Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Harika olmuş masaj yaparken ağrın var mı kızlar sizede bisey sorucam doktor isteğe göre silikon tampon koyuyor mu?
Tesekkur ederim evet masaj yaparken aciyir biraz baslarda ama odemin dagilmasi icin yapmak lazimmis ben pek duzenli yapamiyorum aciyo diye
Tampon zaten silikon herkese silikon tampon yapiyor obur bezden olan eskide kalmis tercih edilmiyor

Kızlar benim tamponların biri altta biri üstte tam simetrik değil sorun olur mu ki kafama takıldıda sizinkiler simetrik miydi?

Yapiyor tabi gordum ben hastanede burnu alcili erkek hastalarini tabi erkeklerinki daha farkli dogal ve duz yapiyor

Yapiyor tabi gordum ben hastanede burnu alcili erkek hastalarini tabi erkeklerinki daha farkli dogal ve duz yapiyor

Eşimi götüreceğim randevu aldım 182 den simdi :) bu ameliyatlari hemen yaptığı özel hastane nerde adı ne orasının ? Sizde özelde olmustunuz degil mi hemen olsun diye :)

Dikmen de cerahi tip merkezi diye ameliyatlarin filan yapildigi bi yer ozelde ben hemen olabilmek icin 3.500 tl ye oldum eger 2 ay beklerse devlet hastanesindede 2.300 civarina olabilir

Dikmen de cerahi tip merkezi diye ameliyatlarin filan yapildigi bi yer ozelde ben hemen olabilmek icin 3.500 tl ye oldum eger 2 ay beklerse devlet hastanesindede 2.300 civarina olabilir

Özel daha mantıklı olur eşim icin :) beklersek cayar o simdi :) özel hastanede odalar falan tek kişilik mi ?

Evet tek kisilik icinde wc lavabo hepsi var zaten 1 gece kaliyosun gece boyunca yaninda kalacak kisinin buz uygulamasi gerekli bi sorunuz olursa cevaplarim

Çok yakışmışşş
Çok sağol canım kaşımın arasında bir şişlik var ki inmek bilmiyor 12 gün sonra nişanım var napıcam bilmşyorum resim de atamadım çok panikledim inermi sizce kızlar çok sorun etmeye başladım napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…