- 28 Nisan 2016
- 24
- 1
- 6
- 30
Burnunun bantlı hali bile çok güzel olmuş darısı bana :)Eki Görüntüle 1826614 önceki halim ve Eki Görüntüle 1826617 Dün geceki halimin fotosu bu da. Ara ara yine fotolar atarım.
Mrb.bende çarşamba günü muayene için gidicem esabıl beye..fotolarınızı paylaşmanız mümkünmü çok merak edıyorum lütfen. Özelden msj atamadım sizeMerhaba kızlar :) bende ameliyat olalı 17 gun oldu :)
Sağol canım. Belki burdan yasaktır diye profile albüm yaptım ara ara foto da atıyorum herkes görsün fikir oluşur en azından :)Aynen o kadar herkes fotograf dedigi halde sadece alonedarkangel paylasmis supersin ayrica burnunda cooook guzel gorunuyo
Merhaba dr esabil beye ameliyat olucam demişsin bayağı zaman geçmiş üzerınden acaba oldunmu? Olduysan paylaşırmısın bende muayene oldumda çok lorkuyorum ameliyat için. Foto paylaşırsanız çok sevınırmdr. esabıl beye amalıyat olan pek yok sanırım burda olsa ıyı olurdu enazından fotolarını görebılır bı fıkır sahıbı olurduk bende ayın 26 cuma gunu esabıl beye amalıyat olacam ınşalah ıyı bır sonuç cıkar memnun kalırım
Arkadaşm mrb..esabil beye burun ameliyatı olcam demişsin acaba oldunmu?? Biraz bilgilendirir misin,olduysan foto görebılırmıyım.bende olucamda merak edıyorumbende meme ameliyatı oldum ( büyütme)
çok memmun kaldım üstelik çankıırdan plastik cerrahtan randevu almıştım
sonradan bir dr arkadaşın tavsiyesi üzerine dr esabil ker e gittim
iyiki ona gitmişim
çok memmumun
yakında randevu aldım burun ameliyatıda olacagım
kesinlikle tavsşye ederim
Canım esabil beye burun ameliyatı oldunmu?? Foto görmek istyorum bende olucamda korkuyorm.rica etsem paylaşırmısınMerhaba kızlar bende önümüzdeki hafta esabil Eker e muayene olmayı düşünüyorum ameliyat olan bikaç tanıdığım var memnunlarmış yorumlarda burun ameliyatını beğendim demiş basılarınız ama burunda en az 6aylık bi süreçte olumlu veya olumsuz sonuç alabilirsiniz peki meme büyütmede nasıl bi cerrah
Ameliyat oldunuzmu acaba fotoları merak edıyorum.yardımcı olurmusun.bende burun estetiği olmayı düşünüyorm korkuyormmerhaba arkadaşlar yarın esabil beye burun estetiği muayenesi için gidicem. saat sabahın 4ü oldu hala uyuyamıyorum heyecandan. bi aksilik çıkmazsa ameliyatımı esabil bey yapacak. öncesi ve sonrası için fotoğrafları, doktor ve hastane hakkındaki izlenimlerimi seve seve yaparım bana şans dileyin, dua edin lütfen. hepinize iyi geceler
Sabırsızlıkla bekliyoruz bizimle paylaşırsın fotolarınıKizlaaar esabil eker e 29 haziranda randevum vaaar
Bizim komşumuz da yaptırdı esabil bey e çok güzel oldu birsürü ameliyatlarıni gördüm gönül rahatligiyla ameliyat olucam çok heyecanlıyım
Kizlaaar esabil eker e 29 haziranda randevum vaaar
Bizim komşumuz da yaptırdı esabil bey e çok güzel oldu birsürü ameliyatlarıni gördüm gönül rahatligiyla ameliyat olucam çok heyecanlıyım
Üniversite sınavına gireceğim doktora söyledim 26 haziranda bütün sınavlar bitecek diye o da defterini açtı en yakın tarih 29 uydu o zamana verdi randevuyu 1 ay sonraya falan erteliyo dolu oluyo zaten ya o kadar çok gelen varki esabil bey e birsürü ameliyat olan muayene için geldiğinde çıkarıyorlar orda görüyorum her ameliyatını çok iyi oluyo evim de yakın hastaneye gidip geliyorum rahatlıkla . 28 haziran da da nasıl bi burun istediğimi söylemek için gitcem konuscam 1 gün hastanede yatcam bakalım hayırlısı fotoğraf atıcam size tabikiSimdiden geçmiş olsun, randevu tarihinizi siz mi belirlediniz ? Muaneden sonra en erken ne zamana randevu veriyor ?
1 ay çokmuş ben ramazanin sonunda ankaraya gelicem muane ve randevu almak icin. Ramazan diye çok dolu olmaz diye dusunuyordum bide sicakta vücut odemi zor atıyormus o yüzden kışın yaptırıyorlarmis genelde boş olur diyodum .Üniversite sınavına gireceğim doktora söyledim 26 haziranda bütün sınavlar bitecek diye o da defterini açtı en yakın tarih 29 uydu o zamana verdi randevuyu 1 ay sonraya falan erteliyo dolu oluyo zaten ya o kadar çok gelen varki esabil bey e birsürü ameliyat olan muayene için geldiğinde çıkarıyorlar orda görüyorum her ameliyatını çok iyi oluyo evim de yakın hastaneye gidip geliyorum rahatlıkla . 28 haziran da da nasıl bi burun istediğimi söylemek için gitcem konuscam 1 gün hastanede yatcam bakalım hayırlısı fotoğraf atıcam size tabiki
Ben sınavım olduğunu söylemeden önce bana demişti ama en erken haziran a verebilirim randevularim dolu dedi bende söyledim zaten sınavım var daha erken alamam randevu diye ama bilemiyorum ki nasıl olur 30 u da arkadaşım aldı randevu . Benden 1 gün sonraya da ona verdi ameliyat günü bakalım nasıl olcak1 ay çokmuş ben ramazanin sonunda ankaraya gelicem muane ve randevu almak icin. Ramazan diye çok dolu olmaz diye dusunuyordum bide sicakta vücut odemi zor atıyormus o yüzden kışın yaptırıyorlarmis genelde boş olur diyodum .. Belki uzaktan gelenlere bi güzellik yapiyodur erken aliyodur.
ameliyatınız nasıl geçti ? foto atarım demiştiniz4 mayısta bende ameliyat olacağım o zaman before after fotosu atarım. Çok korkuyorum ama normal burnum gibi kullanamazsam çok acı çekersem falan diye Esabil beyi seçme amacım 2 arkadaşım daha önce ona ameliyat oldu. Biri 1. Yılında diğeri 2. Ayında çok hoşuma gitti doğal duruyor ve iyileşme süreçleri hızlı oldu. Umarım bende de aynı şekilde olur.
güzel geçer herşey umarımBen sınavım olduğunu söylemeden önce bana demişti ama en erken haziran a verebilirim randevularim dolu dedi bende söyledim zaten sınavım var daha erken alamam randevu diye ama bilemiyorum ki nasıl olur 30 u da arkadaşım aldı randevu . Benden 1 gün sonraya da ona verdi ameliyat günü bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?