Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar nerelerdesiniz sanki herkesler bi kayboldu dagildi nasil gidiyo burunlar nasil keyfler nasil hic sesiniz cikmiyo

Ay benim yarin alcilar herseyler gidiyo heycanliyim ama doktora sorcagim bisey var oda burun delikleri..
Kibar kucuk guzel de biri yuvarlak biri olips seklinde farkli duruyo birbirinden
Daha cok erken biliyorum ama odemlerim yok dencek kadar az baya toparladim herseyi hosuma gitti sadece bi deliklerin farkliligi kafama takildi sorcam bi bakalin

sor tabi hatta eline yazda git unutma bazen arada kaynıyor çıkınca hatırlıyor insan. yani tamponlar çıktığında eşitken şimdi farklılık var ise muhtemel ödemdendir die düşünüyorum

Kızlar alçım dün çıktı foto isteyenler özelden atabilirim :)

Bende atarim burdan yarin cikiyo alcim yinede atiyim simdi

Eklentiler

• 20161021_172456.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 198
Saol sekerim darisi basina valla ciger gibi kan oturdu sanirsin oyle morardi agrim da oldu ama hepsi 3 gunde toparlandim cok hizli iyilestim hic korkma hele narkoz isin en rahat kismi
Zor olan psikolojik yani sabirli olmak surekli incelememek asil bunlar zor yoksa korkulacak hiicc bir yani yok doktordanda memnunum sadece cok konuskan degil e bende normalde cok dilliyimdir basiretim baglanip konusamiyorum allahtan ne istedigimi sikayetlerimi iyi anlatttim kisa ve oz
Oda elinden gelenin en iyisini yapmis yarin yine burdan aticam boy boy foto:)

bekliyoruz resimlerinizi bende bir an önce olsam bol bol resim paylaşıcam :)

Merhaba. Gecmis olsun bende ocak ayında gitmeyi düsünüyorum benlede paylasırsanız sevinirim.

Bana da 1 ay oldu ameliyat olalı. Hala şişliklerim var özellikle kaslarimin arasında .ama beni en çok tedirğin eden yan tarafta bişey var sert o hala duruyor .kemik olmasından şüpheleniyor um inşallah değildir

Ama içimden bir ses kemik diyor.birde benim burun ucumdaki renk farkı gitmedi.

Keske doktola bi gorussen haftasonu filan ankaraya gelme sansij yokmu belki bi bakar bisey der en azindan icin rahatlar valla bende sislikler hep gitti 9.gunum ama iste odem bu kadar gitmesine ragmen delikler ayni degil biri yuvarlak biri uzun bende ona takildim buradakiler odemdendir zamanla geciyo diyolar ama bakalim artik onun disinda iyiyim begendim

"Erktan, doktorla gorusme imkanin varsa gorussen en azindan kafandaki sorularin cevabini almis olursun ya. Sehir disindaysan baska bi doktorla gorussen?

senin doktora gösterdiğin fotoya benzer mi burnun ? tabi şuan anlaması zordur ama kalıp olarak benziyor mu?

Kızlar alçım dün çıktı foto isteyenler özelden atabilirim :)
canım birde benim merak ettiğim bişi var şimdi ön görüşmelerde foto falan gösteriyoruz ya, sonucta doktor çok yoğun unutur kimin neyi istediğini o yüzden ameliyattan önce tekrar bir konusup analiz falan yapıyor mu ? nasıl istediğini ameliyattan hemen önce soruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…