Ameliyat sırasında kullanılan malzemeye göre fiyat degisiyomus 1.300 . 1.600 arası bişey tutar dedi ödeme ameliyattan sonra yapılıyomus zatensana fiyat vermişmiydi esabil bey ?
Benim de ameliyatim 29 haziran da insallah çok iyi olur şimdiden geçmiş olsun :)Slm kızlar 24 haziranda ameliyatim var. Sizce yaz aylarinda olmasının bir sakıncası var mi ? Yazin ameliyat olan arkadaşlar yazabilir mi ? Bir de esabil beye ameliyat olup memnun olmayan var mii ?
Benimde asıl sorunum nefes alamamak. Nasılsa kirilacak burun olmusken şekilde güzel olsun diye düşünüyorum. Dr da nefes problemin çözülür dedi öyle olur umarımKızlar birsey soracagim , esabil beye estetik amacı dışında nefes alma sıkıntısıyla giden var mi ? Bende nefes problemi var ameliyat yaptırmışken estetikte olsun diye dusunuyorum. Bu yuzden Kbb uzmani yerine plastik cerahiye olayim diyorum. Bu konuda fikri olan var mi ?
Aynen canım inşallah öyle olur ☺Benimde asıl sorunum nefes alamamak. Nasılsa kirilacak burun olmusken şekilde güzel olsun diye düşünüyorum. Dr da nefes problemin çözülür dedi öyle olur umarım
Çok begendim yüzüne çok yakışmışMerak edenler için özellikle albüm oluşturdum. Ordan bakabilirsiniz arkadaşlar.
Teşekkür ederim cnmÇok begendim yüzüne çok yakışmış
Gayet basarili olmuşMerak edenler için özellikle albüm oluşturdum. Ordan bakabilirsiniz arkadaşlar.
Merhaba ameliyattan sonra fotoğrafını ve tecrübeni paylaşır mısın? ben de bu ya üniversteye geçmeden halletmek istiyodum bu ameliyatı ama bir türlü uygun fiyata iyi iş çıkaran doktor bulamadım. malum öğrenciyiz ailemede çok yüklenmek istemiyorum. ben istanbulda oturuyorum. ameliyattan sonra ne sıklıkla kontrole gitmen gerektiğini öğrenirsen söyleyebilir misin. iki üç defa ankaraya gelmeye çalışırım ama daha fazlası olmaz benim için. bu yüzden öğrenmek istiyorum. çok soru sordum aynı durumdayız diye beni anlarsın umarım. çok geçmiş olsunÜniversite sınavına gireceğim doktora söyledim 26 haziranda bütün sınavlar bitecek diye o da defterini açtı en yakın tarih 29 uydu o zamana verdi randevuyu 1 ay sonraya falan erteliyo dolu oluyo zaten ya o kadar çok gelen varki esabil bey e birsürü ameliyat olan muayene için geldiğinde çıkarıyorlar orda görüyorum her ameliyatını çok iyi oluyo evim de yakın hastaneye gidip geliyorum rahatlıkla . 28 haziran da da nasıl bi burun istediğimi söylemek için gitcem konuscam 1 gün hastanede yatcam bakalım hayırlısı fotoğraf atıcam size tabiki
Merhaba ameliyattan sonra fotoğrafını ve tecrübeni paylaşır mısın? ben de bu ya üniversteye geçmeden halletmek istiyodum bu ameliyatı ama bir türlü uygun fiyata iyi iş çıkaran doktor bulamadım. malum öğrenciyiz ailemede çok yüklenmek istemiyorum. ben istanbulda oturuyorum. ameliyattan sonra ne sıklıkla kontrole gitmen gerektiğini öğrenirsen söyleyebilir misin. iki üç defa ankaraya gelmeye çalışırım ama daha fazlası olmaz benim için. bu yüzden öğrenmek istiyorum. çok soru sordum aynı durumdayız diye beni anlarsın umarım. çok geçmiş olsun
6 mayısta ameliyat oldum.Gayet basarili olmuş, kalkik bir burun mu istemistiniz ? Ne zaman ameliyat oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?