Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar bende bi arkadas tavsiyesiyle Esabil Beye burnumu yaptiricam. Sabahtan beri arastiriyorum onun hakkinda bi bilgi bulamadim ama bu siteyi gorunce hemen uye oldum.

Kizlar bende bi arkadas tavsiyesiyle Esabil Beye burnumu yaptiricam. Sabahtan beri arastiriyorum onun hakkinda bi bilgi bulamadim ama bu siteyi gorunce hemen uye oldum.
meraba; ben esabil beye muayeneye gittiğimde br sürrü hastası vardı ve herkes cok memnundu . bende bu gun gitcem gögüs estetiği için hatta düşündüm sadece burun mu yapıyo gögüsten cok burun hastası coktu bilgin olsun

26 şubatta bütün ameliyatim var kızlar, o zaman anlatırım ben detaylı ama şu an yaptırmış olan arkadaşlar paylasirsa ve anlatırsa eğer yararlı olur

merhaba; bende esabil beye ameliyat olucam buyultme ve dikleştirme cok corkuyorum ameliyat sonrası zor mu,

bahar merhaba... çok girmiyorum artık buraya. ancak gördüm mesajını...

benim de aynı senin gibi oldu. dikleştirme vbe büyütme ama benim sadece slikon koyuldu yani extradan deri çıkarma işlemi olmadı. ameliyat sonrası çok zor değil ama göğüs ya neticede insan otururken kalkarken falan çok ağrısı oluyor ilk hafta sonra geçiyor. zaten insan göğüslerine baktıkça mutluluktan ağrıyı falan unutuyor hiç merak etme :) sen hiç kormak. esabil bey zaten iyi bir doktor. şimdiden geçmiş olsun.

Burun estetiği olan varmı.haftaya muayeneye gtcem esabil doktora??? Yardım olurmusunuzz deneyımınızi paylaşın lütfennn

İnş.çok güzel olur..haberlerınızı bekliyoruzzz merakla

Yaptıranlar neden paylaşmıyor örnek olsun bize..bizde yaptrcaz yaa

Arkadaşlar cuma günü ameliyatimi oldum gayet iyiyim çok şişlik ve morluk olmadı hala burnumda tampon var çarşamba günü gidip aldiricam.

Çokk merak edıyorum öncesi ve sonrasıni...bende gitcem esabil beye muayeneye..bide estetik ücreti ne kadar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…