Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Canim hayirli olsun demek nisanin var allah devamina erdirsin:)
Simdi sana odem icin tavsiyem
Oncelikle gun boyu surekli elince masaj yap kas ortasina her an elin yuzunde olsun ve bi cok odem attirici besin oneriyolar ama en en en etkilisi ananas kesinlikle
Bunun icin halden bi kutu dolusu alip hergun 1 tane tuketmelisin suyunuda sıkabilirsin ha dersen onla ugrasamam eczanede ananas enzimi diye kapsulleri var cok etkili oldugunu estetik ameliyat sonrasi doktorlarin tavsiye ettigini duydum hic bi yan etkisi yok bitkisel ananas enzimi
Genelde yag yakiminda selulut gidermede kullaniliyormus onu deneyebilirsin
Ben ananas deniyorum baya azaldi memnunum soymasi sıkmasi zahmetli oluyo ama esime hallettiriyorum

Kızlar doktor tamponu nasıl cıkarıyo ? Önce kanı yumuşatıp sonra mı cıkarıyor nasıl oluyor ?

Tam 10 saniye suruyo cimbiz gibi bi aletle tutup cekiyor sonra bi nefes aliyosun dunya varmis diyosun rahatliyosun hepsi bu

Arkadaslar ben de kasımın son haftası esabil beye ameliyat olacağım da merak ettiğim bi konu var ameliyat sonrası koku duyusunda herhangi eksilme gibi bir şey oluyor mu?

Çok sağol kuzum alayımda bende deneyeyim az kaldı çünkü geçer umarın iyi dileklerin içinde çook teşekkürler :)

Arkadaslar ben de kasımın son haftası esabil beye ameliyat olacağım da merak ettiğim bi konu var ameliyat sonrası koku duyusunda herhangi eksilme gibi bir şey oluyor mu?
Benim bugun 15 gun oldu esabil beye ameliyat olali
Ilk 10 gun koku zor alabilirsin zaten 1 hafta tampon olcak koku alamazsin pek sonra yavas yavas aliyosun benim 15.gunum koku alabiliyorum arti bazi kisilerde burun 1 ay kadar tikali olabiliyormus bende tampon ciktigi andan itibaren hic tikaniklik olmadi

İner bence ödem olduğu için ödem atıcı çaylar iç ama içini ferah tut inicektir

Buketcim bide sen o ananas olayini hemen dene arti nisanin oldugu gune kadar iki yastikla oturur gibi pozisyonda uyumaya dikkat et ben 3 gundur normal yastikla yatiyorum hemen odemler artiyo fsrk ediliyor sislikler onun icin yatis seklide cok etkiliyor

senden öğreneceğimiz çok şey var şekerim

:) ben aylarca oyle cok arastirdim her ameliyat olani oyle cok soru yagmuruna tuttum doktor videolari izlemekle gecti her anim cunku ayrintiya cok takiliyorum ameliyata girerken ya soyle olursa ya burasi istedigim gibi olmazsa ya morluk gecmesse diye diye herseyin daha hizli nasil duzelecegini arastirdim durdum
Bi kere su bi gercek ne yaparsak yapalim burun sabir isi beklicez ama sureci hizlandirmak icin yapikcak ufak defek seyleride tabiki denemekte fayda var :)

Sen burdan hiç ayrılma bilgilerine ihtiyacımız var

Kiz zaten aliskanlik oldu cikamiyorum
Sabah kalkinca aksam yatmadan buraya girmeden icim rahat etmiyo
15.gunum benim bi sorunda yok ama illa bu bolume bi ugrucam:)
Ben doktorumu burdan yorumlar sayesinde buldum ondan herkese yardimci olmak istiyorum insan sormak istiyo bisdyleri merak ediyo bende cok oldu öyle ondan seve seve yardimci olurum

Saolun kizlar daha iyisi tam istediginiz gibisi sizin olsun hatta ben bi tane oncesi fotosu buluyumda onuda yapistiriyim oraya

Yok tampon cikinca zaten hepsi tampona yapismis olarak cikiyo bisey kalmiyo sende okyanus suyu alip onu icine sıkıyosun oyle temizleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…