Dr. Fikret İleri Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Teşekkür ederim. Evet karar verdim ve ameliyat oldum. İyi ki de olmuşum ve iyi ki Fikret hocayla karşılaşmışım....

Arkadaşlar merhabalar:)
ben de Fikret Hoca'ya ameliyat olmak istiyorum okuduğum yorumlar tavsiyeler doğrultusunda her şey olumlu gözküküyor.Fikret hoca'ya ameliyat olan arkadaşlar acaba ameliyat ücreti olarak size ne kadara mal oldu yani hastane masrafı amaliyat hepsi totalde ne kadar tuttu?Özel Sağlık sigortam yok o SGK'dan yararlanıp olacağım ameliyatımı. Fiyat konusu da netleştikten sonra adımlarımı atmaya başlayacağım ameliyat için sizlerden bu konuda bilgi rica ediyorum. Saolun :)

Merhaba ben de fikret hocaya ameliyat oldum 27 gun oldu. Size masaj verdi mi?
Benim de 22 gün oldu. Henüz masaj vermedi. Hala burnumda şişlik var.
merhabalar,
fikret hocaya ameliyat olmuşsunuz. öncelikle çok geçmiş olsun. fikret hoca aklımdaki 3 doktordan birisi... şu an burunlarınız nasıl? geçen yıla göre şekilde bir değişme oldu mu? memnun musunuz? ve bana özelden öncesi ve sonrası fotolarınızı atmanızı isteyebilir miyimmm? çok kararsızım ve korkuyorum. hem deviasyon hem estetik sorunum var.

Merhaba, 2010 yılında beni de Fikret hoca ameliyat etmişti. O zaman Gazi Üniversitesi Hastanesi'ndeydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Baş ağrısı problemim için gitmiştim. Deviasyon var ameliyat olman gerekiyor dedi. Sonra istersen düzeltelim filan dedi... Başta kesinlikle şekline dokundurtmayacaktım ama kendisi çok ikna edici. İyi ki de etmiş :)

benimde ozel sigortam yok ve Fikret beyden arkadasim ameliyat oldu, cok memnunlar, onun icin 3. ve son ameliyatimi Fikret beyle olmak istiyorum.
SGK li olarak nasil yaptirdin bilgi verebilir misin? Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…