- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Çok sağol kuzum alayımda bende deneyeyim az kaldı çünkü geçer umarın iyi dileklerin içinde çook teşekkürler :)Canim hayirli olsun demek nisanin var allah devamina erdirsin:)
Simdi sana odem icin tavsiyem
Oncelikle gun boyu surekli elince masaj yap kas ortasina her an elin yuzunde olsun ve bi cok odem attirici besin oneriyolar ama en en en etkilisi ananas kesinlikle
Bunun icin halden bi kutu dolusu alip hergun 1 tane tuketmelisin suyunuda sıkabilirsin ha dersen onla ugrasamam eczanede ananas enzimi diye kapsulleri var cok etkili oldugunu estetik ameliyat sonrasi doktorlarin tavsiye ettigini duydum hic bi yan etkisi yok bitkisel ananas enzimi
Genelde yag yakiminda selulut gidermede kullaniliyormus onu deneyebilirsin
Ben ananas deniyorum baya azaldi memnunum soymasi sıkmasi zahmetli oluyo ama esime hallettiriyorum
Benim bugun 15 gun oldu esabil beye ameliyat olaliArkadaslar ben de kasımın son haftası esabil beye ameliyat olacağım da merak ettiğim bi konu var ameliyat sonrası koku duyusunda herhangi eksilme gibi bir şey oluyor mu?
Evet faydasi olur yaa bi dene bakalim hersey diledigince olsun sekerim :)Çok sağol kuzum alayımda bende deneyeyim az kaldı çünkü geçer umarın iyi dileklerin içinde çook teşekkürler :)
İner bence ödem olduğu için ödem atıcı çaylar iç ama içini ferah tut inicektirÇok sağol canım kaşımın arasında bir şişlik var ki inmek bilmiyor 12 gün sonra nişanım var napıcam bilmşyorum resim de atamadım çok panikledim inermi sizce kızlar çok sorun etmeye başladım napıcam
Buketcim bide sen o ananas olayini hemen dene arti nisanin oldugu gune kadar iki yastikla oturur gibi pozisyonda uyumaya dikkat et ben 3 gundur normal yastikla yatiyorum hemen odemler artiyo fsrk ediliyor sislikler onun icin yatis seklide cok etkiliyor
Sen burdan hiç ayrılma bilgilerine ihtiyacımız varBuketcim bide sen o ananas olayini hemen dene arti nisanin oldugu gune kadar iki yastikla oturur gibi pozisyonda uyumaya dikkat et ben 3 gundur normal yastikla yatiyorum hemen odemler artiyo fsrk ediliyor sislikler onun icin yatis seklide cok etkiliyor
Eki Görüntüle 1903676 Buda 15.gun fotosu
Gerçekten çok güzel olmuş darısı hepimizin başınaEki Görüntüle 1903676 Buda 15.gun fotosu
İçini temizliyor mu burnun?Tam 10 saniye suruyo cimbiz gibi bi aletle tutup cekiyor sonra bi nefes aliyosun dunya varmis diyosun rahatliyosun hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?