Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

esabil beye burun ameliyatı olacam lütfen olan bi arkadaş önce ve sonraki halini atabilirmi? niye kimse cevap vermiyor yaa

Hanımlar merhaba esabil beye ulaşmam lazım telefon numarası veya ulaşacabileceğim herhangi bir yer var mı?

cevap verdiğin için tşk. oldum sonundaa evet dediğin gibi ağrılar gectikçe görüntü güzelleştükçe yüzüm gülüyo benimde :)) keşke korkudan ertelemeseymişim yıllarımı cokk teşekkür ederim desteyin için

burun ameliyatı olanlar neden cevap vermiyor? herkes kendini gizlemeye mi çalışıyor :)

Evet burun ameliyatı olanlar yazsın foto kıysun bizede örnek olur,bende düşünüyorun yaptrmayı ama hiç bi yorum bulamıyoruum esabil beyle ilgili

İlk muayenelerde biraz ilgisiz ve soğuk ancak operasyon için kararlı olduğunuzu gördükten sonra daha ilgili davranan bi doktordur.
Operasyon için size çok detay vermeye gerek duymaz ama zaten işini iyi bildiğinden,ne yapması konusunda kesin bi fikri olduğundan çok ayrıntıları size anlatmaya pek gerek duymuyor diye düşünüyorum.Kendinizi Esabil Bey'e bırakın,zaten en doğal ve olması gerektiği gibi yapacaktır.
Burnumda ameliyat sonrası hiç ağrı olmadı.Sadece içindeki tamponlardan ötürü nefes almanız zor oluyor 4-5 gün boyunca.Elmacık kemiklerinizin üzeri 2 gün göztorbası şeklinde şişiyor,10 gün mor renk alıyor.
Göğüs büyütme operasyonu sonucunda da bir hafta kadar hafif ağrılar oluyor göğüs-kol dolaylarında.Abartılacak,korkulacak bi şey yok,herkese tavsiye ederim.!

y

Merhaba.Arkadaslar ben de 12 gün once ameliyat oldum Esabil Hocaya.Evelsi gun de alçımi cikarttik.Genel olarak memnun ameliyat sonrasi durumlarimdan.Fakat burnumda cok hissedilir bi sislik olmasa da iki kaş arasında bi sislik var,yandan cok belkiödem gecer dedi masaj yap dedi doktor.Gecmemeainden korkuyorum,nette bazi yazilanlardan dolayi. Benzer durum yasayan var mi? gozlerimin arasi genislemis sanki, ifadem degisti.

4 mayısta bende ameliyat olacağım o zaman before after fotosu atarım. Çok korkuyorum ama normal burnum gibi kullanamazsam çok acı çekersem falan diye Esabil beyi seçme amacım 2 arkadaşım daha önce ona ameliyat oldu. Biri 1. Yılında diğeri 2. Ayında çok hoşuma gitti doğal duruyor ve iyileşme süreçleri hızlı oldu. Umarım bende de aynı şekilde olur.

Geçmiş olsun . fiyat ne kadardi ? Bende edabil beyi düşünüyorum cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba geçmiş olsun. Nekadara oldunuz ameliyatı ?

Merhabalar ben dün ameliyatımı oldum. Şu an hastanede yatıyorum. Yemek yiyemediğim için çok üzgünüm bebe maması yiyorum. Ve refakatçinin çok önemli olduğunu anladım. Arkadaşım sağlıkçı olduğu için 15 dkda bir kremlerimi uyguladı, peçetemi değiştirdi. Çıktığımda ağlamışım biraz, üst dişlerim ve damağım birazda başım ağrıyordu ağrı kesicilerle bi kaç saate geçti. Sonra uyudum zaten hep. Morarmam henüz hiç yok,umarım olmazda. Şu an alçı olmasına rağmen yandan bile kemiğimim olmamasına çok seviniyorum umarım çıkınca da güzel olur. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…