Tesekkur ederim daha guzeli sizin olsun:)Canim burnun çok güzel olmus darisi basimiza cankuslarinannesi
Atarım canım yarın öncesi sonrası yapıp çok teşekkür ederim bu arada :)çokk çokk güzel olmuş bayıldım valla, güle güle kullan =) ömürlük olsun . yandan da resim atabilir misin. öncesi ve sonrası olarak
Harika olmuş masaj yaparken ağrın var mı kızlar sizede bisey sorucam doktor isteğe göre silikon tampon koyuyor mu?12.gunum
Tesekkur ederim evet masaj yaparken aciyir biraz baslarda ama odemin dagilmasi icin yapmak lazimmis ben pek duzenli yapamiyorum aciyo diyeHarika olmuş masaj yaparken ağrın var mı kızlar sizede bisey sorucam doktor isteğe göre silikon tampon koyuyor mu?
Merhaba sizde mi esabil beye ameliyat oldunuz öncesi sonrası yaparmısınız çok güzel olmuşAtarım canım yarın öncesi sonrası yapıp çok teşekkür ederim bu arada :)
Evet benden sonrada buket oldu oda memnun bu baslik altindakiler hep esabil beye olanlar zaten
Yapiyor tabi gordum ben hastanede burnu alcili erkek hastalarini tabi erkeklerinki daha farkli dogal ve duz yapiyor
Dikmen de cerahi tip merkezi diye ameliyatlarin filan yapildigi bi yer ozelde ben hemen olabilmek icin 3.500 tl ye oldum eger 2 ay beklerse devlet hastanesindede 2.300 civarina olabilir
Çok yakışmışşşAtarım canım yarın öncesi sonrası yapıp çok teşekkür ederim bu arada :)
Çok sağol canım kaşımın arasında bir şişlik var ki inmek bilmiyor 12 gün sonra nişanım var napıcam bilmşyorum resim de atamadım çok panikledim inermi sizce kızlar çok sorun etmeye başladım napıcamÇok yakışmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?