- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Kiz sen bunca zaman asil bana niye atmadin neyse ben alci cikinca kullaniyim resim isteme hakkimi:)Özelden msj attım :)
Resim atmadım alçı çıksın atarım yarınKiz sen bunca zaman asil bana niye atmadin neyse ben alci cikinca kullaniyim resim isteme hakkimi:)
özelden atma buraya at bizde görelim fikir olsun =)Özelden yarın foto atarım :) Doktor bana çok şiş ve ödem var dedi ama şu halini bile cok begeniyorum :)
Bugun 7.gunum tampon cikinca nefes alabilmek cok guzel. Okyanus suyu kullaniyorum agrim sizim hic yok morluklarda sararmaya basladi bu halde resim atmak kimse istemiyor tam iyilesoyim alcim ciksin diye dusunuyor ama merak edenlere atiyim dedim
sanırım burnunuzu az çok hatırlıyorum. eğer doğru hatırlıyorsam şimdiden çok güzel olacağa benziyor :)Bugun 7.gunum tampon cikinca nefes alabilmek cok guzel. Okyanus suyu kullaniyorum agrim sizim hic yok morluklarda sararmaya basladi bu halde resim atmak kimse istemiyor tam iyilesoyim alcim ciksin diye dusunuyor ama merak edenlere atiyim dedim
buda ameliyat oncesi buraya attigim burnumEki Görüntüle 1890173 Ya benim burun delikleri buyuk ve burun sarkik e cok islem gerek ondan pinpirikliyim
doktorun numarası sizde var mı? ben unuttumda almayı.buda ameliyat oncesi buraya attigim burnum
ameliyat olmadan önce esabil beyle görüşmeyi nasıl sağladınız yani burun fotolarını falan çekiyor ya onun için çağardığında tekrar randevu aldınız mıBende isteyene özelden atabilirim foto herzamanda aklınıza takılan soru varsa cevaplarım buralardayım :)
Ben hep randevu alıp gittim ama 3buçktan sonrada ameliyatı yoksa odasında oluyor.Sanırsam 7 gibi hastaneden ayrılıyor çünkü ben tamponu çıkarmak için gittigim akşam 6 yı geçiyordu hastaneden ayrıldıgımda...ameliyat olmadan önce esabil beyle görüşmeyi nasıl sağladınız yani burun fotolarını falan çekiyor ya onun için çağardığında tekrar randevu aldınız mı
cok teşekkürler detaylı anlatmıssın canım sağolasın. ama esabil bey bana cuma günü bana gel demişti yani daha doğrusu ben aramassam sen ara gibi bişiler dedi benim ameliyat günümde pazartesi. acaba sen özelde olduğun için mi aynı gün sordu yoksa diğer arkadaşlarda mı öyle ?Ben sureci anlatiyim
Evraklari tamamladim anestezi uzmanina onaylattim sonra esabil beyin yanina gittim evraklar tamam ne zaman gun alirim dedim 2 ay sonraya dedi bende o zaman ozelde olayim disarda hemen oluyomus dedim tamam dedi gunumu soyledi not etti baska hic ama hic bisey konusamadik 1 hafta sonra ameliyat gunumde dedigi hastanede oldum tekrar kan vs.. Olmuyor orda aneliyattan once konusuruz dedi odaya aldilar beni ustumu filan giydim hazirladilar ve doktor yanima geldi nasil bi burun istedigimi bi kac fotorafla gosterdim burun deliklerim cok buyuk onlar kuculsun istiyorum sarkiklik gitsin filan diye tarif ettim tamam dedi dinledi 15 dk konustuk o sirada foto cekti ve sonra ameliyata girdim sorun olursa cevaplarim
Iyi yapmissin gidip saati ogrenirsin ayrintili bi konuursun icin daha rahat girersin ama gidemesende amelihaytan once yine konusup oyle alirdi benim evim 3 vesait uzaklikta ben ondan olcagim gun konusurum diye gitmedim bi daha doktorada orda konusurz dedim resim filan gostercektim yoktu o an yanimda o sekilde oldu ama gercekten sikayetlerimi iyi dinledi istedigim neler varsa yapti alcim yarin cikicak artik kurtulcam bakalim sonuc nasil olacakneyse ben yarına randevu aldım bakalım nolacak belkide ameliyat saati falan hakkında bişiler der hayırlısı canım dua edin olayımda bende ağrısız sızısız atlatayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?