam gun yaklastikca insan heyecanlaniyor
Canim cok begendim cok guzel olmus yuzunede cok yakismis tam olarak ne kadar oldu ameliyat olali tam iyilesmemis belli ama dedigim gibi yuzune cok yakismisTabi atarım sormak istediğiniz soru varsada yardımcı olurum :)
Teşekkür ederim daha çok yeni 6 ekimde ameliyat oldum alçımda dün alındı biraz geç alındı benim alçı normalde 10.günde alınıyor benim 14.günde alındı alçı gevşemediği içinCok tesekkur ederim
Canim cok begendim cok guzel olmus yuzunede cok yakismis tam olarak ne kadar oldu ameliyat olali tam iyilesmemis belli ama dedigim gibi yuzune cok yakismis
sağolasın canım benimMrb tuba
Benim gosterdigim resimede benziyo ayrica nasil tarif ettiysem oyle oldu mesela ben dedimki delikler cok buyuk ben kibar kucucuk delikler olsun yandan bakinca ici gorunmesin dedim cok kalkik olmasin ama kaviste olsun dedim delikler filan cok kibar olmus hem dedigim seylere dikkat etmis
Diger soruna gelince ameliyattan once zaten yanina gelip soruyo soylemek istedigin var mi nelerden rahatsizsin resim filan varmi begendigin diyo olurdu yada olmazdi anlatiyo
Yani doktor tabiki aklinda tutmayacagi icin yine bi gorusuyosun ameliyata baslamadan sonra anestezi oluyosun icin rahat olsun kendini iyi anlat gerisini ona birak
Kendisi çekiyor resmi canımya kızlar bişi sorcam , esabil hoca ameliyat gününden bir gün önce geliceksin son detayları konuşcaz resim çektircez dedi acaba fotoğrafçıda falan mı çektiriyoruz bilgisi olan var mı? birde güzel buruncuklarınızın rsmini koyarken öncesi sonrası halini birlikte atsanız süper olur
teşekkür ederimKendisi çekiyor resmi canım
Kiz ne fotorafcisi:) kendi cep telefonuyla bi onden bi yandan foto cekiyor bide gostercegin fotoraflari begendikleri kararlastir en guzel 2 tanesini kagida bastir ben bilgisayardan cikti aldim telefondan gostermek zor oluyo yine ameliyat gunude tum tahlillerin ve o resimleri yanina alirsin ayrica doktor morluk kremini soylememisti ama ben ameliyat gunu arnica krem goturdum bitkisel bi krem morluk ve sislikler icin iyi geliyo diye anneme bdn cikar cikmaz once bu kremi sur sonra buz uygula dedim ameliyattan cikar cikmaz morluklarin ustune hep surduk sonra buz uyguladim ona ragmen cok morardi ama 3 gunede gecti sana tavsiyem yanina bi dudak kremi al cok gerilecek kuruyacak onun disinda yuzun morken gunese kesinlikle cikma morluklar kalici oluyo o zaman bi yakinimda oldu bide kati seyler yiyemiyosun onun agzin cok acilmiyo cantana 2 tane muz koy sut ve bebe buskuvisi al cok acikip orda bisey yiyemedimya kızlar bişi sorcam , esabil hoca ameliyat gününden bir gün önce geliceksin son detayları konuşcaz resim çektircez dedi acaba fotoğrafçıda falan mı çektiriyoruz bilgisi olan var mı? birde güzel buruncuklarınızın rsmini koyarken öncesi sonrası halini birlikte atsanız süper olur
Kiz ne fotorafcisi:) kendi cep telefonuyla bi onden bi yandan foto cekiyor bide gostercegin fotoraflari begendikleri kararlastir en guzel 2 tanesini kagida bastir ben bilgisayardan cikti aldim telefondan gostermek zor oluyo yine ameliyat gunude tum tahlillerin ve o resimleri yanina alirsin ayrica doktor morluk kremini soylememisti ama ben ameliyat gunu arnica krem goturdum bitkisel bi krem morluk ve sislikler icin iyi geliyo diye anneme bdn cikar cikmaz once bu kremi sur sonra buz uygula dedim ameliyattan cikar cikmaz morluklarin ustune hep surduk sonra buz uyguladim ona ragmen cok morardi ama 3 gunede gecti sana tavsiyem yanina bi dudak kremi al cok gerilecek kuruyacak onun disinda yuzun morken gunese kesinlikle cikma morluklar kalici oluyo o zaman bi yakinimda oldu bide kati seyler yiyemiyosun onun agzin cok acilmiyo cantana 2 tane muz koy sut ve bebe buskuvisi al cok acikip orda bisey yiyemedim
Onun disinda basta morluk olmayabiliyo 2.ve 3.gun asil morarmaya sismeye basliyo kokma sakin buz uygulamayi aksatma mola vere vere uygula bence jel buzlar var eczanelerde en kullanislisi o digeleri gozu kavramiyor ondan aldim vee basta burnun cok kalkik durursa sakin sasirma aaa bu nolmus deme gercekten ben bunu cok taktim domuz burnu gibiydi bugun 10 gun ve baya baya indi
Selam alçın çıktımı ilk ne hissettin begendin mi? eminim cok guzel olmuşturHeycanliyim bi sabah olaydi bi kurtulaydim zaten cikmak uzere baya gevsedi ilk is foto atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?