Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Slm kızlar 24 haziranda ameliyatim var. Sizce yaz aylarinda olmasının bir sakıncası var mi ? Yazin ameliyat olan arkadaşlar yazabilir mi ? Bir de esabil beye ameliyat olup memnun olmayan var mii ?

Slm kızlar 24 haziranda ameliyatim var. Sizce yaz aylarinda olmasının bir sakıncası var mi ? Yazin ameliyat olan arkadaşlar yazabilir mi ? Bir de esabil beye ameliyat olup memnun olmayan var mii ?
Benim de ameliyatim 29 haziran da insallah çok iyi olur şimdiden geçmiş olsun :)

Kızlar birsey soracagim , esabil beye estetik amacı dışında nefes alma sıkıntısıyla giden var mi ? Bende nefes problemi var ameliyat yaptırmışken estetikte olsun diye dusunuyorum. Bu yuzden Kbb uzmani yerine plastik cerahiye olayim diyorum. Bu konuda fikri olan var mi ?

Benimde asıl sorunum nefes alamamak. Nasılsa kirilacak burun olmusken şekilde güzel olsun diye düşünüyorum. Dr da nefes problemin çözülür dedi öyle olur umarım

Merhaba ameliyattan sonra fotoğrafını ve tecrübeni paylaşır mısın? ben de bu ya üniversteye geçmeden halletmek istiyodum bu ameliyatı ama bir türlü uygun fiyata iyi iş çıkaran doktor bulamadım. malum öğrenciyiz ailemede çok yüklenmek istemiyorum. ben istanbulda oturuyorum. ameliyattan sonra ne sıklıkla kontrole gitmen gerektiğini öğrenirsen söyleyebilir misin. iki üç defa ankaraya gelmeye çalışırım ama daha fazlası olmaz benim için. bu yüzden öğrenmek istiyorum. çok soru sordum aynı durumdayız diye beni anlarsın umarım. çok geçmiş olsun

Tabi ki anlıyorum seni canım benimm
Senin için bütün bilgileri öğreneceğim merak etme sen . Ameliyatima da çok az kaldı heyecanlaniyorum fotoğraflarımı atarım merak etme

Kizlar yaa adetliyken ameliyat yapıyo mu esabil bey biliyo musunuz ? Sınav stresinden 1 hafta gecikti zaten eğer olursam Ameliyatima denk geliyo napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…