Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Tamam bekliyoruz bende gormemisin burnu olmus misali morumla sisimle tamponumla hep cekildim foto olardan album yapicam buraya

Bugun 7.gunum tampon cikinca nefes alabilmek cok guzel. Okyanus suyu kullaniyorum agrim sizim hic yok morluklarda sararmaya basladi bu halde resim atmak kimse istemiyor tam iyilesoyim alcim ciksin diye dusunuyor ama merak edenlere atiyim dedim

Eklentiler

• 1476883020503.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 272
Bugun 7.gunum tampon cikinca nefes alabilmek cok guzel. Okyanus suyu kullaniyorum agrim sizim hic yok morluklarda sararmaya basladi bu halde resim atmak kimse istemiyor tam iyilesoyim alcim ciksin diye dusunuyor ama merak edenlere atiyim dedim

çok havalı görünüyo yaaa =))

sanırım burnunuzu az çok hatırlıyorum. eğer doğru hatırlıyorsam şimdiden çok güzel olacağa benziyor :)

Onceki burnum cok sarkikti ve delikler acayip buyuktu ilk istegim kucuk kibar delikler dedim doktoruma simdi daha 7 gunluk cok sis ona ragmen memnunum eski burnum gulunce konusunca agzima kadar inerdi hem delikler kibar hemde kutu gibi oldu ben begendim daha bide zamanla oturunca iyi olcak sanirim oyle ameliyat bitince kaybolmaya niyetim yok hep paylasicam yardimci olabilmek icin malum karar vermek zor

Kızlar ameliyattan önce görüşmek için tekrar randevu alıcak mıyız randevuları kapalıymış sanırım benimle görüşmesi için saat kaçta falan gitmem lazım ameliyata girmeden önce bi saati falan var mı ameliyt olan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi

Bende isteyene özelden atabilirim foto herzamanda aklınıza takılan soru varsa cevaplarım buralardayım :)
ameliyat olmadan önce esabil beyle görüşmeyi nasıl sağladınız yani burun fotolarını falan çekiyor ya onun için çağardığında tekrar randevu aldınız mı

ameliyat olmadan önce esabil beyle görüşmeyi nasıl sağladınız yani burun fotolarını falan çekiyor ya onun için çağardığında tekrar randevu aldınız mı
Ben hep randevu alıp gittim ama 3buçktan sonrada ameliyatı yoksa odasında oluyor.Sanırsam 7 gibi hastaneden ayrılıyor çünkü ben tamponu çıkarmak için gittigim akşam 6 yı geçiyordu hastaneden ayrıldıgımda...

Evraklari tamamladiysaniz ve ameliyat icin gun aldiysaniz bi daha gitmenize gerek yok ameliyat olacaginiz gun begendiginiz bi resim varsa gosterir ayrintili ne istediginizi sikayetlerinizi anlatirsiniz sonrada ameliyata alir
Simdi zaten aklilda kalmaz doktor ameliyat oncesi konusup dinleyip sorulari cevaplayip o sekilde aneliyata aliyor benimde oyle oldu

Ben sureci anlatiyim
Evraklari tamamladim anestezi uzmanina onaylattim sonra esabil beyin yanina gittim evraklar tamam ne zaman gun alirim dedim 2 ay sonraya dedi bende o zaman ozelde olayim disarda hemen oluyomus dedim tamam dedi gunumu soyledi not etti baska hic ama hic bisey konusamadik 1 hafta sonra ameliyat gunumde dedigi hastanede oldum tekrar kan vs.. Olmuyor orda aneliyattan once konusuruz dedi odaya aldilar beni ustumu filan giydim hazirladilar ve doktor yanima geldi nasil bi burun istedigimi bi kac fotorafla gosterdim burun deliklerim cok buyuk onlar kuculsun istiyorum sarkiklik gitsin filan diye tarif ettim tamam dedi dinledi 15 dk konustuk o sirada foto cekti ve sonra ameliyata girdim sorun olursa cevaplarim

Uzun süredir konuya girmiyorum. cankuslarınannesi en çok seni merak ediyordum.Çünkü çok korkuyodun... Ameliyat olmuşsun, gözün aydın kurtulmuşsun. Çok beğendim burnunu. Mor haliyle bile güzel. Darısı bana inşallah. 2 Aralık'da devlet de olacağım Allah'ın izniyle. Aynı zamanda başka ameliyat da olacağım, ikisine birden çok zorlanmam inşallah.

Ayy saolasin tesekkur ederim evet ben oldum kurtuldum ince deriliymisim cabuk toparladim cok morlugum olmustu ama hizla gecti suan sarardilar
Cumartesi alcimda cikiyor yine fotoraf aticam en cok rahat rahat banyo yapmayi ve makyaj yapmayi ozledim
Cok korkuyordum cunku burun deliklerim buyuktu ve kuculmez kocaman kalirsa diye endiseliydim ama cok kibar oldu memnunum
Deliklerin biri farkli biri daha farkli oda zamanla duzelir diye okudum ama merak ediyorum yani fark edilmiyo cok
Ama biri daire sekli biri biraz daha olips gibi
Hayirlisi bakalim cumartesi tum hepsinden kurtulcam suan alci cok kasindiriyo ama inanilmaz iyi nefes aliyorum

cok teşekkürler detaylı anlatmıssın canım sağolasın. ama esabil bey bana cuma günü bana gel demişti yani daha doğrusu ben aramassam sen ara gibi bişiler dedi benim ameliyat günümde pazartesi. acaba sen özelde olduğun için mi aynı gün sordu yoksa diğer arkadaşlarda mı öyle ?

neyse ben yarına randevu aldım bakalım nolacak belkide ameliyat saati falan hakkında bişiler der hayırlısı canım dua edin olayımda bende ağrısız sızısız atlatayım inşallah

neyse ben yarına randevu aldım bakalım nolacak belkide ameliyat saati falan hakkında bişiler der hayırlısı canım dua edin olayımda bende ağrısız sızısız atlatayım inşallah
Iyi yapmissin gidip saati ogrenirsin ayrintili bi konuursun icin daha rahat girersin ama gidemesende amelihaytan once yine konusup oyle alirdi benim evim 3 vesait uzaklikta ben ondan olcagim gun konusurum diye gitmedim bi daha doktorada orda konusurz dedim resim filan gostercektim yoktu o an yanimda o sekilde oldu ama gercekten sikayetlerimi iyi dinledi istedigim neler varsa yapti alcim yarin cikicak artik kurtulcam bakalim sonuc nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…