cevap verdiğin için tşk. oldum sonundaa evet dediğin gibi ağrılar gectikçe görüntü güzelleştükçe yüzüm gülüyo benimde :)) keşke korkudan ertelemeseymişim yıllarımı cokk teşekkür ederim desteyin içinbahar merhaba... çok girmiyorum artık buraya. ancak gördüm mesajını...
benim de aynı senin gibi oldu. dikleştirme vbe büyütme ama benim sadece slikon koyuldu yani extradan deri çıkarma işlemi olmadı. ameliyat sonrası çok zor değil ama göğüs ya neticede insan otururken kalkarken falan çok ağrısı oluyor ilk hafta sonra geçiyor. zaten insan göğüslerine baktıkça mutluluktan ağrıyı falan unutuyor hiç merak etme :) sen hiç kormak. esabil bey zaten iyi bir doktor. şimdiden geçmiş olsun.
yİlk muayenelerde biraz ilgisiz ve soğuk ancak operasyon için kararlı olduğunuzu gördükten sonra daha ilgili davranan bi doktordur.
Operasyon için size çok detay vermeye gerek duymaz ama zaten işini iyi bildiğinden,ne yapması konusunda kesin bi fikri olduğundan çok ayrıntıları size anlatmaya pek gerek duymuyor diye düşünüyorum.Kendinizi Esabil Bey'e bırakın,zaten en doğal ve olması gerektiği gibi yapacaktır.
Burnumda ameliyat sonrası hiç ağrı olmadı.Sadece içindeki tamponlardan ötürü nefes almanız zor oluyor 4-5 gün boyunca.Elmacık kemiklerinizin üzeri 2 gün göztorbası şeklinde şişiyor,10 gün mor renk alıyor.
Göğüs büyütme operasyonu sonucunda da bir hafta kadar hafif ağrılar oluyor göğüs-kol dolaylarında.Abartılacak,korkulacak bi şey yok,herkese tavsiye ederim.!
Geçmiş olsun . fiyat ne kadardi ? Bende edabil beyi düşünüyorum cevap verirseniz çok sevinirim4 mayısta bende ameliyat olacağım o zaman before after fotosu atarım. Çok korkuyorum ama normal burnum gibi kullanamazsam çok acı çekersem falan diye Esabil beyi seçme amacım 2 arkadaşım daha önce ona ameliyat oldu. Biri 1. Yılında diğeri 2. Ayında çok hoşuma gitti doğal duruyor ve iyileşme süreçleri hızlı oldu. Umarım bende de aynı şekilde olur.
Merhaba geçmiş olsun. Nekadara oldunuz ameliyatı ?Merhaba.Arkadaslar ben de 12 gün once ameliyat oldum Esabil Hocaya.Evelsi gun de alçımi cikarttik.Genel olarak memnun ameliyat sonrasi durumlarimdan.Fakat burnumda cok hissedilir bi sislik olmasa da iki kaş arasında bi sislik var,yandan cok belkiödem gecer dedi masaj yap dedi doktor.Gecmemeainden korkuyorum,nette bazi yazilanlardan dolayi. Benzer durum yasayan var mi? gozlerimin arasi genislemis sanki, ifadem degisti.
Net bir fiyat bilgisi vermedi 2 günüm kaldı bakalım ne olacak :)Merhaba geçmiş olsun. Nekadara oldunuz ameliyatı ?
İnşallah çok iyi geçer ameliyatın :) genel mi olucak pekiNet bir fiyat bilgisi vermedi 2 günüm kaldı bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?