Maşalla çok güzelsinEki Görüntüle 1903676 Buda 15.gun fotosu
Okyanus suyunu nereden alıyorsun?Yok tampon cikinca zaten hepsi tampona yapismis olarak cikiyo bisey kalmiyo sende okyanus suyu alip onu icine sıkıyosun oyle temizleyebilirsin
Teşekkür ederimEczanelerden alabilirsin
Lütfen telefon numarasını paylaşabilirmisinDikmen de cerahi tip merkezi diye ameliyatlarin filan yapildigi bi yer ozelde ben hemen olabilmek icin 3.500 tl ye oldum eger 2 ay beklerse devlet hastanesindede 2.300 civarina olabilir
Valla ben begendigim fotorafin ciktisini aldim tahlil sonuclariyla birlikte ameliyattan once verdim kendisine ve anlattim tamda gosterdigim resimdeki gibi oldu zaten o resim senin yuzune olmayacak biseyse soyluyor bu iyi degil diyeSelam arkadaşlar çarşamba günü burun ameliyatım var esabil beyin yanına salı günü görüşmeye gidecegim giderken yanıma para almalı mıyım? Bi de kızlar telefondan gosterecegim burun fotosunun aynisini yapabilir mi? Ya da doktora mı bırakmalıyım açıkçası kararsız kaldım
Evet haklısın. Bende hesapladım şimdi,10 gün otel parası,ameliyat,uçak parası,bir de tek gidemem,Annemle gitmem lazım, o yüzden iki kata çıkar fiyat. Mecbur İstanbul'da bulmam lazım. (( Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Doktorun sahsi cep numarasini vermem dogru olmaz ankara sincan nafiz korez devlet hastanesi plastik cerrahi bolumunden esabil eker adina randevu alip gorusebilirsiniz zaten evraklari tamamlamadan telefonda bilgi alamazsiniz evraklar tamamlaninca gun veriyor ameliyattan once buraya evrak tamamlamak ve gorusme yapmak icin gelmeniz gerek
Onun disinda ameliyat betincede 10 gun burda bulunmaniz gerekebilir cunku 5.gun tamponlari cikarir 10.gun de alciyi cikarir sonra normal hayatina donersin
hastane telefonu 0312 282 62 40
Sağol canım.Hayirlisi olsun halkinda insallah istdigin gibi olur istanbulda olsaydim muhammet dilbere olurdum instagramda yaptigi burunlara bakmistim arastirirken bence alaninda cok basarili bi gorus numarasi var instagramda
Ay burun ne kadar önemliymişEsabil beye 30 gün önce ameliyat oldum en başlarda çok şişti çok ödem vardı hala öylr sağ tarafta kaldı şişlik o yüzden yamuk duruyor ama her geçen gün düzeliyor daha iyi olcak inşallah benim tavsiyemdir burda erkek eşi dostu içim bilgi almak isteyenler varsa paylaşmak istedim
Çok teşekkür ederim dediğim gibi sadece sağ tarafta şiş kaldı zaten yüzüm şiştiğindede ameliyatdan 2 gün sonra sadece sağ taraf şişmişti benim büyük problemim sağ taraftaydı kırık kemikler ve et falan sanırım ondan ödemde sap tarafta kaldı önden bi sıkıntım kaldı sadece ben gözü kapalı herlese öneririm kendisi günde 3-4 ameliyat yapıyor ve buda ne kadar tecrübeli olduğunu gösterirAy burun ne kadar önemliymişbambaşka insan sanki. Çok güzel olmuş.
tesekkur ederim canim sen gercekten harikasin burada senin yorumlarinda diger arkadaslarin yorumlarida foto paylasmaniz cok yardimci oldu bana gercekten heyecanliyim carsamba gunune birsey kalmadi cep telefonuyla gostersem sorun olmaz sanirimValla ben begendigim fotorafin ciktisini aldim tahlil sonuclariyla birlikte ameliyattan once verdim kendisine ve anlattim tamda gosterdigim resimdeki gibi oldu zaten o resim senin yuzune olmayacak biseyse soyluyor bu iyi degil diye
Parayi yaninda gotur her ihtimale karsi ne zaman verecegin belli olmuyor
Önden fotoğraf atabilir misiniz size zahmetEsabil beye 30 gün önce ameliyat oldum en başlarda çok şişti çok ödem vardı hala öylr sağ tarafta kaldı şişlik o yüzden yamuk duruyor ama her geçen gün düzeliyor daha iyi olcak inşallah benim tavsiyemdir burda erkek eşi dostu içim bilgi almak isteyenler varsa paylaşmak istedim
Önden böyle sağ tarafım ödemli bundan dolayı önden güzel değil ilk günlerde her gün forumları gezdim ama kim ne derse desin gün geçtikçe düzeldikçe insan rahatlıyor 6 aya kadar oturur henüz 32 gün oldu gerçekten ameliyattan daha zor olan kısım bu iç huzur :)Önden fotoğraf atabilir misiniz size zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?