- 8 Şubat 2016
- 2
- 0
- 1
- 28
meraba; ben esabil beye muayeneye gittiğimde br sürrü hastası vardı ve herkes cok memnundu . bende bu gun gitcem gögüs estetiği için hatta düşündüm sadece burun mu yapıyo gögüsten cok burun hastası coktu bilgin olsunKizlar bende bi arkadas tavsiyesiyle Esabil Beye burnumu yaptiricam. Sabahtan beri arastiriyorum onun hakkinda bi bilgi bulamadim ama bu siteyi gorunce hemen uye oldum.
merhaba; bende esabil beye ameliyat olucam buyultme ve dikleştirme cok corkuyorum ameliyat sonrası zor mu,
Canım artık pek cevap vermiyorlar konuya, ben eğer sıkıntı olmazsa cuma günü ameliyat olucam sonrasında yazarım yaşadıklarımıBurun estetiği olan varmı.haftaya muayeneye gtcem esabil doktora??? Yardım olurmusunuzz deneyımınızi paylaşın lütfennn
Bekliyoruz cnm inş çok güzel olurCanım artık pek cevap vermiyorlar konuya, ben eğer sıkıntı olmazsa cuma günü ameliyat olucam sonrasında yazarım yaşadıklarımı
İnşallah canım, teşekkür ederim :))Bekliyoruz cnm inş çok güzel olur
Çok hastası var benim arkadaş şahit hatta ben eskişehirdeyim buranın devlet hastanesi de aşırı burun yapiyo devlette olan cok insan varYaptıranlar özelden resim Atabilirmi.övdükleri kadar varmı cok merak ediyorum..
Cnm nasıl oldunİnşallah canım, teşekkür ederim :))
Arkadaşlar cuma günü ameliyatimi oldum gayet iyiyim çok şişlik ve morluk olmadı hala burnumda tampon var çarşamba günü gidip aldiricam.
Alçılı halini bana atabilir misin cnmArkadaşlar cuma günü ameliyatimi oldum gayet iyiyim çok şişlik ve morluk olmadı hala burnumda tampon var çarşamba günü gidip aldiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?