- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Bayıldım sana harika olmuş valla çok korkuyordun allah gönlüne göre vermişHer acidan atacagim demistim 10.gununde alcim cikmisken hevesle atayim belki firsat olmaz bi daha
Masaj verdi bunlari uygula odem var biraz dedi ama acayip aciyo bastirincs masaj yaparken
Bugune bin sukur allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy çok merak ettim hadi foto atAlcim suan cikti cok begendim tam istedigim gibi insallah dusmez hep boyle kalir ucu cok sis ona ragmen cok kibar hic degismeyip boyle odemiyle kalsa bile bayildim mutluyum yaa soran herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim artik
Atmışsın foto şimdi gördüm:) çok beğendim bayıldım hattaHer acidan atacagim demistim 10.gununde alcim cikmisken hevesle atayim belki firsat olmaz bi daha
Masaj verdi bunlari uygula odem var biraz dedi ama acayip aciyo bastirincs masaj yaparken
Bugune bin sukur allah isteyen herkese nasip etsin
Çok hoş olmuşş :)10 gunum alcinin ciktigi an
Bence sana şu saatten sonra kötü yorum yapan hasetinden yapar ben bayıldım çok yakışmışYaa siz boyle dedikce acayip mutlu oluyorum ben cok onemserim baskalarinin ne dedigini cokta kafaya takarim cok saolun kizlar yaa
BUDA ONCESI SONRASI BUYRUNUZZZ
Canım hayırlı uğurlu olsun .çok beğendim güle güle kullan burnu şunu çok güzel olmuş çok yakışmış .Yaa siz boyle dedikce acayip mutlu oluyorum ben cok onemserim baskalarinin ne dedigini cokta kafaya takarim cok saolun kizlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?