- Konu Sahibi fataldanger
-
Arkadaşlar son zamanlarda burun ameliyatım için Fikret beyi düşünmeye başladım ,internette hakkında hep iyi şeyler okudum.ama bu sitede kendisine ameliyat olmuş birinin fotoğrafını ,veya yorumlarını göremedim.Yani bu doktor hakkında tecrübesi,bilgisi olan var mı?Veya ameliyat olan?Bu benim üçüncü ameliyatım ve artık en doğrusu olsun istiyorum
şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar son zamanlarda burun ameliyatım için Fikret beyi düşünmeye başladım ,internette hakkında hep iyi şeyler okudum.ama bu sitede kendisine ameliyat olmuş birinin fotoğrafını ,veya yorumlarını göremedim.Yani bu doktor hakkında tecrübesi,bilgisi olan var mı?Veya ameliyat olan?Bu benim üçüncü ameliyatım ve artık en doğrusu olsun istiyorum
şimdiden teşekkürler..
Konuyu açalı olmuş baya ama umarım sana doktor bey konusunda yardımcı olmuşumdur Meltem
Sen kimsenin yapamacağı kadar iyilik yaptın bana,çok teşekkür ederim:)
Sen kimsenin yapamacağı kadar iyilik yaptın bana,çok teşekkür ederim:)
şimdiden teşekkürler..
canım senin adına sevindim..inşş bu sefer cok cokkkk güzel ve istediğin gibi bi burunuşla aramıza dönersinn bizde sana güzel güzel yorumlarımızı yaparız senin için sevindim canım cok üzüldün cünki bu sefer herşey güzel olur
ben de fikret beyle ilgili bilgisi olan yada ameliyat olanlar varsa bilgi almak istiyorum ?
kimse yok mu ya:2:
sayesinde artık insanı andırıyorum aşırı memnunum bu kadar düzeltilebileceğini düşünmezdim
benim derdim uzaktan sırıtmamasıydı burnumun sırıtmıyor en net resimler bunlar çünkü hala fotoraf korkum var
ya biliyor musun fotoğraf korkusu bende de var,aslında acı gerçeklerle (varsa eğer)yüzleşmek istemiyorum,burnumun çok kötü olduğunu görmek istemiyorum yani:) oyüzden hiçbişeyi bilmeden yaşamak daha mutlu gibi benim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?