Maşallah daha da güzelleşmissinbende olduğum gibi koyucam buraya
6 aralık ama belki kasım sonunda da olabilirSaol canim bekliyirz senide ne zamandi seninki tarih bellimi
kafamda istediğim burnun resmi yok sorun orda elimde resim olsa işde bu dicem ama yok ondan stres yapıyorum canımBende oyleydim burda albumler bolumu var ordaki burunlara bakip duruyodum internette surekli arastirma icindeydim ne yapmali nelere dikkat etmeli diye hatta soyle bisey oldu ameliyattan onceki 1 hafta aspirindi antibiyotikti kan sulandirici seyler yememek lazimmis bende ameliyatima bir gun kala yabanmersini yemistim ki bayilirim cok severim megerse oda ayni aspirin gibi acayip kan sulandirma etkisi varmis sonradan ogrendim ama oylece girdim amelyata
Doktorum cok kanamam oldugunu soyledi meger ondanmis iste
Bu arada begendigim burun resmini yine bu sitenin albumler bokumunden buldum kizda cok guzeldi onunda etkisi vardi tamam dedim ben bu burna bayildim hemen ciktisini aldim evraklarimla birlikte onuda yanimda goturmustum
Ben seninkini göstericemBak soyle yapabilirsjn resim sart degil doktora tarif edip cizim yapabilirsiniz
Veya burda albunlere girip bakabilirsin yada bilindik doktorlarin internet adreslerinde yaptiklari burunlar var ordan begenebilirsin ben muhammet dilberin instagramina filan baktim bekir sivri ye baktim bi cok foto vardi oralardan bak google a yaz cikiyor ben resim bulurken hic zorlanmadim
:) kiz benimki daha oturmamis yeni bi burun odemli filanBen seninkini göstericem
Ben sabah aksam kullandim bu okyanus suyunun amaci kabuklari icinde kurutmasin burnu nemlendirsin diye yani burnun tikanmamasi icin ben gunde iki kez kullandim sabah aksam oda zaten hic tikanmadi bende suan aklima gelmedikce hic kullanmiyorum tamamen kisiye bagli ilk bir hafta surekli kullan sabah aksam onun disinda su cekip sumkurebilirsin doktor oda cok rahatlatir bisey olmaz dediKizlar tamponlar alindiktan sonra okyanus suyunu günde kaç defa kullanmak gerekiyor?
Bence seninki harika olmuş doğal ve yüzüne harika gitmiş bence ödemi falan boşver sen:) kiz benimki daha oturmamis yeni bi burun odemli filan
Burda albumler bolumunde cok hos burunlar var nasil bi mutlu oldum varya iyi moral oldunuz bana haa
Odemi filanda takmaz oldum alistim bu haline cok saol sevindim begenmene
Bukett ödemlerin ne alemde nasılsınÇok sağol kuzum alayımda bende deneyeyim az kaldı çünkü geçer umarın iyi dileklerin içinde çook teşekkürler :)
Ay seni yiyecem valla kiz agzindan bal damliyo benim burda forumda moral kaynagim oldun haa :) sen ameliyatini ol cik bende hep sana destek olucam burdan zaten buranin mudavimi oldum cikamiyorumBence seninki harika olmuş doğal ve yüzüne harika gitmiş bence ödemi falan boşver sen
valla burası gercekten harika bir platform insan çıkamıyor birbirimize destek oluyoruz ama ben kendi arkadaşlarımada senin burnunu gösteriyordum maşallah herkes çok beğeniyor. bende masajını yap güzelce kii cabucak iyileşsin :)Ay seni yiyecem valla kiz agzindan bal damliyo benim burda forumda moral kaynagim oldun haa :) sen ameliyatini ol cik bende hep sana destek olucam burdan zaten buranin mudavimi oldum cikamiyorum
Bu arada ben masaji hic yapamiyorum hep aksatiyorum aslinda cok cabuk iyilesmeye meyilli burnumda bende az degilim ugrasmiyorum masaj yaparken icim bi hos oluyor
Guzel seye gelince ilk tamponun ciktigi 6.gunden itibaren burnum bi kere bile tikanmadi nefes acayip iyi aliyorum oksijen sarhosuyum:)
En iyisini yapmışsın sonuçta insan merak ediyor araştırıyor burda birebir hastalarla konuşunca rahatlıyoEvet burasi gercekten cok guzel insan ok bilgi ediniyor ben doktoru burdan buldum ameliyata karar verene kadar surekli sorular sordum resimler istedim o kadar inceledimki sayfalari en bastan baslayip teker teker baktim belki doktorun yaptigi bi burun gorurum diye onun icin olacak olan arkadaslara yazmayi gorev edindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?