Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Onu bulamadim suan netten bulmamistim zaten burdan yaptiran birinin fotosuydu arsivden gezerken raslamistim hemen cikartmistim hah tam istedigim diye

BUDA ONCESI SONRASI BUYRUNUZZZ

Eklentiler

• photostudio_1477143476605.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 556
Her acidan atacagim demistim 10.gununde alcim cikmisken hevesle atayim belki firsat olmaz bi daha
Masaj verdi bunlari uygula odem var biraz dedi ama acayip aciyo bastirincs masaj yaparken
Bugune bin sukur allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• photostudio_1477148610021.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 588
Her acidan atacagim demistim 10.gununde alcim cikmisken hevesle atayim belki firsat olmaz bi daha
Masaj verdi bunlari uygula odem var biraz dedi ama acayip aciyo bastirincs masaj yaparken
Bayıldım sana harika olmuş valla çok korkuyordun allah gönlüne göre vermiş

Gercekten cok begendim yasini bilmiyorum ama su halinle 20 yasinda gibi duruyorsun daha 10. Gun olmasina ragmen gercekten harika. Benim de 11 kasimda olacak insallah bakalim ben de bu kadar degisecek miyim

Teskurr canim benim ben evet korkuyodum ameliyattan degilde istedigim gibi olmazsa iri durursa diye endiselerim vardi ama icime baya sindi cok sukur bu halini sevdim masaj yapmak zor oluyo aciyo bastirinca elleyince ucunda baya bi odem var sis gerisi zamana birakmak artik

:) 2 kiz annesiyim yasim 27 cok saol boyle moral oyle guzel oluyoki
Ameliyat olup bitiyo bide canim oek tatlidir hani cok mizmizimdir ama gercekten dayanikmicak bisey degil asil sonrasi zor olan sonra ki surecte birilerinin moral vermesi onun cok saolun bu site bana onceki sonraki surecte hep yardimci oldu bende tum olacaklara yardimci olmaya hazirim hep buralardayim sorunuz filan olursa bide gercekten saolun moral oldugunuz icin

Alcim suan cikti cok begendim tam istedigim gibi insallah dusmez hep boyle kalir ucu cok sis ona ragmen cok kibar hic degismeyip boyle odemiyle kalsa bile bayildim mutluyum yaa soran herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim artik
Ayy çok merak ettim hadi foto at

Atmışsın foto şimdi gördüm:) çok beğendim bayıldım hatta

Yaa siz boyle dedikce acayip mutlu oluyorum ben cok onemserim baskalarinin ne dedigini cokta kafaya takarim cok saolun kizlar yaa

Tesekkur ederim cok destek oldunuz o kadar soru sordum korktum fazla pimpirikli davrandim ama icimede sindi
suan ucu cok sert top gibi surekli masaj yap dedi ama aciyo yaa dokunmaya cekiniyorum valla

Evet ilk zamanlar acıyor ama daha sonra acı olmuyor .ama sen masaj yap .ödemler daha hızlı iner .

Tabi yapcam artik ucu cok hassas ve sert insallah cok degismez ben bu halini begendim bambaska biseye donusmezse iyi yani memnunum diyebilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…